Social Icons

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ: Η συμπεριφορά σας στις σχέσεις σας θα συζητηθεί και κριθεί πολύ, γι’ αυτό φροντίστε να μη δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην προσπαθήσετε σώνει και καλά να περάσετε τις δικές σας απόψεις και να πείσετε ότι μόνο εσείς ξέρετε το σωστό, καθώς ούτε οι ίδιοι το πιστεύετε αυτό.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Καταφέρατε να πληγώσετε αρκετά άτομα που σας είχαν σταθεί και σας είχαν αποδείξει ότι θα βρίσκονται στο πλευρό σας όποτε το θελήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ήρθε η στιγμή να κάνετε τις κινήσεις που απαιτούνται και να ζητήσετε με το δικό σας τρόπο συγνώμη. Το άγχος μάλλον θα είναι αναπόφευκτο, αλλά η καλή φυσική σας κατάσταση αυτή τη φορά θα το κάνει περισσότερο δημιουργικό.

ΛΕΩΝ: Ξεκουραστείτε όσο πιστεύετε ότι σας χρειάζεται για να αναπληρώσετε τη χαμένη σας ενέργεια. Ανταποκριθείτε στις σχετικές υποχρεώσεις σας και θα ανταμειφθείτε δεόντως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας θα ήταν να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε εσάς τους ίδιους.

ΖΥΓΟΣ: Διορθώστε ότι καθυστέρησε ή πήγε πίσω, για να φτάσετε στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Μπορεί η μέρα να απαιτεί από εσάς αποφασιστικότητα αλλά παράλληλα απαιτεί και μέτρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σταματάτε όταν σας εμποδίζουν τα γεγονότα, μην απογοητεύεστε και μη φανατίζεστε επειδή πολλές φορές σας πιάνει η εργασιομανία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να κάνετε κάτι που θα είναι σε βάρος της ψυχικής σας υγείας και μην επιτρέψετε στους άλλους να αποφασίζουν για εσάς και να σας καταπιέζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα θα είναι γεμάτη ευκαιρίες για να πετύχετε ένα βασικό σας στόχο ή για να αναπληρώσετε εργασιακές σας υποθέσεις που είχαν μείνει μετέωρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέσα από εφαρμογές σχεδίων και ιδεών θα ενισχυθεί η τύχη σας. Οι υποθέσεις σας θα προχωρούν και θα έχετε μεγάλη εύνοια στις συζητήσεις και στις καινούριες σας συμφωνίες.


ΙΧΘΥΣ: Θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των εργασιακών σας θεμάτων, να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να επανεξετάσετε  ότι δε σας πήγε μέχρι τώρα καλά στην πορεία της καριέρας σας.