Social Icons

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Η πείρα που έχετε  αποκομίσει σας κάνει ικανούς να χαλιναγωγήσετε τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους χωρίς να παρασυρθείτε σε παγίδες.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να τακτοποιήστε χωρίς να αγχώνεστε τυπικές εκκρεμότητές σας, ώστε να βάλετε σε ένα δρόμο τα οικονομικά σας που έτσι κι αλλιώς χρειάζονται γενική αναδιοργάνωση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η προσωπική σας ζωή θα ανήκει στους τομείς που θα σας απασχολήσουν έντονα, καθώς θα είστε σε συνεχή αναζήτηση για κάτι πιο ενδιαφέρον που θα έχει νόημα και ένα σκοπό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή όμως δε θα σας λείπει το σθένος, θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σε ότι θα αφορά τις σχέσεις σας με την οικογένεια και το στενό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ: Θα σας αιφνιδιάσουν τα επαγγελματικά σας, αλλά θα μπορέσετε να τα χειριστείτε καλά, να εναρμονιστείτε με το κλίμα της εποχής και να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, αλλά πριν το πράξετε καλό θα ήταν να ακούσετε και τις συμβουλές κάποιων ανθρώπων που γνωρίζουν καλύτερα και που σας έχουν αποδείξει ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε επαφές και συζητήσεις με άτομα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα θέματά σας. Ακολουθήστε έξυπνα τα γεγονότα, ώστε να κινηθείτε καλύτερα και να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως χρειαστούν από μέρος σας να γίνουν περισσότερες προσπάθειες από τις προβλεπόμενες, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε υπομονή και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα αυξηθεί αισθητά η αισιοδοξία σας με αποτέλεσμα να θέλετε να περάσετε τα όριά σας. Δημιουργούνται δυσκολίες και εμπόδια στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είναι κακό να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα καλυτερέψουν τη ζωή σας, όμως, σκεφτείτε πρώτα αν αξίζει τον κόπο να κάνετε κάτι τέτοιο και τι θα σας κοστίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα που διαθέτετε, αποφεύγοντας να φαντάζεται στα μάτια των άλλων υπερβολικοί και κερδίστε τις καλύτερες των εντυπώσεων.


ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να προσέχετε να μην αναλώνεστε σε αοριστίες και θεωρητικές συζητήσεις. Μείνετε πιστοί στη λογική που διακρίνει τη σκέψη σας και ελευθερώστε άφοβα το συναίσθημα που την «ντύνει».