Social Icons

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Κυριακή 29/9 έως 5/10/13

ΚΡΙΟΣ: Θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που σας απασχολούν και να βρείτε νέο τρόπο έκφρασης ή και επιλογής σ’ όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Παρεξηγήσεις και αντιθέσεις με τα οικογενειακά και αγαπημένα σας άτομα, θα πρέπει να απουσιάζουν γιατί αλλιώς θα νιώσετε μόνοι και απογοητευμένοι. Μην είστε σπασμωδικοί στις ενέργειές σας, ειδικά αν έχετε κατά νου, να κάνετε μαζί τους επίσημες συμφωνίες. Μια σχετική ασάφεια θα υπάρχει και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, οπότε οργανωθείτε, τακτοποιήστε εκκρεμότητες και φανείτε προνοητικοί.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Επεξεργαστείτε κατάλληλα τις σχέσεις σας, κάνοντας μια καλή αρχή για να ξορκίσετε τις δυσκολίες. Δείξτε σοβαρότητα γιατί για ότι συμβαίνει δεν υπάρχουν υπαίτιοι και ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει εξίσου τις ευθύνες του. Μάθετε να στέκεστε στα πόδια σας, χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε βοήθεια από τους άλλους. Απαιτείται να ενηλικιωθείτε και να αποκτήσετε ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Όμως, μην το κάνετε με αντιδραστικό και επαναστατικό τρόπο και μάλιστα χωρίς λόγο, αλλά αφού αποδείξετε ότι ξέρετε τι θέλετε και τι περιμένετε. Με δυναμική αντιμετώπιση θα ενεργοποιήσετε την αδρεναλίνη στο σώμα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι οποιεσδήποτε αλλαγές, προκαλούν έντονο στρες και αβεβαιότητα. Μπορείτε να μην πέσετε ψυχολογικά, αφού έχετε την προδιάθεση να βελτιώσετε τη ζωή σας. Προσέξτε να μην αναλώνεστε εδώ και εκεί, αλλά να τη διοχετεύσετε συνειδητά για την ανανέωσή σας. Συνδυάστε τις ιδέες σας με τις συμβουλές και προτάσεις φίλων που έχουν αποδείξει ότι έχουν γούστο, για να απογειώσετε τη διάθεσή σας. Ότι αλλαγές που προβλέπονται στον εργασιακό σας τομέα, δε θα γίνουν απλώς επειδή θα έρθουν, αλλά περισσότερο επειδή πρόκειται να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες κάποιων νεωτερισμών και κατ’ επέκταση τοποθετηθείτε σωστότερα απέναντι στις δυνατότητες της αναβάθμισης. Στον οικονομικό τομέα, θα συνεχίσετε να είστε αγχωμένοι από ορισμένα εμπόδια που σας κουράζουν αρκετά και δε σταματούν να εμφανίζονται. Ενεργήσετε με πρωτοτυπία και με σωστές διασυνδέσεις. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή και σημασία στις επαφές με τους συνεργάτες σας, ακόμα και σε αυτούς που σας αντιμετωπίζουν με φθόνο.

ΛΕΩΝ: Ο τομέας της τύχης σας καλεί να κάνετε αλλαγές καθώς η προσωπική σας ζωή, σας θυμίζει να ξεπεράσετε κάποιες ιδέες και να ακολουθήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες. Μερικές αρχές σας είναι αναχρονιστικές και κάποιες άλλες τις έχετε προδώσει από συμφέρον. Φτάστε σε τελικές αποφάσεις, εντοπίζοντας τις θετικές και αρνητικές επιπτώσεις, για να πάρουν τέλος τα πειράματα που κάνετε με εναλλακτικές στρατηγικές και να καταγράψετε τα αποτελέσματα με ακρίβεια. Δείτε με σοβαρότητα ένα φλερτ, όμως, μην το επιδιώξετε μόνο και μόνο για να μην έχετε μοναξιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για αρκετά μεγάλο διάστημα ενεργούσατε σύμφωνα με τα πρέπει της ερωτικής και συντροφικής σας ζωής, όμως, το μεγάλο ερώτημα που είχατε αν και ο σύντροφός σας κάνει το ίδιο, παραμένει. Ανακαλύψτε εάν μιλάτε την ίδια γλώσσα με το έτερον σας ήμισυ. Κάντε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα ώστε να μπορέσει να προσαρμοστεί ο ένας στους νόμους του άλλου. Είναι απαραίτητη ανάγκη να ισορροπήσετε για να μην κάνετε το λάθος να ανοίξετε για αλλού τα πανιά σας, ενώ η σχέση σας έχει ακόμα πορεία μπροστά της.

ΖΥΓΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 5, εμβαθύνετε ο καθένας χωριστά και μετά μαζί με το σύντροφό σας μαζί στις ερωτικές προδιαγραφές της σχέσης σας και τις αντιλήψεις. Ακόμα και αν υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις που θα δημιουργήσουν ένα συναισθηματικό κενό, αυτό θα επιβάλλει ένα πιο λογικό μοντέλο προσέγγισης. Η ωριμότητα της επαφής χωρίς πείσματα και εγωισμούς, θα σας δείξει τι ακριβώς συμβαίνει και θα ανακουφιστείτε. Οι ευθύνες επί των εξελίξεων θα διαμοιραστούν δίκαια και η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να υγιαίνει με ένα ανανεωτικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Ερμή στο ζώδιό σας στις 29, εξυπηρετείστε τις βασικές σας ανάγκες περιφρουρώντας τη σχέση με το σύντροφό σας από τους εξωτερικούς παράγοντες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, διανύετε μια εύθραυστη εποχή στα ερωτικά σας θέματα. Έχετε την ανάγκη να σας αγαπούν και να σας προσφέρονται, αλλά από την άλλη δεν έχετε την υπομονή και την ανοχή που χρειάζεται για μια νέα ερωτική ιστορία. Αφήστε τον εαυτό σας να κάνει μια νέα γνωριμία και ζήστε κάτι ξεχωριστό που ακόμα και αν δε θα είναι μόνιμο, θα είναι θετικό ως εμπειρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν περιορίσετε την εριστικότητα που έχετε τις περισσότερες φορές, θα αισθανθείτε την ένταση του έρωτα και τη φρεσκάδα που μπορεί να σας δώσει μια ανανεωμένη σχέση. Το καυτό σεξαπίλ σας και ο έκδηλος ερωτισμός σας, θα καίνε καρδιές, ενώ δεν αποκλείεται ο συγκλονιστικός έρωτας που θα ζήσετε να καταλήξει σε σχέση ζωής. Γεφυρώστε μέσα από συζητήσεις ευαίσθητες ή φιλικές, τυχόν διαφορές, χωρίς να χάσετε τον αισθησιασμό και τη γοητεία σας. Για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά με το σύντροφό σας, μοιραστείτε τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήνετε κενά εκεί που δεν πρέπει και πείτε αυτό που έχετε να πείτε, χωρίς ενοχές. Δείτε τη θετική πλευρά της κοινωνικότητας και μην κόψετε κάθε είδους συναναστροφής. Τολμήστε κάτι πρωτότυπο και δημιουργικό, για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στη συλλογή πληροφοριών και όχι σε ανόητα κουτσομπολιά και σχόλια που ακούτε. Μην αναλάβετε περισσότερες οικογενειακές ευθύνες από αυτές που ήδη έχετε. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, για να μπορέσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να περάσετε ήρεμα τη μέρα σας, χωρίς εντάσεις και εκνευρισμούς. Αποφύγετε να δώσετε ή να πάρετε τελικές αποφάσεις για επαγγελματικά σας θέματα. Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για θέματα που αφορούν την καριέρα σας, αν θέλετε να σας πάρουν σοβαρά. Προσαρμόστε τα σχέδιά σας σύμφωνα με όσα ζητούνται στην αγορά εργασίας και όλα θα πάνε καλά. Βοηθήστε άτομα που ψάχνουν να βρουν λύση στο πρόσωπό σας, χωρίς να παίξετε το παιχνίδι τους. Εάν θέλετε να προκαλέσετε το ενδιαφέρον κάποιων ατόμων, κάντε το με την κατάλληλη εμφάνιση.


ΙΧΘΥΣ: Μη γίνεστε εγωκεντρικοί, αλλά δείξτε ειλικρινές ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν γύρω σας. Στρέψτε την προσοχή σας σε προσωπικά θέματα, διατηρώντας την ψυχραιμία σας όταν οι άλλοι θα τη χάσουν. Αντλήστε δύναμη από τις γνώσεις σας και τολμήστε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες θα σας κουράσουν, γι’ αυτό μην το παρακάνετε. Προετοιμαστείτε καλύτερα ώστε κάποιες ανατρεπτικές κινήσεις να μη σας πτοήσουν. Βρείτε λύσεις από την εμπειρία του παρελθόντος και βοηθηθείτε σε καθημερινές καταστάσεις.