Social Icons

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΙΘΜΟΜΑΝΤΕΙΑ

Στον κλάδο των μαντικών επιστημών ανήκει η αριθμομαντεία.
Χωρίς ιδιαίτερο κόπο και γνώση, μπορούμε να βγάλουμε από αυτήν κάποια συμπεράσματα.
Σκοπός της είναι να μας δώσει σωστές κατευθύνσεις σε νέα ξεκινήματα, αγορές, πωλήσεις και συμπεριφορά απέναντι στους άλλους.
  

Για να βρείτε τον αριθμό του πεπρωμένου, προσθέτετε τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας.
(π.χ. 15/6/1972= 1+5+6+1+9+7+2=31 (3+1=4)
Άρα, ο αριθμός πεπρωμένου είναι το 4.





ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ «1»
Αντιπροσωπεύει την αρχή της δημιουργίας, γι’ αυτό τα άτομα που έχουν αριθμό «1», έχουν πολύ μεγάλο πείσμα και ηγετικές ικανότητες. Μπορούν να είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες, ακόμα και πρόσωπα της εξουσίας. Η φιλοδοξία και η θέληση που έχουν σε ότι κάνουν, τους ωθεί να παλεύουν συνεχώς με μόνο σκοπό να επιφέρουν θετικά αποτελέσματα.
Σας αρέσει να δίνετε διαταγές στα άτομα του περιβάλλοντός σας, αλλά έχετε δυσκολία στο να δεχθείτε τα λάθη σας, ακόμα και αν ευθύνεστε αποκλειστικά οι ίδιοι με αποφάσεις που πήρατε.
Βέβαια, η αυτοπεποίθησή και το πάθος για την κατάκτηση της κορυφής, ανοίγει δρόμους που αναδεικνύουν τη μαχητικότητά σας. Όταν θυμώνετε γίνεστε αρκετά επιθετικοί και επειδή δεν μπορείτε να το ελέγξετε γίνονται υπερβολικά αυταρχικοί και κάποιες φορές εκδικητικοί.
Σε οικονομικό επίπεδο μπορείτε να ξοδεύετε τα χρήματά σας με την ίδια άνεση που τα αποκτάτε.
Είστε φιλικοί από τη φύση σας και προσελκύετε τους ανθρώπους. Η μοναξιά είναι κάτι που δε σας ταιριάζει και περιβάλλεστε όλη την ώρα από φίλους.
Θέλετε να ξεχωρίζετε μέσα στο πλήθος και χωρίς πολλή προσπάθεια γίνεστε αρκετά σημαντικοί στον κύκλο σας. Είστε σε θέση να δείτε το μέλλον και να προγραμματίσετε ανάλογα το σχέδιο δράσης.

Το σύμβολο που σας ταιριάζει είναι ο ήλιος και το σπαθί.
Ταιριάζετε και συνεννοείστε εύκολα με τα γοητευτικά και επιδέξια άτομα του 3, 6, 9, συνεργάζεστε καλά με τους 2 και 8 και κάνετε καλή παρέα με τους 5 και 7.
Ευνοϊκές σας ημέρες είναι οι 1, 10, 19 και 28 κάθε μηνός.


ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ «2»
Αντιπροσωπεύει τη διχοτόμηση και τον ανταγωνισμό. Τα άτομα με αυτόν τον αριθμό πεπρωμένου είναι διπλωμάτες αλλά παράλληλα τόσο δίκαιοι που δεν τους ενοχλεί να παίρνουν αποφάσεις ακόμα και αν είναι ενάντια στα συμφέροντά τους. 
Είστε αρκετά γενναιόδωροι και ανεκτικοί με τους άλλους στα λάθη τους. Η καλοσύνη και η ευγένεια που δείχνετε σε μεγάλο βαθμό, κάποιες φορές γίνεται εκμεταλλεύσιμη από τους άλλους ή παρεξηγείται.
Δε σας ενδιαφέρει να είστε νικητές σε ότι κάνετε, γιατί αυτό που μετράει για εσάς είναι η προσπάθεια.
Σα συνεργάτες είστε ιδανικοί, καθώς είστε δυναμικοί και μπορείτε να προσαρμοστείτε στις οποιεσδήποτε συνθήκες.
Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι οι καταχρήσεις, καθώς είστε επιρρεπείς σε τέτοιες τάσεις.

