Social Icons

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Απολαύστε την εκτίμηση και το θαυμασμό του συντρόφου σας, αφού τα χρέη του παρελθόντος δε θα επιδρούν τόσο καθοριστικά στις προσωρινές κρίσεις και αποφάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα αναγκαστείτε να διαπραγματευτείτε μερικά σημαντικά θέματα, που θα αφορούν την κοινή πολιτική που θα κρατήσετε σε οικογενειακά ζητήματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ερωτικές πολιορκίες που θα έχετε θα είναι αξιοσημείωτες και παρόλο που θα είστε αρκετά παιχνιδιάρικοι, παράλληλα θα είστε ντροπαλοί για να ενδώσετε εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα κάνετε ότι μπορείτε για να ικανοποιήσετε τη φιλαρέσκειά σας και στην πορεία θα αποφασίσετε εάν μέσα στα τόσα φλερτ και στη διαθεσιμότητα που θα υπάρχει, θα είναι κάτι που θα σας συγκινήσει περισσότερο.

ΛΕΩΝ: Οι αδέσμευτοι πιο ώριμοι πλέον, θα μπορείτε να κάνετε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Μη αφήσετε σημαντικές ευκαιρίες να χαθούν εμμένοντας σε εμμονές και φοβίες του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε όλες σας τις τεχνικές για να μην ωθήσετε τους συνεργάτες σας να ξεπεράσουν τα όρια της υπομονής τους με τις διαρκείς παρεμβάσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Αποδείξτε έμπρακτα στο ταίρι σας πως δε φτάνουν οι πρωτοβουλίες για να αποκατασταθούν κάποιες σχέσεις που σας ενδιαφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μπορέσει η σχέση σας να αναπνεύσει και να απελευθερωθεί από ανούσιες αναστολές, δημιουργήστε εσείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να απαλλάξετε το σύντροφό σας από αυτοπεριορισμούς, γιατί οι ευθύνες που έχει αναλάβει είναι μεγαλύτερες από αυτές που μπορεί να αντέξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι κοινωνικές επαφές και οι φιλικές συγκεντρώσεις θα είναι στην πρώτη γραμμή, γι’ αυτό χαρείτε τις στενές επαφές. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας για να καταλάβετε πως έχετε ελπίδες να επαναπροσδιορίσετε τη μεταξύ σας επικοινωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νιώστε ασφάλεια με τον εαυτό σας, γιατί η εξέλιξη θα έρθει ύστερα από επιμονή και υπομονή. Οι επιφανειακές λύσεις δε λύνουν τα προβλήματα, γι’ αυτό δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.


ΙΧΘΥΣ: Στρέψτε τα ενδιαφέροντά σας σε εργασιακά θέματα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Απαλλαγείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από άτομα που σας εκνευρίζουν.