Social Icons

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Κυριακή 28/4 έως 4/5/13


ΚΡΙΟΣ: Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα και όσοι βρίσκεστε στην αρχή μιας σχέσης, θα διανύσετε μια πραγματικά ευτυχισμένη περίοδο. Η σύνεση και η
υπομονή θα σας ωφελήσουν σημαντικά. Περιορίστε τη φαντασία σας και αναλύστε τα δεδομένα, για να ανακαλύψετε πως πολλά από τα προβλήματα που εσείς βλέπετε είναι ανύπαρκτα. Η επικοινωνία σας με τους συνεργάτες θα είναι άψογη, ώστε να μπορέσετε να έχετε μαζί τους συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, που θα αποδώσουν σε συμφωνίες με σημαντικές βλέψεις για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 1, φροντίστε να μην το παρακάνετε με τα επαγγελματικά σας θέματα και να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, καθώς οι δυνάμεις του οργανισμού σας μπορεί να είναι μεγάλες, αλλά όχι ατελείωτες.
Ενισχύονται τα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι  στον τρόπο που θα εκφραστείτε, καθώς  δε θα είναι δύσκολο να παρασυρθείτε σε εντάσεις και τα νεύρα σας να χτυπήσουν κόκκινο. Προσεγγίστε  τα άτομα του επαγγελματικού σας  περιβάλλοντος και να καλυτερεύσετε  τις συνεργασίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα ενισχυθεί ο οικονομικός σας τομέα με ευχάριστες ειδήσεις και πληροφορίες που θα αυξήσουν τα έσοδά σας. Το ξεκίνημα της βδομάδας αλλάζει το κλίμα προς το καλύτερο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε τάξη στη ζωή σας. Επαγγελματικές επιτυχίες που θα σας ωθήσουν να έχετε άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Η καλή σας ψυχολογία θα περάσει και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού αυτή τη φορά δε θα επιβαρύνετε τον προσωπικό σας χώρο με τα εργασιακά σας θέματα. Προτιμήστε τη συντροφιά των εκλεκτών της καρδιάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιόλογη βδομάδα  για τα επαγγελματικά σας σχέδια, όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία που θα υπάρχει στα καθημερινά σας θέματα, αλλά γιατί θα σας  προσφερθούν και οι καλύτεροι  όροι. Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν, γι’ αυτό μη διστάσετε να σπρώξετε τα πράγματα και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει.
Αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες και σχέσεις  και να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες  και ενδεχόμενα που θα δώσουν άνοδο  στον οικονομικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και της ασφάλειας που θα έχετε, θα σας παρακινήσει να προχωρήσετε  σε σοβαρές επενδύσεις- αποφάσεις, τόσο πάνω σε πρόσωπα, όσο και σε πράγματα που μπορεί να κάνουν πιο ευχάριστη  ή πιο εύκολη τη ζωή σας. Η διεύρυνση  της σκέψης σας και η όξυνση της όρασης και της ακοής, θα σας  οδηγήσει στη γνώση και θα ενισχύσει  την τύχη σας. Οι ερωτήσεις που  θα έχετε να κάνετε πάνω στα συναισθηματικά σας θέματα θα είναι πολύ περισσότερες από τις απαντήσεις που θα πάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 1, αυτό που θα μετρήσει περισσότερο ακόμα και αν είστε αδέσμευτοι, αλλά οδεύεστε στην αναζήτηση ενός συντρόφου, θα είναι ο βαθμός συντροφικότητας και η ταύτιση απόψεων και συναισθημάτων. Δε φτάνει σε μια σχέση να ταιριάζετε μόνο σεξουαλικά, είναι απαραίτητο να συμβαδίζετε και πνευματικά. Η συνειδητοποίηση θα πρέπει να είναι το