Social Icons

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Να θυμάστε πως τα καλύτερα έρχονται και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τα δεχθείτε. Έχετε αποφορτιστεί πλέον από μεγάλα εμπόδια και προβλήματα και ο δρόμος σας είναι ανοιχτός για να μελετήσετε καινούριες προτάσεις ή συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιβάλλετε να βρείτε κάποιες ισορροπίες ανάμεσα στις εργασιακές σας υποχρεώσεις και στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σας και να μην ξεχνάτε να μοιράζετε το χρόνο σας ισόποσα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη ζείτε μόνο για την εργασία σας ειδικά όταν βλέπετε ότι όλα πάνε καλά, γιατί έτσι χάνετε σημαντικό μέρος από όμορφες στιγμές που σας ανήκουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διατηρήστε ακμαία τη διάθεσή σας και ενισχύστε την τύχη σας. Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, αφού ακόμα και όταν συναντάτε εμπόδια στο τέλος πάντα βγαίνετε νικητές και κερδισμένοι.

ΛΕΩΝ: Τα σημαντικά ατού που έχετε, όπως αυτοπεποίθηση, θάρρος, δυναμικότητα και κυρίως κοινωνικότητα σας προσθέτουν πόντους στο προφίλ σας και σας βοηθήσουν σημαντικά να πετύχετε στους τομείς που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσο και αν θέλετε να δείχνετε ανεξάρτητοι και ότι δε σας απασχολεί, ο έρωτας είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής σας και η μέρα θα σας υπενθυμίσει ότι δεν μπορείτε να μένετε άλλο πια έξω από το ερωτικό παιχνίδι.

ΖΥΓΟΣ: Αναμνήσεις του παρελθόντος από μια σχέση που είχατε, αναμοχλεύονται και έρχονται στην επιφάνεια, κάνοντάς σας να συνειδητοποιήσετε ότι από δικό σας λάθος έμεινε ημιτελής και δεν πήρατε αυτά που δικαιωματικά σας ανήκαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αναζήτηση μιας καινούριας σχέσης θα σας κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον για να αναζωογονηθείτε απ’ όλες τις πλευρές. Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι φαίνεται πως τώρα ήρθε η στιγμή να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για εσάς που έχετε μείνει εδώ και πολύ καιρό στην προσπάθεια να προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, μάλλον για το δικό σας καλό θα πρέπει να κινηθείτε διαφορετικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δοκιμάσατε πολλές μεθόδους, κάνατε αρκετές κινήσεις που κάποιες ήταν ενάντια στην προσωπικότητά σας, οπότε τώρα επιβάλετε να πείτε «φτάνει».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα βρεθείτε αρκετά κοντά με το σύντροφό σας, γι’ αυτό φροντίστε να μην έχει τίποτα αρνητικό η συμπεριφορά σας.

ΙΧΘΥΣ: Για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας, πάρτε θέση στις ανησυχίες του. Εκμεταλλευτείτε την αντικειμενικότητα που τον διακρίνει τελευταίως για να του πείτε κάτι που σας βασανίζει.