Social Icons

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Κυριακή 10 έως 16/11/13

ΚΡΙΟΣ: Αξιολογήστε πρόσωπα και καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο, αλλά να θυμάστε πως δεν είναι απαραίτητο να είστε πολύ αυστηροί. Ειδικά σε αυτούς που σας νοιάζονται και σας αγαπούν, δώστε τους το χρόνο να καταλάβουν και να κατανοήσουν την αλλαγή που έχει επέλθει μέσα σας. Βέβαια, το φιλτράρισμα των ανθρώπων που κάνετε δε θα σταματήσει, αλλά μην ξεχνάτε και το μοναδικό σας χιούμορ το οποίο θα είναι σωτήριο, γιατί θα αποφορτίζει πολλές φορές την κατάσταση. Φροντίστε να μην είστε απρόσεκτοι, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε μικρά, αλλά ενοχλητικά χτυπήματα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή διανύετε μια περίοδο κατά την οποία πρέπει να σκεφτείτε για πολλά και να αντιμετωπίσετε άλλα τόσα, είναι καλό να αναζητήσετε τρόπους που θα βοηθήσουν να χαλαρώσετε για να επιβαρύνετε την υγεία σας με τα γνωστά ψυχοσωματικά. Αποφύγετε να κλειστείτε στο σπίτι, γιατί η καλή συζήτηση βοηθά και ειδικά εσάς που μισείτε τη μοναξιά. Επιλέξτε ένα είδος διατροφής που θα προμηθεύει στον οργανισμό σας τα απαραίτητα και μην πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε κάποια εξαντλητική δίαιτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με αλλαγή νοοτροπίας, καινούριες ανησυχίες και πισωγυρίσματα σε παλιές επιλογές και τακτικές, είναι αδύνατον να αφήσουν ανεπηρέαστο τον επαγγελματικό σας τομέα. Γεφυρώστε διαφορές με συνεργάτες και ανώτερούς σας, προσελκύστε κόσμο και προσεγγίστε άτομα που θα σας βοηθήσουν. Τόσο η αρχή της μέρας όσο και το τέλος, μπορεί να δώσουν ένα τέλος σε κάτι αλλά και να κάνουν μια νέα αρχή. Μπορείτε να ευνοηθείτε από διαμεσολαβήσεις και παροχές από πιο κρυφές πηγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να προχωρούν πιο ικανοποιητικά και τα πράγματα γύρω από τον οικονομικό σας τομέα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν. Ο στόχος σας πάση θυσία θα είναι να διατηρήσετε κάποια κεκτημένα σας, αλλά και παράλληλα να τα αυξήσετε. Η παραμικρή πρόοδος θα σας δώσει τη δύναμη να αντιπαλέψετε τα εμπόδια ή τα σκαμπανεβάσματα. Η τύχη θα είναι μαζί σας, αλλά για να τη βοηθήσετε και εσείς αποφύγετε να θέσετε σε κίνδυνο ότι σας παρέχει στοιχειώδη ασφάλεια και μην εμπιστεύεστε ωραία λόγια και απατηλές υποσχέσεις.

ΛΕΩΝ: Για να βοηθηθείτε πρακτικά ανανεώστε τον κύκλο των φίλων και τις κοινωνικές σας γνωριμίες. Οι ερωτικές σας σχέσεις έχουν αρχίσει και παίζουν σπουδαίο ρόλο στην εξέλιξή σας. Οι άνθρωποι που βρίσκονται ή θα βρεθούν δίπλα σας επηρεάζουν τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή και πολλοί από εσάς θα θελήσετε να τη βάλετε σε καινούριες βάσεις ή να κάνετε ριζικές αλλαγές στις σχέσεις σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να σκεφτείτε ότι η εμφάνιση κάποιων ανθρώπων που σας δείχνουν πως πρέπει να τις βελτιώσετε ή να τις αντιμετωπίσετε είναι καρμική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ρομαντική σας διάθεση θα αρχίσει να ανεβαίνει και να καλυτερεύει και όσοι είστε αδέσμευτοι, μια σχέση που θα κάνετε, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Τα ταξίδια κοντινά ή μακρινά, σας φέρνουν σε επαφή με συντρόφους που σας εντυπωσιάζουν με τον τρόπο που φέρονται, ίσως γιατί έχουν διαφορετική νοοτροπία από τη δική σας. Μη δώσετε υποσχέσεις που σύντομα θα χρειαστεί να τις αθετήσετε. Η αισιοδοξία σας είναι πάντα στο ανώτατο σκαλοπάτι και εκεί πρέπει να παραμείνει.