πρώτο σας βήμα για την αλλαγή. Διώξτε κάθε ίχνος θυμού,  ή αγανάκτησης που έχετε τον τελευταίο καιρό για κάποια πράγματα και αφήστε το σύντροφό σας να σας πολιορκήσει και να σας δείξει τα συναισθήματα που έχει και νιώθει για εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Οι καθυστερήσεις αλλά και οι προβληματισμοί για την  πορεία της ερωτική σας σχέσης όσοι είστε δεσμευμένοι, θα είναι  δεδομένες, όμως, αυτό δε σημαίνει πως  απαραίτητα θα έχετε πρόβλημα με το σύντροφό σας. Πλησιάστε περισσότερο ο ένας τον άλλο και να προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε κάπως τη σχέση σας. Εάν νιώθετε έτοιμοι να επισημοποιήσετε το δεσμό σας, κάντε το κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Άτομα του παρελθόντος που υπήρξαν φίλοι σας, επανεμφανίζονται στη ζωή σας, έχοντας αξιώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν το θελήσετε θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε  έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Η απόφαση  για το αν θα γυρίσετε πίσω, θα την  πάρετε αποκλειστικά εσείς, γι’ αυτό πριν κατασταλάξετε σε οριστικά αποτελέσματα, σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους  και κυρίως αν αυτό επιθυμείτε για  τη συναισθηματική σας ζωή και  το μέλλον σας. Παρόλο που ο σύντροφός  σας έχει δικά του προβλήματα, σας  συμπεριφέρεται πολύ τρυφερά. Δείξτε ότι  είστε στο πλευρό του, τώρα που  τα επαγγελματικά του άγχη τον  έχουν καθηλώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε τις  συγκρούσεις και μη μεταφέρετε τις  πιέσεις της δουλειάς στο σπίτι  σας. Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, την ώρα που προσπαθείτε να λύσετε θέματα. Μην είστε εριστικοί  στο σύντροφό σας, ειδικά αν η σχέση  σας είναι καινούρια και αδοκίμαστη. Οι εντάσεις μεταξύ σας είναι μεγάλες  και θα βγουν αρκετά παράπονα στην επιφάνεια. Μην παίρνετε ως δεδομένη την υπομονή και την ανεκτικότητα των γύρω σας, γιατί άρχισαν να κουράζονται και θα έχουν δίκιο  να σας κατηγορήσουν για μεγάλα λόγια  που δεν κάνατε πράξη ούτε το ελάχιστο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 1, πρέπει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, τώρα που μπήκατε για τα καλά στο χορό του ανταγωνισμού. Οι επιλογές σας θα έχουν βάση την αυτονομία σας, ενώ νέα ενδιαφέροντα θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας. Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας και στρέψτε την  προσοχή σας σε ότι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Σε ότι θα αφορά την υλοποίηση ορισμένων επιθυμιών σας, όλα θα λειτουργούν υπέρ σας.  Μην κατηγορείτε το σύντροφό σας ότι έχει σημαντικότερες προτεραιότητες από εσάς, όταν κάνετε και εσείς το ίδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μοιραστείτε τις  σκέψεις σας χωρίς να γίνεστε  φειδωλοί και αυτό θα ενισχύσει την  έμπνευσή σας. Η ιεράρχηση των  ιδεών σας που θα έρχονται σα χείμαρρος, είναι αποκλειστικά δική σας ικανότητα. Από εσάς εξαρτάται το αν θέλετε να νιώθετε αυτοδύναμοι ή έρμαια στα χέρια των άλλων. Πρέπει να καταβάλετε φιλότιμες προσπάθειες  για να μην είστε τόσο παρορμητικοί στις κινήσεις σας. Συνεχίστε να είστε  επιφυλακτικοί σε άτομα που εμφανίζονται στη ζωή σας, χωρίς να έχετε δώσει την έγκρισή σας. Επικεντρώστε τις προσπάθειές σας στα πεδία της ζωής σας που σας δημιουργούν ανασφάλεια.

