Social Icons

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Οργανώστε τις εργασίες των επόμενων ημερών για να σας μείνει χρόνος για ξεκούραση. Οι φιλοδοξίες σας θα βρουν πρόσκαιρο έδαφος σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΤΑΥΡΟΣ: Βελτιώστε τη σχέση με το σύντροφό σας ή με κάποιο πρόσωπο που είχατε ψυχρανθεί. Η δημιουργική σας φαντασία μπορεί να δώσει λύσεις σε προβλήματα που έχετε καιρό.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη δεχθείτε παθητικά ότι θα σας προσφέρουν, γιατί ίσως να μην είναι αυτά που σας αρέσουν. Μην παραβιάζετε οι ίδιοι τα όριά σας γιατί θα νιώσετε εξουθενωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εκατέρωθεν συμβιβασμοί έχουν τη δύναμη να φέρουν την αρμονία στη σχέση σας. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που ξέρετε εξ’ αρχής ότι θα προκαλέσουν καυγάδες.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε εντυπώσεις. Κλείστε μια για πάντα ιστορίες που σας πλήγωσαν και δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεση που έχετε για αλλαγές θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κουραστικές καταστάσεις. Κρατήστε σταθερή στάση μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες και πριν από κάθε βήμα σκεφτείτε καλά τι θα κάνετε.

ΖΥΓΟΣ: Μην επαναπαύεστε στη ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά αξιοποιήστε τις ικανότητές σας. Επαναστατήστε τώρα σε ότι δε σας αρέσει και όχι αργότερα, γιατί θα φανεί ότι το κάνετε από ζήλια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να χαρείτε τον έρωτα επιβάλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Εάν οι παρούσες συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές αλλάξτε τις μόνοι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ότι δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι με λόγια ίσως το καταλάβουν με τη σιωπή σας. Δείξτε ποιοι είστε πραγματικά για να βάλετε γερά θεμέλια στις καινούριες σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και μην κλείσετε συμφωνίες πριν τις δείτε αναλυτικότερα. Παρατηρήστε τι γίνεται γύρω σας και θα διαπιστώσετε ότι οι ρυθμοί έχουν πέσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί εσείς να τελειώσατε με το παρελθόν, αλλά δεν έχει τελειώσει και αυτό μαζί σας. Βελτιώστε τις κοινωνικές σας σχέσεις και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας.


ΙΧΘΥΣ: Απολαύστε την καθημερινότητα και μη δημιουργείτε προβλήματα εκ του μηδενός. Περιορίστε την αναποφασιστικότητά σας για κάποια θέματα πριν κουραστούν οι γύρω σας.