Social Icons

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΙΟΥΛΙΟΣ 2013

ΚΡΙΟΣ: Με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 13, εξομαλύνετε τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί από παρεξηγήσεις, ξεφεύγοντας από τα καθημερινά σας προβλήματα. Αναπτύξτε τα χαρίσματα που έχετε και κάντε καινούριους φίλους μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις. Στηριχθείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων. Είστε έτοιμοι να δείτε και από μια άλλη οπτική γωνία αυτά που μπορείτε να εισπράξετε από τους άλλους, συναισθηματικά και υλικά. Επενδύστε τη διάθεσή σας με αισιοδοξία και καλύψτε τις ανάγκες σας με την ψυχολογική υποστήριξη των άλλων.


ΤΑΥΡΟΣ: Οι μεγάλες δόσεις φαντασίας που έχετε, δε θα σας αφήσουν στιγμή να πλήξετε όχι μόνο εσείς, αλλά και όσοι σας συναναστρέφονται. Το πιο σημαντικό για αυτό το μήνα, θα είναι να αρχίσετε επιτέλους να μαθαίνετε από τα λάθη σας, ώστε να μη συνεχίσετε την επανάληψή τους. Υποστηρίξτε τις θέσεις και τα πιστεύω σας χωρίς, όμως, να το παρακάνετε, για να μην προκαλέσετε σύγχυση με τους συνεργάτες σας και χαλάσετε την ευκαιρία που έχετε να κάνετε πολλά από τα σχέδιά σας πραγματικότητα και στην πράξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε πιο γρήγοροι και πιο μεθοδικοί στις κινήσεις σας, για να φέρετε σε πέρας τα σχέδιά σας. Θέστε στους δικούς σας ότι σας προβλημάτιζε τον τελευταίο καιρό και βρείτε με τη βοήθειά τους τις σωστές λύσεις. Όμως, συζητήστε ότι είναι της παρούσης και σας αφορά. Μην ξύσετε πληγές για θέματα άλλων, καθώς η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να ανακατευτείτε στα προσωπικά ζητήματα των άλλων. Αν θέλετε να ευχαριστήσετε την περιέργειά σας, κάντε το απασχολούμενοι με τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 20, κάντε τις επιλογές στις φιλίες σας, ακριβώς όπως κάνετε και στις σχέσεις σας. Είναι προτιμότερο να έχετε δίπλα σας λίγους και καλούς που θα αξίζουν τη γενναιοδωρία σας, έτσι ώστε να μπορείτε να τους κρατήσετε για πάντα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να μειώσετε τους έντονους ρυθμούς που έχετε στον εργασιακό σας χώρο, για να δώσετε ώθηση στο συναισθηματικό σας τομέα και για να μην εξαντλήσετε τον οργανισμό σας.

