Social Icons

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Κυριακή 17 έως 23/11/13

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε την ευκαιρία για ένα ταξίδι να πάει χαμένη που θα σας ανανεώσει ψυχικά και σωματικά. Δώστε προτεραιότητα σε καθημερινά θέματα, λύστε τα και μετά προχωρήστε σε νέες μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Ελέγξτε τις συγκρούσεις που βλέπετε να ταράζουν τη σχέση σας με ένα συνεργάτη. Προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν και μην τα θέλετε όλα δικά σας. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας. Μην αφήσετε τους άλλους να σας περιορίζουν και να σας καταπιέζουν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 17, φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας και ειδικά αν τα χρήματα είναι άλλων. Για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, φροντίστε να βρείτε περισσότερο χρόνο. Δείτε τα γεγονότα μέσα από άλλη διάσταση και θα ανακαλύψετε πως είναι προς όφελός σας. Σεβαστείτε τους ανθρώπους που σας έχουν στηρίξει στο παρελθόν και δείξτε το. Τα υπαρξιακά σας προβλήματα και διλήμματα για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει, θα γίνουν πολύ απλά μέσα από μια όμορφη επικοινωνία που θα έχετε με το περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα επικρατεί θα τακτοποιήσει τις σκέψεις σας. Βγείτε από το καβούκι σας και φτάστε στο σημείο να τολμήσετε πράγματα που στο παρελθόν θεωρούσατε επικίνδυνα. Μόνο έτσι θα ξεπεράσετε τα κρυφά σας συναισθήματα και θα απελευθερώσετε τις βαθύτερες ευαισθησίες σας. Ακόμη και στις δυσκολίες που θα συναντήσετε, η διάθεσή σας για χιούμορ θα δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα. Όλα όσα θα γίνονται θα σας κάνουν να γνωρίσετε καλύτερα τα σημεία που στέκεστε και σε τι θα μπορείτε να ποντάρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει τις επαφές σας να γίνουν πιο γόνιμες και οι συνδιαλλαγές σας πιο σωστές. Σε γενικές γραμμές θα σας δοθούν πολύ καλές ευκαιρίες, οι οποίες θα αποτελέσουν εχέγγυα για το μέλλον. Βάλτε νέες προτεραιότητες στις αξίες που θέτετε και πάρτε μια νέα θέση στα πράγματα. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις σύμπνοιας στις σχέσεις σας και προχωρήστε στις απαραίτητες ρυθμίσεις. Συνειδητοποιήστε τις επιθυμίες σας ως προς τους στόχους σας και προβάλετε όλα αυτά προς το περιβάλλον σας.

