Social Icons

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Χαλάει η ηρεμία που υπάρχει στον οικογενειακό σας χώρο και προκαλεί έντονες συγκρούσεις και εντάσεις για οικονομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώσατε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα επαναστατήσετε απέναντι σε άτομα ή καταστάσεις που σας καταπιέζουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι παλιές σχέσεις φαίνεται να σας έχουν κουράσει επειδή κάποιοι εξαρτήθηκαν από πάνω σας και σας εκνεύρισαν. Μιλήστε ξεκάθαρα χωρίς αμφιταλαντεύσεις και υπερβολές, ζητώντας και από τους άλλους να πράξουν το ίδιο με εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ψάχνετε μέσα από τη σύναψη νέων φιλικών, κοινωνικών και επαγγελματικών σχέσεων να βρείτε και πάλι την αρμονία και την ομορφιά στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Ανήκετε στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που με μεγάλη ευκολία κάνουν καινούριες γνωριμίες και σε αυτή σας την προσπάθεια θα σας βοηθήσει αρκετά το πλανητικό σκηνικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και αν θα γνωρίζετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα σε σοβαρές συζητήσεις που θα κάνετε, αξίζει τον κόπο να κάνετε μια προσπάθεια παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ: Αφουγκραστείτε τα άτομα που σας περιβάλλουν και σκεφτείτε τις ανάγκες τους προτού σας τις παραθέσουν οι ίδιοι. Δεν είναι το καλύτερο να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αυτοσυγκέντρωσή σας θα είναι μειωμένη και τα αντανακλαστικά σας όχι τόσο γρήγορα όπως συνήθως. Δεν υπάρχει λόγος όμως να ανησυχείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχει τρόπος να ανακαλύψετε τις ελλείψεις που έχετε και να ζητήσετε περισσότερη συναισθηματική κάλυψη, απ’ όση είναι δυνατό να σας δοθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ελαττώσετε το χρόνο που αφιερώνετε καθημερινά στα επαγγελματικά σας θέματα και να ξεκουραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε τη διατροφή σας γιατί ακόμα και αν ένα γεγονός επενεργήσει αποσταθεροποιητικά στη ζωή σας, να θυμάστε πως η υγεία προηγείται.


ΙΧΘΥΣ: Πολλές φορές τα σχέδιά σας πηγαίνουν με ρυθμό «γκάζι- φρένο» και αυτό σας δημιουργεί έντονη ανασφάλεια και αδυναμία στο να προβλέψετε τα επόμενα σχέδιά σας.