Social Icons

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Νιώθετε τόσο μπερδεμένοι που είστε έτοιμοι να πείτε «ναι» σε οποιαδήποτε πρόταση σας γίνει προκειμένου να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, ακόμα και να αποφασίσετε μια κρυφή σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ: Πριν κάνετε οτιδήποτε αξίζει τον κόπο να ακούσετε την ψυχή σας. Δεν πρέπει να δείξετε στον οποιοδήποτε τις αδυναμίες σας, γιατί θα παραμονεύει ο κίνδυνος να τις εκμεταλλευτούν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν καθίσετε και δείτε τα πράγματα με ψυχραιμία θα ανακαλύψετε ότι οι άλλοι δεν είναι τόσο αρνητικοί όσο νομίζετε απέναντί σας, αλλά απλώς εσείς δεν ακούτε τις απόψεις τους και θέλετε να περάσετε αποκλειστικά και μόνο τις δικές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η παρατήρηση των καταστάσεων θα είναι η αρχή μιας μεγάλης αλλαγής στις σχέσεις σας και επειδή από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσετε αναζητήστε μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις να κάνετε τις πρώτες αλλαγές.

ΛΕΩΝ: Οι δεσμευμένοι ζητήστε την αποδοχή και τη τρυφερότητα του συντρόφου σας ή βρείτε έναν τρόπο να τη διεκδικήσετε. Ξεκινήστε σταθεροποιώντας συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σταδιακά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να γίνετε πιο ζεστοί με το έτερόν σας ήμισυ και αν προσαρμοστείτε στις καταστάσεις θα έχετε ένα πολύ ευχάριστο ερωτικό διάλλειμα.

ΖΥΓΟΣ: Μην πιέζετε τις καταστάσεις, γιατί μην ξεχνάτε πως σε θέματα καρδιάς τίποτα δεν μπορεί να γίνει προγραμματισμένα. Μη δώσετε αφορμές για σχόλια που μπορείτε να τα βρείτε μπροστά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι σίγουρο πως θα φυσήξει ούριος άνεμος στην ερωτική σας ζωή και θα μπορέσετε τόσο να βρείτε ισορροπίες και αρμονία με το σύντροφό σας, όσο και καινούρια ερεθίσματα για να ανανεώσετε τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να χαμογελάτε και πάλι, γιατί θα μπορέσετε να δείτε ξανά το μπλε του ουρανού και να αναπνεύσετε ελεύθερα είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί ο παρορμητικός τρόπος του συντρόφου σας. Τα προβλήματα και των δυο σας δυσκολεύουν να βρείτε τη σωστή στιγμή να μιλήσετε για τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φύγετε για λίγο μακριά από τη ρουτίνα, καθώς στη συνέχεια αρχίζουν τα δύσκολα για εσάς. Μην απομακρύνεστε από τους άλλους, επειδή περνάτε και οι δυο μια μεταβατική περίοδο.


ΙΧΘΥΣ: Με το να εκνευρίζεστε χωρίς λόγο και να είστε απότομοι δε θα ωφεληθείτε σε τίποτα. Θα νιώσετε καλύτερα μόλις απομακρυνθούν οι πιέσεις.