Το σύμβολο που σας ταιριάζει είναι ο Ζυγός και η Σελήνη.
Συμφωνείτε και ταιριάζετε με τους 4, 7 και 8. Ευνοϊκές σας ημέρες είναι οι 2, 11, 20 και 29 κάθε μηνός.


ΑριθμΟς Πεπρωμένου: «3»
Είστε γεννημένοι αισιόδοξοι με ικανότητα γνώσης της θετικής πλευράς και των πιο θλιβερών και καταστροφικών καταστάσεων.
Ο αριθμός του πεπρωμένου σας αντιπροσωπεύει τον αριθμό της αυτοέκφρασης που φανερώνεται ακτινοβολώντας γύρω σας αισιοδοξία. Είστε γοητευτικοί, συμπαθητικοί, πειστικοί, κοινωνικοί και ασκείτε γύρω σας μεγάλη επιρροή.
Διαθέτετε ταλέντο για πολλά πράγματα αλλά το μεγαλύτερο χάρισμά σας είναι πως ξέρετε να προσαρμόζεστε εύκολα σε κάθε κατάσταση χωρίς να δημιουργείτε στους άλλους προβλήματα γι' αυτό και είστε περιζήτητοι στις συντροφιές. Βέβαια, σας αρέσει να χαλάτε περισσότερα απ' όσα κερδίζετε και δεν παίρνετε όσο σοβαρά θα έπρεπε τις υποχρεώσεις σας γιατί σας αρέσει να ζείτε ανεξάρτητοι. Έχετε εμπνεύσεις, ευστροφία πνεύματος γι' αυτό και είστε καλοί συζητητές.
Αν βρεθείτε με κάποιο "αρνητικό" πρόσωπο, προσπαθείτε να εκφράσετε το καλύτερο από τον εαυτό σας για να δώσετε θάρρος, ελπίδα, ηρεμία. Αυτά τα προτερήματα σας κάνουν ευπρόσδεκτους στην κοινωνία και σας διευκολύνουν την επιτυχία.

Τα σύμβολα που ταιριάζουν στον αριθμό του πεπρωμένου σας είναι τα τρίγωνα και ο Άρης. Συμφωνείς και συνεννοείσαι πολύ καλά με τους 2, 3, 7 και 8.


ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ: «4»
Είστε τίμιοι, πιστοί, ευθείς και λογικοί και γενικότερα είστε ο άνθρωπος πάνω στον οποίο μπορεί κάποιος να βασίζεται. Δε γελάτε εύκολα γιατί βλέπετε τη ζωή και τα πράγματα σοβαρά. Φροντίζετε για τις υποχρεώσεις σας και δεν τις ξεχνάτε εύκολα. Πιστεύετε στις παραδόσεις και αγαπάτε την οικογένειά σας. Τις νεωτεριστικές ιδέες τις δέχεστε αφού πρώτα τις μελετήσετε με πολύ μεγάλη προσοχή. Στην δουλειά σας εφαρμόζετε τη μεθοδικότητα και τον προγραμματισμό.
Επειδή αγαπάτε την ασφάλεια και την σταθερότητα δεν παίρνετε γρήγορες αποφάσεις γι' αυτό και δεν θα φθάσετε στην επιτυχία αν δεν κουραστείτε και εργαστείτε.

Τα σύμβολα που ταιριάζουν στον αριθμό του πεπρωμένου σας είναι ο Ερμής και το τετράγωνο. Τα πάτε καλά με τους 1, 2, 3, 7 και 8, ενώ σε επίπεδο παρέας ταιριάζετε και με τους 5 και 6. Ευνοϊκές σας ημέρες είναι οι 4, 13, 22 και 31 κάθε μηνός.


