Social Icons

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Μην καταπιέζετε τους άλλους να ζουν σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Πρέπει πάση θυσία να ξεδιαλύνετε παρεξηγήσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Περιορίστε εγωισμούς για να μπορέσουν να σας πλησιάσουν οι άλλοι. Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που υπάρχουν για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενισχύστε τη διάθεσή σας και με ώριμη σκέψη θα αποκτήσετε περισσότερη σιγουριά. Απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που σας δίνουν ψεύτικες ελπίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε χρόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες και κάντε σωστούς συνδυασμούς για να είστε αποδοτικοί. Να είστε διαλλακτικοί και να παίρνετε μέρος μόνο σε ουσιαστικές συζητήσεις.

ΛΕΩΝ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αποκαταστήστε το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε χρειάζεται να παρασύρεστε από εφήμερες περιπέτειες που δε σας ταιριάζουν. Η επιπόλαια συμπεριφορά μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Ήρθε η στιγμή να προωθήσετε συμμαχίες που θα πραγματοποιήσουν τα σχέδιά σας. Έχοντας τη συμπαράσταση των άλλων θα μπορέσετε να πετύχετε πολύ περισσότερα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τακτοποιήστε άμεσα εκκρεμότητες που μπορούν να βάλουν τα πράγματα σε τάξη. Συνεχίστε να είστε δραστήριοι για να ξεμπερδέψετε από πολλά που σας ταλαιπωρούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως κάποιες από τις σχέσεις σας που δε στηρίζονται στην αγάπη να διακοπούν απότομα. Κάποιες αλλαγές που επιθυμούσατε να πραγματοποιηθούν  άμεσα μπορεί να αναβληθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα γιατί σας απομυζούν οικονομικά. Φροντίστε να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε από τους άλλους για να τα πάρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινηθείτε μεθοδικά και θα βρείτε τις λύσεις που σας είναι απαραίτητες. Το δυνατό ένστικτο επιβίωσης που έχετε σας σώζει ακόμα και τη στιγμή που το μυαλό σας μπλοκάρει.


ΙΧΘΥΣ: Ανεξάρτητα με το τι λένε ή κάνουν οι άλλοι εσείς έχετε μπροστά σας ένα σημαντικό μήνα να διανύσετε για τις τρέχουσες υποθέσεις σας και τους σκοπούς σας.