ΖΥΓΟΣ: Αν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει αν πρέπει να εκφράσετε κάποια συναισθήματά σας, μέχρι να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε θετική απάντηση, είναι καλύτερα να μιλήσετε γι’ αυτά, γιατί έτσι τουλάχιστον θα ξέρετε τι ακριβώς έχετε να περιμένετε από τη σχέση αυτή. Οι δεσμευμένοι είναι η καλύτερη στιγμή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να καταλήξετε σε αποφάσεις. Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τα συν και τα πλην της σχέση σας, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να ανανεώσετε τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 10, εργαστείτε μαζί με τους συνεργάτες σας για έναν κοινό σκοπό που θα σας αποφέρει κέρδη. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια που προσφέρουν κάποιοι από τους φίλους σας που ενδιαφέρονται για εσάς. Πρέπει να είστε τόσο ξεκάθαροι με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους. Εάν δεν έχετε όρεξη για δουλειά αντί να πιέζετε τον εαυτό σας, ξεκουραστείτε. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε ουσιαστικά θέματα, καθώς η αύξηση της παραγωγικότητάς σας θα εκτιμηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που πιστεύουν ότι η σχέση τους έχει φθαρεί και οι ερωτικές σας αναζητήσεις δε σας επιτρέπουν να συνεχίσετε, κινηθείτε ξεκαθαρίζοντας την ομίχλη που έχετε δημιουργήσει όσο και αν σας είναι δύσκολο να εκφραστείτε. Οι πράξεις σας το αποδεικνύουν και είναι καλύτερα να αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε. Μη δέχεστε περιορισμούς που σας φέρνουν σε συναισθηματικά αδιέξοδα και φροντίστε να έχετε καλυμμένα τα νώτα σας. Ξέρετε προκαταβολικά πως οι υπηρεσίες που θα προσφέρετε δε θα πληρωθούν αναλόγως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πριν αρχίσετε την επίθεση σε στενούς συνεργάτες, διασταυρώστε κάποιες πληροφορίες που μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα χωρίς λόγο. Οι ανοιχτοί λογαριασμοί που έχετε αφήσει εδώ και καιρό, πρέπει να κλείσουν. Οι συγκυρίες θα σας οδηγήσουν στο να διαλέξετε σε διαφορετικές δραστηριότητες. Περιορίστε όσο μπορείτε τα συναισθήματά σας που αυτή την περίοδο φτάνουν στα άκρα. Για τους περισσότερους από εσάς τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι θετικά. Η νοσταλγία και οι αναμνήσεις δε θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την κακή σας διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε την κτητική διάθεση που έχετε, καθώς καταλυτικό ρόλο θα παίξει η παρουσία φίλου σας. Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ότι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει. Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια. Ξεκουραστείτε και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας με καινούριες ελπίδες. Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά σε άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Πρέπει να αποδείξετε τι πραγματικά αξίζετε, για να γίνετε αποδεκτοί από το περιβάλλον σας.


ΙΧΘΥΣ: Με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 13, εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις για να επιτύχετε μια καινούρια πρόταση  για συνεργασία. Για να μη νιώθετε συνεχώς άγχος, χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας. Μην επιτρέψετε σε συναισθηματικά προβλήματα να σας απασχολήσουν όλη μέρα. Μετριάστε την υπερβολική σας αισιοδοξία, γιατί δε σας επιτρέπει να βλέπετε τις δυσκολίες. Η επικοινωνία σας θα είναι αποτελεσματική και αποδοτική στα επαγγελματικά σας θέματα.