Αριθμός Πεπρωμένου: «5»
Ο αριθμός του πεπρωμένου σας είναι μεταβλητός και υπόκειται σε γρήγορες διαδοχικές μεταβολές καταστάσεων με μεγάλη ταχύτητα. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίζετε στην δουλειά και την μελέτη απρόοπτες καταστάσεις.
Είστε προικισμένοι με διαίσθηση και μπορείτε να δεχτείτε κάθε νεωτερισμό μα πρέπει πάντα να έχετε σαν οδηγό την ευαισθησία σας για να μην κάνετε σφάλματα εξαιτίας της μεγάλης ταχύτητας που ενεργείτε.
Είστε οι επαναστάτες που δεν μπορούν να αντισταθούν εύκολα στον πειρασμό των ριψοκίνδυνων αποστολών και των ταξιδιών. Κουράζεστε εύκολα από τα κοινά πράγματα γι' αυτό και αλλάζετε ζωή κόβοντας χωρίς δισταγμό όλους τους δεσμούς του παρελθόντος δημιουργώντας καινούργιους.
Είστε ελκυστικοί, συμπαθητικοί και σας αρέσει να αποκτάτε τις εμπειρίες από την ζωή παρά ν' ακούσετε συμβουλές από τους άλλους.
Πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε τρόπο ή διέξοδο για να ξεπερνάτε τα εμπόδια ή να τα αποφεύγετε χωρίς να συγκεντρώνετε ολόκληρη την προσοχή σας σε κάποιο σημείο λεπτομέρειας.

Τα σύμβολα που ταιριάζουν στον αριθμό του πεπρωμένου σας είναι ο Δίας και το διάστημα. Ταιριάζετε πολύ με τους 1, 3, 6 και 9. Σε επίπεδο φιλίας τα πάτε καλά και με τους 2, 7 και 8. Ευνοϊκές σας ημέρες είναι οι 5, 14 και 23 κάθε μηνός.


Αριθμός Πεπρωμένου: «6»
Έχετε καλλιτεχνικά ταλέντα και αίσθηση του ωραίου, ενώ με τον τρόπο σας κατορθώνετε να ομορφύνετε ότι σε περιβάλει. Η διπλωματία είναι ένα χαρακτηριστικό του αριθμού του πεπρωμένου σας και την εφαρμόζετε σε κάθε κατεύθυνση, στην δουλειά σας, στις κοινωνικές σας σχέσεις. Περιβάλλεστε από φίλους διαφορετικού χαρακτήρα και έχετε ανάγκη από τρυφερότητα.
Η μεγάλη σας ευαισθησία συντελεί ώστε να πληγώνεστε εύκολα από τις πράξεις των άλλων και τα λόγια τους, όμως, είστε σχεδόν πάντα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με όσα σας δίνει η ζωή. Πρέπει να αποφεύγετε τις αντιθετικές καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, με φίλους, με συνεργάτες ή συνεταίρους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να υποκύψετε σε όλους.

Το σύμβολο που ταιριάζει στον αριθμό του πεπρωμένου σας είναι η Αφροδίτη και τα 6 χρώματα της ίριδας. Ταιριάζετε με τους ανθρώπους των 1, 3, 6 και 9, ενώ σε επίπεδο παρέας τα πάτε καλά με τους 4, 7 και 8. Ευνοϊκές σας ημέρες είναι οι 6, 15 και 24 κάθε μηνός.


Αριθμός Πεπρωμένου: «7»
Ο αριθμός του πεπρωμένου σας διακόπτει την ισορροπία μεταξύ δημιουργούσας αρχής και πλάσματος και καθιστά δυνατή την περαιτέρω εξέλιξη. Συμβολίζει την επικοινωνία μετά του Θείου και την υπεροχή του πνευματικού κόσμου πάνω στον υλικό. Περιέχει ακόμα την έννοια του σύμπαντος σαν δημιουργημένη ολότητα. Τα χαρακτηριστικά του είναι η βαθιά σκέψη, ο αλτρουισμός και η κουλτούρα. 
Δεν ενδιαφέρεστε για τα υλιστικά πράγματα και αν έχετε οικονομική επιτυχία αυτή προέρχεται σαν αποτέλεσμα της κουλτούρας σας, των μελετών και των γνωριμιών σας.
Οδηγός σας είναι η εξυπνάδα σας γι' αυτό και δεν μπορείτε να συναναστραφείτε πρόσωπα που δεν διαθέτουν λεπτότητα. Δεν ενεργείτε γρήγορα. Αυτό που σας χρειάζεται το βρίσκετε περισσότερο στη μοναξιά και τη σιωπή. Έχετε μεγάλη διαίσθηση, καταλαβαίνετε γρήγορα οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας, καλλιεργείτε ενδιαφέρουσες φιλίες και επιβάλλεστε με τρόπο ήπιο.
Η δημιουργική σας φαντασία μπορεί να σας φέρει στην κορυφή της επιτυχίας. Είστε ικανοί να επιτύχετε σε οποιοδήποτε επάγγελμα απαιτεί ευφυΐα και σκέψη.
Πρέπει όταν βρίσκεστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, προτού καταλογίσετε ευθύνες, κρίνετε ή πάρετε αποφάσεις, να εξακριβώσετε αν όλα όσα πιστεύετε είναι σωστά.

