Social Icons

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Όσοι δεσμευμένοι αντιμετωπίσατε δυσκολίες, οι εξελίξεις που συντελούνται τώρα θα είναι για το καλό σας, ενώ δεν αποκλείεται μερικοί από εσάς να θυσιάσετε ένα κομμάτι της αισθηματικής σας ζωής για χάρη της επαγγελματικής σας προόδου.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εντάσεις που θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας θα σας αποκαλύψουν ότι μπορείτε να φτάσετε στα άκρα προκειμένου να αποδείξετε ότι κρατάτε εσείς τα ηνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι δυσκολίες που μπορεί να συναντάτε στην επικοινωνία δε σημαίνει πως δεν υπάρχει αληθινή αγάπη και ενδιαφέρον. Κατανοήστε τις κρυφές πτυχές του συντρόφου σας και θα ανακαλύψετε πως είναι πολύ ευαίσθητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσοι ξεκινήσατε πρόσφατα μια σχέση θα έχετε πιο ξεκάθαρο μυαλό για να διαπιστώσετε πως και με ποιο τρόπο μπορεί να προχωρήσει αλλά και τι έχει να σας προσφέρει στο μέλλον, γι’ αυτό φροντίστε να είστε περισσότερο υπομονετικοί.

ΛΕΩΝ: Να θυμάστε όμως πως αυτή η μόνιμη τάση που έχετε να αποδεικνύεται ότι μπορείτε όποτε εσείς το θελήσετε να είστε επιθυμητοί, ίσως οδηγήσει σε ξαφνικό τέλος μια σχέση που μέχρι τώρα τη θεωρούσατε σημαντική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οπότε πρέπει να αναλογιστείτε το κατά πόσο αυτή η αιφνίδια αλλαγή θα σας βοηθήσει να κάνετε καινούριες και πιο δημιουργικές σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι αδέσμευτοι παρατηρήστε καλύτερα τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας και συναναστραφείτε μαζί τους. Πλησιάστε περισσότερο αυτόν που μου νομίζετε ότι ανταποκρίνεται στα θέλω σας για να καταλάβετε αν πρόκειται για το σωστό άνθρωπο ή όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο σύντροφος που ζητάτε δε σας εντυπωσιάζει για την εμφάνισή του, αλλά για την επικοινωνιακή του ικανότητα και την ποιότητα του πνεύματός του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποδέχεται τη συμβολή σας στις φιλοδοξίες του και η σχέση σας γίνεται όλο και πιο δημιουργική. Πείτε την άποψή σας χωρίς να πιέζετε καταστάσεις και κυρίως χωρίς να μεταφέρετε λόγια τρίτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε παραμελημένοι και αδικημένοι, γιατί ο σύντροφός σας κάνει ότι μπορεί για να σας ευχαριστήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τις ερωτήσεις γιατί νιώθει ανασφάλεια και αναζητά υποστήριξη. Ολοκληρώστε κάτι που θα σας ευχαριστήσει μες τη βοήθεια και τη συμπαράσταση ενός φίλου σας.


ΙΧΘΥΣ: Για να ξεπεράσετε επιτυχώς τα προβλήματά σας, βρεθείτε με άτομα που ασκούν επάνω σας θετική επιρροή. Καλύπτοντας τις προσωπικές σας ανάγκες θα αποφύγετε το άγχος που νιώθετε να σας πνίγει.