Social Icons

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Η ένταση δε σας ωφελεί και γι’ αυτό πρέπει να βρείτε τρόπους ώστε να αποκτάτε την ισορροπία σας, όταν αυτή χάνεται. Η προσωπική σας γοητεία θα παίξει και αυτή το ρόλο της στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν αναζητάτε καινούριους τρόπους για να ανακτήσετε την καλή σας φόρμα, το πιο πιθανό είναι να κουραστείτε γρήγορα, να βαρεθείτε και να εγκαταλείψετε την ιδέα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διάθεσή σας για κέρδος θα σας ωθήσει να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης των χρημάτων σας, ενώ σύντομα θα οδηγηθείτε σε οικονομική ανάκαμψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη καμία ευκαιρία και αδράξτε τη δυνατότητα που σας δίνεται να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΛΕΩΝ: Αν και δεν είστε σε πολύ ανθηρή εποχή, θα σας δοθεί η δυνατότητα και η βοήθεια για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Κάντε τις κινήσεις που επιθυμείτε, αλλά αποφεύγοντας να εμπλεχτείτε όπου υπάρχει ρίσκο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρήστε μέχρι το τέλος του μήνα ακμαίο το ηθικό σας, καλή την υγεία σας και μια καλή κατάσταση στις σχέσεις σας. Προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε και μην αφήσετε τα πείσματά σας να σας παρασύρουν σε υπερβολές.

ΖΥΓΟΣ: Μέσα από μια λογική συνοχή σκέψεων και προβληματισμών, θα διαπιστώσετε πως πλέον δε σας επιτρέπετε να απομακρύνεστε ψυχικά από τον άνθρωπό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλό το να θέλετε να έχετε την αίσθηση της ελευθερίας σας, αλλά με το να διατηρείτε αποστάσεις, μόνο καλό δεν κάνετε. Πρέπει να αφήσετε το συναίσθημα να λειτουργεί καταλυτικά μέσα σας, ακόμα και απολογητικά με τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζητήστε έστω και των υστέρων «συγνώμη» από το σύντροφό σας που τον απομονώσατε, για να καταλάβει πως εκτιμάτε την προσφορά και την ανεκτικότητά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η στροφή σας αυτή θα βελτιώσει αισθητά τη σχέση σας. Ανταλλάξτε απόψεις και αποκομίστε βαθιές εντυπώσεις από αυτή την ψυχική ανταλλαγή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας στις προσωπικές σας στιγμές, που θα είναι πολλές. Μάθετε να διαχωρίζετε την πραγματική αγάπη της καρδιάς σας με την αγάπη από συνήθεια.


ΙΧΘΥΣ: Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να τον περάσετε μαζί, επικοινωνώντας επί της ουσίας και μαθαίνοντας να αποφεύγετε τους άχρηστους πλεονασμούς που οδηγούν σε παρεξηγήσεις.