Social Icons

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Οι συγκυρίες θα ενεργήσουν βοηθητικά και αν βάλετε ρεαλιστικούς και λογικούς στόχους, θα μπορέσετε να τους επιτύχετε. Αναβαθμίστε ποιοτικά τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα, χωρίς να σας αφήνει αδιάφορους η ποσότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ψάξτε να βρείτε τη διαχωριστική γραμμή του σωστού και του λάθους, ώστε να μην ξεπερνάτε τα όρια, διαλύοντας τις ευκαιρίες που σας δίνει η τύχη σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες που θα έχετε στα χέρια σας, γιατί αυτές θα κάνουν τη διαφορά. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με άτομα που σας ανταγωνίζονται και μπορούν να σας βλάψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν έχετε ήδη βρει τον άνθρωπο που σας εμπνέει εμπιστοσύνη και θέλετε να μείνετε μαζί του, οι συγκυρίες θα είναι αρκετά ευνοϊκές.

ΛΕΩΝ: Πρέπει πριν κάνετε το βήμα να ανοίξετε τα φτερά σας στον έρωτα να σκεφτείτε αν είστε έτοιμοι να παραδώσετε στον άλλον τις πιο σκοτεινές πλευρές του εαυτού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αλλάξετε στις ερωτικές σας σχέσεις όλα όσα σας είναι δυσάρεστα και δε σας αφήνουν να νιώσετε πραγματικά ευτυχισμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε προτεραιότητα σας τα θέματα του έρωτα, γιατί αν περιμένετε πρώτα να ξεριζώσετε τα αγκάθια που υπάρχουν σε άλλους τομείς της ζωής σας, θα χάσετε σημαντικό χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δεσμευμένοι υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθετε σε κόντρα με το σύντροφό σας, αφού με τις πράξεις σας εισπράττει και αισθάνεται ότι αδιαφορείτε για τα προβλήματά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν θέλετε να αποφύγετε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να μιλήσετε με τους γύρω σας και να εξηγήσετε τι σας προβληματίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκτιμήστε στο σύντροφό σας ότι σας αφήνει ανενόχλητους να ασχοληθείτε με τις προτεραιότητές σας. Καλύτερα να αναβάλετε να πάρετε αποφάσεις, γιατί και οι δυο θα λειτουργείτε κάτω από πίεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταματήστε τις κατά μέτωπο επιθέσεις και προσπαθήστε να βρείτε λίγη χαρά στη σχέση σας. Έχετε τη δυνατότητα να τη βελτιώσετε και να ξεπεράσετε τα μικρά εμπόδια.


ΙΧΘΥΣ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο, θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Για να πετύχετε τους κοινούς σας στόχους πρέπει να κινηθείτε συλλογικά στον επαγγελματικό σας χώρο.