Social Icons

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Σταματήστε να σκέφτεστε ορθολογιστικά και αφεθείτε στις χαρές που σας δίνει η σχέση σας. Περιορίστε ευαισθησίες και πάψτε να παίζετε με τις λέξεις εάν θέλετε να υπάρχει ειλικρίνεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε το σύντροφό σας να εκφραστεί και να δείξει με λόγια και έργα αυτά που αισθάνεται. Παλιές διαφωνίες θα δώσουν τη θέση τους σε κοινούς στόχους και οι προθέσεις του θα είναι καλοπροαίρετες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας όταν ακούτε μεγάλες κουβέντες από συνεργάτες. Μην μπερδεύετε το ρομαντισμό με τα εργασιακά σας θέματα, γιατί θα δείξετε ασυνεπείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φιλοσοφήστε τα γεγονότα, μη μένετε σε μικρότητες και ζητήστε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Δώστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην τα επιβαρύνεστε όλα μόνοι σας.

ΛΕΩΝ: Μην επιτρέπετε σε συγγενικά σας πρόσωπα να ανακατεύονται όλοι για το ίδιο θέμα. Για να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη μην αμφιταλαντεύεστε σε παράλληλες σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καινούριες γνωριμίες θα σας δώσουν την ελπίδα ότι κάποια σας όνειρα θα πραγματοποιηθούν. Αποφύγετε να προβείτε σε έξοδα βασιζόμενοι στους άλλους ή στην τύχη σας.

ΖΥΓΟΣ: Μόνο με τη διπλωματία σας θα αποσβήσετε τη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ συνεργατών. Αναλύοντας τις πρωτότυπες ιδέες σας, προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να είστε ειλικρινείς με τους άλλους πρέπει πρώτα να γίνετε με τον εαυτό σας. Η κριτική δε σας βοηθά γι’ αυτό προσπαθήστε να μάθετε από τα λάθη των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην καλομαθαίνετε τους άλλους γιατί έτσι θεωρούν κάποια πράγματα κεκτημένα. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή με τη βοήθεια των συνεργατών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν βλέπετε ότι τα περιθώρια στενεύουν υποχωρήστε και μην τα θέλετε όλα δικά σας. Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα κάντε και καμία τρέλα που θα σας αλλάξει τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι προτιμότερο να αναβάλετε μια συζήτηση που πιστεύετε ότι η έκβασή της δεν είναι βέβαιη. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, χωρίς να ξεχνάτε τα αισθηματικά σας.


ΙΧΘΥΣ: Χρησιμοποιήστε σωστά τη γοητεία σας για να προωθήσετε αυτά που επιθυμείτε. Οι σωστές κινήσεις θα σας βοηθήσουν να διευθετήσετε παλιές εκκρεμότητες.