Social Icons

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Μην ασπάζεστε ανεπιφύλακτα τις γνώμες όσων δε γνωρίζετε καλά. Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε στα επαγγελματικά σας σχέδια θα εκτιμηθεί αφάνταστα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην υιοθετείτε λάθος απόψεις αλλά δώστε προτεραιότητα στη διπλωματία. Δείξτε την αφοσίωσή σας μόνο σε όσα άτομα σας αγαπούν πραγματικά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πλέον θα δείτε καθαρά αυτά που είναι για καλό σας και αυτά που πρέπει να αποφύγετε. Επενδύστε σε νέους στόχους χωρίς να ξεχνάτε και την προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα θα σας δώσει το χρόνο που χρειάζεστε για να προσαρμοστείτε στα δεδομένα και να πρωτοτυπήσετε με τις ενέργειές σας.

ΛΕΩΝ: Δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να δείτε αν έχετε σημειώσει πρόοδο, αφού οι εφαρμογές των σχεδίων σας θα ολοκληρωθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποκαταστήστε την τάξη στη ζωή σας, κάτι για το οποίο παλεύετε πολύ καιρό. Θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο και στον οικονομικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τα πρώτα βήματα εξυγίανσης στις δύσκολες υποθέσεις σας και με συντονισμένες προσπάθειες θα πετύχετε να επανακτήσετε τον έλεγχο των εξελίξεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακαλύψτε όλες τις τρυφερές και ευαίσθητες πτυχές του χαρακτήρα σας, πετώντας από πάνω σας το ψυχρό προσωπείο που θέλατε να δείχνετε αρκετές φορές στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και κατ’ επέκταση και αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Πιο διεκδικητικοί και μαχητικοί θα κάνετε τη ζωή σας πιο ποιοτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε ουσιαστικά ποια είναι αυτά που προχωρούν στη ζωή σας και ποια έχουν βαλτώσει εδώ και πολύ καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επανεκτιμώντας καταστάσεις και προχωρώντας στη συνέχεια σε αξιολόγηση προσώπων, θα διαπιστώσετε φρενάρουν την πρόοδό σας και με ποιο τρόπο, αλλά και ποιοι σας δίνουν φτερά για να πετάξετε.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε τις επιλογές σας με σωστά κριτήρια, ώστε να είστε ικανοί να παίρνετε τη σωστή θέση στα φλέγοντα ζητήματα. Απαλλαγείτε από αρκετές ανασταλτικές νοοτροπίες και να αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση που έχετε ανάγκη.