Το σύμβολο που ταιριάζει στον αριθμό του πεπρωμένου σας είναι ο Κρόνος. Ταιριάζετε με τους 1, 2, 4, 7 και 9. Σε επίπεδο παρέας τα πάτε καλά με τους 3 και 5. Ευνοϊκές σας ημέρες είναι οι 7, 16 και 25 κάθε μηνός.


Αριθμός Πεπρωμένου: «8»
Έχετε στα χέρια σας το κλειδί, για να κατακτήσετε αυτά που θέλετε. Ο δρόμος σας θα είναι γεμάτος υλικές επιτυχίες αν κατορθώσετε να έχετε καλές σχέσεις με όσους εμπλέκονται στην δουλειά σας. Η φαντασία δε σας είναι τόσο απαραίτητη όσο η αποτελεσματικότητα και η διοικητική ικανότητα. Διαθέτετε μεγάλη οικονομική και εμπορική διαίσθηση.
Βρίσκεστε σε συνεχή δράση χωρίς να σκέφτεστε πολύ και ονειροπολείτε. Δε δέχεστε εμπόδια στο δρόμο σας και είστε προορισμένοι να επιτύχετε. Είστε δραστήριοι, αγαπάτε τις ανέσεις της ζωής, έχετε καταπληκτική μνήμη, ασχολείστε με πολλά πράγματα και διαθέτετε μεγάλη αντοχή στο να αντιμετωπίζετε τις δοκιμασίες. Οι άνθρωποι που σε περιστοιχίζουν έχουν μεγάλες απαιτήσεις από εσάς και συχνά κάνουν κατάχρηση της υπομονής και της αγάπης σας.

Τα σύμβολα που ταιριάζουν στον αριθμό του πεπρωμένου σας είναι ο Ουρανός και οι αριθμομηχανές. Τα πάτε περίφημα με τους ανθρώπους των 2, 3, 7 και 9, ενώ σε επίπεδο φιλίας και παρέας ταιριάζετε με τους 5 και 8. Ευνοϊκές σας ημέρες είναι οι 8, 17 και 26 κάθε μηνός.

  
Αριθμός Πεπρωμένου: «9»
Ο αριθμός του πεπρωμένου σας έχει αποκρυφιστική σημασία και θεωρείται πως παριστάνει την υπέρτατη Σοφία και η εσωτερική έννοιά του περιέχεται στις λέξεις "βλέπε και σιώπα" χαρακτηριστικό στοιχείο των σοφών.
Ανήκετε στους μαγνητικούς ανθρώπους με δύναμη και εξουσία που ασκούν μεγάλη επιρροή στους ανθρώπους που τους περιβάλλουν. Διαθέτετε ισχυρή προσωπικότητα, ατέλειωτη ενεργητικότητα και μεγάλη ευφυΐα. Βέβαια, η υπερβολική φιλοδοξία σας κάνει ώστε να θέλετε όλα τα πράγματα δικά σας. Παρ' όλα αυτά είστε έντιμοι και σεβαστοί.
Κάνοντας σωστή επιλογή συνεργατών και μαθαίνοντας να χαλιναγωγείτε τις παρορμήσεις σας, θα φτάσετε σε μεγάλη οικονομική άνεση.

Το Σύμβολο που ταιριάζει στον αριθμό του πεπρωμένου σας είναι ο Ποσειδώνας. Τα πάτε περίφημα με το 1, 3, 6 και 8, ενώ σε επίπεδο φιλίας και παρέας ταιριάζετε με τους 5 και 9. Ευνοϊκές σας ημέρες είναι οι 18, 19 και 27 κάθε μηνός.