Social Icons

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Κάντε παρέα με άτομα που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις από εσάς για να εμπλουτίσετε τις απόψεις σας. Μη βάζετε μονίμως τον εαυτό σας σε δοκιμασίες που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να αντέξει.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι άσκοπο να χάνετε την ψυχραιμία σας εξαιτίας της συμπεριφοράς των άλλων. Επιβάλλεται να τολμήσετε αλλαγές στο χώρο για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της ζωής σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα περιέχουν έντονο παρασκήνιο, γιατί θα σας βλάψουν. Ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα κάντε το και μην το αναβάλετε για αύριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις για να προβληθείτε και να επεκτείνετε τις βλέψεις σας. Αφήστε τους συνεργάτες σας να πάρουν πρωτοβουλίες αλλά στηρίξτε τους.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε κανένα περιθώρια στους άλλους να σας περιορίσουν στα προσωπικά σας ζητήματα. Για να μην εκνευριστείτε κρατηθείτε μακριά από άτομα που θέλουν να περνάει το δικό τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι στόχοι σας πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και με ουσιαστικές συζητήσεις θα λύσετε αρκετά προβλήματα. Δουλέψτε μεθοδικά και οργανωτικά, γιατί μόνο έτσι θα διευθετηθούν οι εκκρεμότητές σας.

ΖΥΓΟΣ: Εντοπίστε νέα σχέδια και καταστρώστε νέα σχέδια βάζοντας μπροστά την εφαρμογή τους. Φροντίστε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και μην ασχολείστε με όσα λένε οι άλλοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δε θα σας περιορίζουν σε προσωπικό επίπεδο. Δικαιωθείτε ηθικά, οικονομικά και επεκταθείτε κοινωνικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζήστε σημαντικές εμπειρίες και οδηγηθείτε σε αποφάσεις και σε αλλαγή τρόπου ζωής. Αυξάνεται η δημιουργική και επικοινωνιακή σας διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικοινωνία, η πείρα, οι γνώσεις και οι συνεχείς ευκαιρίες σε συνδυασμό με καινούριες γνωριμίες και προτάσεις θα αποτελέσουν την καθημερινότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε σειρά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις , καθώς οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο δείχνουν ότι θα αλλάξουν και θα ανοίξουν νέοι δρόμοι σημαντικοί για το μέλλον σας.


ΙΧΘΥΣ: Ο χαρακτήρας σας θα αρχίσει να μεταμορφώνεται, καθώς θα απαλλαγείτε από αρκετές συναισθηματικές εξαρτήσεις, κοινωνικές προκαταλήψεις και το μυαλό σας θα γίνει περισσότερο γόνιμο και διορατικό.