Social Icons

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Σκόπιμο είναι να κλείσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και να μην περιμένετε θαύματα αγνοώντας την πραγματικότητα, μόνο και μόνο επειδή είστε ιδεολόγοι και αισιόδοξοι περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα μειωθεί κάπως ο δυναμισμός σας και δεν αποκλείεται ένα απροσδόκητο συμβάν να διαταράξει την ψυχική σας ηρεμία και να μειώσει και να μειώσει τις αποδόσεις σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε ελαστικότητα σε διαπραγματεύσεις με άλλους και αν δε σας κοστίζει πολύ υλικά κάντε και κάποιες υποχωρήσεις. Πρέπει να μάθετε πως δεν πρέπει να σας ενοχλούν οι συμβιβασμοί, γιατί είναι απαραίτητοι για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα καταφέρετε να χειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις σας αλλά και να κερδίσετε ακόμα και τον πιο απαιτητικό συνεργάτη ή αντίπαλό σας.

ΛΕΩΝ: Αυξάνονται οι ευθύνες και μαζί και τα άγχη σας, αλλά πλέον μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, καθώς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τι να πείτε σε δύσκολες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλλεται να κάνετε μια πιο οργανωμένη προσπάθεια προσαρμογής στις απαιτήσεις και τους ρυθμούς, ακόμα και αν πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας κύκλου, δυσκολεύουν την πορεία της καθημερινότητά σας.

ΖΥΓΟΣ: Τα κέρδη που θα αποκομίσετε ή σε πολλές περιπτώσεις οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα σας στηρίξουν αρκετά στον εργασιακό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενδέχεται να ανακαλύψετε μέσα στο κοινωνικό σας περίγυρο το σύντροφο που ζητάτε, οπότε μην αφήσετε προσκλήσεις να πάνε χαμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε στο εργασιακό σας περιβάλλον. Θυμηθείτε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και να σταματήσετε να τον παραμελείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε αρκούντως εξοπλισμένοι και ικανοί ώστε να προσπεράσετε εμπόδια που υπάρχουν σε κάποιες από τις σχέσεις σας, δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στις εργασιακές και κοινωνικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε συναισθηματικό επίπεδο ξέρετε πολύ καλά τι να περιμένετε και τι σας συμφέρει να κάνετε, αφού ότι ήταν να φανεί καλό ή δύσκολο έχει ήδη προσδιοριστεί.


ΙΧΘΥΣ: Οι φιλικές σας σχέσεις θα προχωρήσουν περισσότερο και αρκετές από αυτές θα αποδειχθούν ωφέλιμες, γι’ αυτό φροντίστε να μην είστε ζηλόφθονοι.