ΛΕΩΝ: Ισορροπήστε τις διαφορές που υπήρχαν με συνεργάτες, φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα και οι συζητήσεις που θα κάνετε μαζί τους θα βρίσκουν τους σωστούς κοινούς σας στόχους. Ακούστε τι έχουν να σας πουν και εκφράστε τους τη γνώμη σας, διατηρώντας χαμηλούς τους τόνους και προβάλλοντας τα επιχειρήματά σας. Αποφύγετε να εμπλέξετε άτομα που δεν είναι ενήμερα για τις κινήσεις σας και αν νιώσετε την ανάγκη να εξερευνήσετε κάποιες άγνωστες πτυχές, κάντε την έξυπνη κίνηση να αποσυρθείτε προσωρινά από το προσκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 22, πιθανόν να γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν. Αφεθείτε και διασκεδάστε, όμως, μην ξεχαστείτε και παραμελήσετε την οικογένεια ή το σύντροφό σας. Η διάθεσή σας για να ανανεωθείτε και να αντιμετωπίσετε φόβους ή ανασφάλειες που σας έχουν μείνει ως κατάλοιπα, θα είναι εμφανέστερα πιο μεγάλη από πριν και αυτό θα κάνει καλό τόσο στην εξωτερική σας εμφάνιση, όσο και στον ψυχικό σας κόσμο. Αποτραβηχτείτε από τα εργασιακά σας θέματα, για να κρατήσετε ψηλά την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι δραστηριότητές σας αρκετές, αλλά εφόσον θα είναι εύστοχες και θα πετυχαίνετε τους στόχους σας, οι πονοκέφαλοί σας θα είναι όλο και λιγότερο μεταφορικά και κυριολεκτικά. Οι προϋποθέσεις για να διακριθείτε και να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας θα υπάρχουν, αλλά θα εξαρτηθεί καθαρά από εσάς τι θα επιλέξετε. Δε θα κόψει η ανοδική σας πορεία, αλλά μην κολλήσετε πεισματικά στις λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να χάσετε το γενικό νόημα σε όσα συμβαίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Κρόνο σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 1, σταθεροποιήστε τα έξοδά σας και αυτό θα μειώσει αρκετά το άγχος σας ή τις αντιδικίες που έχετε πάνω σε αυτό τον τομέα. Ανήκετε στα άτομα που τα χαρακτηρίζει η δύναμη και θα προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό με αξιοσημείωτη γοητεία. Αφουγκραστείτε το μέλλον σας μέσα από τα καθημερινά σας γεγονότα και βιώματα και η εγρήγορσή σας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την πορεία σας στο χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα ξυπνήσει το ερευνητικό και ανήσυχο πνεύμα σας, για την απόκτηση καινούριων ενδιαφερόντων, με στόχο να βρείτε περισσότερες ικανοποιήσεις. Μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με το σύντροφό σας. Η διαίσθησή σας θα λειτουργεί άριστα και θα σας είναι εύκολο να καταλάβετε τι ζητάει ο σύντροφός σας, αλλά θα γνωρίζετε και ποια στιγμή θα είναι η κατάλληλη για να ζητήσετε Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα σας προτρέψει να σχεδιάσετε τις αισθηματικές σας συναντήσεις και αποδράσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 8, λίγη προσοχή δώστε στον τρόπο έκφρασής σας, γιατί εάν παρεκτραπείτε θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας. Το φιλικό σας πνεύμα, θα παίξει ευεργετικό ρόλο στις προσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό εκδηλώστε όλη την αγάπη και την καλή σας διάθεση, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Αναζητήστε την ηρεμία στην προσωπική σας σχέση και εντυπωσιάστε το σύντροφό σας ή το άτομο που σας κινεί το ενδιαφέρον αν είστε αδέσμευτοι, με την άψογη εμφάνισή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 22, ψάξτε  να βρείτε τι κάνετε σωστά και τι λάθος στον ερωτικό σας τομέα , για να μάθετε τα υπέρ και τα κατά, ώστε να κάνετε «τονωτικές ενέσεις» όπου χρειαστεί ή να ανακαλύψετε το χάος αν υπάρχει. Έτσι κι αλλιώς τα σενάρια θα είναι αρκετά και ακόμα και αν κάποιο δεν περιγράφει τη δική σας κατάσταση, μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για το τι έρχεται. Διώξτε από πάνω σας ταμπού και περιορισμούς που σας πνίγουν, για να δείτε τον έρωτα κάτω από άλλο πρίσμα, αλλά και για να ανανεώσετε τον κύκλο σας με καινούριες και πιο εποικοδομητικές  γνωριμίες. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και χαρείτε τη.


ΙΧΘΥΣ: Με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό από τις  17, μην υποχωρήσετε στην πρώτη δυσκολία, αν θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας. Βάλτε υψηλούς στόχους για την επαγγελματική σας ζωή και όχι ημίμετρα. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και θα βρείτε πολύ σύντομο το σύντροφο που σας ταιριάζει. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και πολλοί δύσκολοι συνεργάτες σας θα αλλάξουν γνώμη. Προσαρμοστείτε στη νέα τάξη πραγμάτων με λιγότερο άγχος, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν ψυχικά.