ΛΕΩΝ: Αλλάξτε τη στάση σας σε μερικά πράγματα, ώστε να αποφευχθούν με άλλους οι παρεξηγήσεις. Οι θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σας, θα δημιουργήσουν μια αίσθηση ευφορίας και αναγέννησης. Κατανοήστε το υπόβαθρο των δεσμεύσεων για να κατανοήσετε περισσότερο τα «θέλω» σας. Δε θα μειωθεί ούτε στο ελάχιστο τη μαχητικότητά σας και αν βάλετε πραγματικά στόχο να πετύχετε κάποια πράγματα, θα το καταφέρετε με μεγάλη επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε έμφαση στις εσωτερικές σας αναζητήσεις χωρίς να τις προσπερνάτε επιφανειακά, όταν νιώθετε πως δεν αντέχετε να δείτε τον πραγματικό σας εαυτό. Αποφασίστε ποιο είναι το κοινωνικό προφίλ που πιστεύετε ότι πρέπει να έχετε για να ισορροπήσετε με τον ίδιο σας τον εαυτό. Μη φοβηθείτε να απομονωθείτε προκειμένου να ανακαλύψετε την αλήθεια και να δώσετε έμφαση στη θετική επιβεβαίωση των στόχων σας. Γνωρίστε που και σε ποιους πρέπει να επενδύσετε μακροπρόθεσμα ή και για πάντα.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να σταματήσετε να ανέχεστε καταστάσεις και χρειάζεται να βρείτε νέους και ακίνδυνους τρόπους έκφρασης. Η συνεχής κόντρα με τα πρόσωπα που σχετίζεστε δεν πρόκειται να σας βοηθήσει σε τίποτα. Εάν θέλετε να καταλάβουν οι άλλοι τα αισθήματά σας, πάψτε τα παιχνίδια εξουσίας. Μόνο η αλληλοκατανόηση θα επιφέρει την αλληλοεκτίμηση και οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο εποικοδομητικές. Μη τα θέλετε όλα δικά σας, γιατί όπως εσείς έχετε όρια έτσι έχουν και οι άλλοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακαλύψτε μέσα σας νέες δυνάμεις ασκώντας το πρακτικό σας πνεύμα. Φροντίστε να περνάτε καλά και να διατηρήσετε μια αυτοπειθαρχία. Για να αναζωογονηθείτε προτιμήστε να βρίσκεστε σε κίνηση ή να πραγματοποιήσετε κάποια ταξιδάκια που θα σας βγάλουν από την καθημερινή στασιμότητα. Ξεχάστε καταχρήσεις και υπερβολές που τους προηγούμενους μήνες σας έδειξαν τα αποτελέσματά τους και επιδιώξτε μια γοητευτική και συγκρατημένη εμφάνιση που θα περνάει «μηνύματα».

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη και αυτό ίσως σας ωθήσει να απαρνηθείτε συνειδητά την εργασιομανία. Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο αφού ακόμα δεν έχετε μάθει να ελέγχετε πλήρως τη συμπεριφορά σας και οι αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο εκτός του ότι δε χρειάζονται, μπορούν να προκαλέσουν επιπτώσεις στις συνεργασίες σας. Εάν θέλετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα επενδύσετε το χρόνο σας, πριν αυξηθούν σημαντικά οι ανάγκες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους και τις ελπίδες σας και θα ανακαλύψετε πως η επιβεβαίωση ότι βαδίζετε σωστά θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Πρέπει να καταλάβετε πως είστε υπεύθυνοι για τα καλά και για τα άσχημα που σας συμβαίνουν και όχι να επιμένετε πως όταν περνάτε καλά οφείλεται στις κινήσεις σας και όταν περνάτε άσχημα φταίνε πάντα οι άλλοι, γιατί μόνοι σας θα δώσετε δικαιώματα και θα έχουν και δίκιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεστε σε φάση ριζικών αλλαγών γι’ αυτό μη φοβηθείτε και κλειστείτε στον εαυτό σας. Η μέρα που θα διανύσετε έχει πολλά να σας προσφέρει και θα σας τα δώσει αρκεί να είστε ειλικρινείς και να σταματήσετε να παίζετε παιχνίδια χωρίς τέλος. Εάν δε βοηθήσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας μην περιμένετε να το κάνει κάποιος άλλος. Δώστε του αυτό που του αξίζει πραγματικά και δεν είναι τίποτα λιγότερο από το να είστε κυριολεκτικά ευτυχισμένοι.


ΙΧΘΥΣ: Όσοι εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι κοιτάξτε προσεκτικότερα γύρω σας, αφού το άλλο σας μισό είναι πολύ κοντά σας και μάλλον συνεχίζετε να αγνοείτε την ύπαρξή του. Ανοίξτε τα μάτια σας και αφήστε τον έρωτα να μπει στη ζωή σας. Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη. Έτσι κι αλλιώς αξίζετε πολλά και ήρθε η ώρα να εισπράξετε την εκτίμηση που καιρό τώρα δεν έχετε εισπράξει. Πριν πάρετε την απόφαση να εγκαταλείψετε κάτι σίγουρο, σκεφτείτε το κόστος της απόφασής σας.