ΙΧΘΥΣ: Η προσαρμογή σας  σε νέες συνθήκες, δίνει μια παραπάνω ευκαιρία να ανακτήσετε το δυναμισμό  σας. Οι ισορροπίες σας με τους άλλους θα είναι λεπτές και θα νιώθετε  αμήχανα για ορισμένες ενέργειές  σας. Το ζητούμενο είναι να μάθετε να προβάλετε ανοιχτά τις ανάγκες  σας. Θα αντιληφθείτε πως το πιο δύσκολο  απ’ όλα είναι το να είστε ο  εαυτός σας, αλλά είναι και το πιο  ουσιαστικό. Οι συγκυρίες θα σας  βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τη δύναμη που σας λείπει. Δείξτε το πραγματικό σας πρόσωπο, χωρίς κανέναν ενδοιασμό  ή αναστολή.

…………………………………………………………………………….
Κυριακή 5 έως 11/5/13

ΚΡΙΟΣ: Χρησιμοποιήσετε για εργαλεία σας την υπομονή και το θάρρος και υλοποιήστε τους στόχους σας. Με καλή πίστη στις αδυναμίες των άλλων και τονισμένο το εγώ σας, θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Αποκαταστήστε τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες σχέσεις σας. Θα κουραστείτε από την προσπάθεια να πείσετε για τις καλές σας προθέσεις. Εκεί που θα εξαντλούνται οι αντοχές σας, θα ενθαρρύνεστε από τη θετική ανταπόκριση. Θα νιώσετε συναισθηματικά ολοκληρωμένοι και αυτό θα σας χαρίζει ηρεμία και δύναμη.

ΤΑΥΡΟΣ: Με την δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας στις 10, η επιθυμία σας να ξεφύγετε από έναν κλοιό ατόμων που εμποδίζει την ψυχολογική σας ωρίμανση θα μεγαλώσει. Καινούρια στοιχεία του χαρακτήρα σας που ήταν μπλοκαρισμένα, θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω. Παρά την αγωνία που θα έχετε, ορισμένες θετικές εξελίξεις θα σας ικανοποιούν. Μετά από επίπονες και μακροχρόνιες προσπάθειες θα κερδίσετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε. Κάτι καινούριο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 9, ανακαλύψτε την όμορφη πλευρά της ζωής και πάρτε μικρές δόσεις ευτυχίας. Ξυπνήστε μέσα σας το κέφι για δημιουργία ή για καινούριες σχέσεις και σκεπτόμενοι θετικά μπορείτε να προβείτε και σε επαγγελματικά ανοίγματα. Θα σας βγει αυθόρμητα ένα μεγάλο παράπονο που θα αφορά το πόσο οι άλλοι σας καλύπτουν. Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε τον απολογισμό σας, ώστε να διαπιστώσετε τι απορροφά την ενέργειά σας. Έχετε μεγάλη δυσκολία στο να πάρετε από τους άλλους ενέργεια για να εμψυχωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το σύνθημα της  βδομάδας είναι «δώστε εξηγήσεις  για να λυθούν οι παρεξηγήσεις». Απαλλαγείτε  από τυχόν ενοχές που μέχρι  τώρα σας κρατούσαν εγκλωβισμένους στις φαντασιώσεις σας και αυτή η  μορφή ξεκαθαρίσματος θα είναι μια  εκκίνηση για το μέλλον σας. Με άλλες  προεκτάσεις και προοπτικές, που  θα έχουν μεγαλύτερη δόση πραγματικότητας, θα αισθανθείτε πιο ελεύθεροι  και πιο δυνατοί. Οι συνεργασίες  σας θα κυλούν αρμονικά, οι πρωτότυπες ιδέες σας θα ενθουσιάζουν τους συνεργάτες σας και ο οικονομικός σας  τομέας, που είναι σημαντικός, θα έχει ανοδική πορεία.

ΛΕΩΝ: Δεν αποκλείεται  να λάβετε μέχρι και οικονομική ενίσχυση από άτομα που δεν περιμένατε πως πιστεύουν στο όραμά σας.
Θα είστε ιδιαίτερα  επικοινωνιακοί και η αύξηση της  κοινωνικότητάς σας, θα σας φέρει  αρκετές καινούριες γνωριμίες αλλά και ανανέωση παλαιότερων, που θα σας είναι χρήσιμες τόσο για τη παρούσα κατάσταση, όσο και για  το μέλλον σας. Θα έχετε την τάση να απομονωθείτε, καθώς οι ανασφάλειές  σας θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα θέλετε να απομονωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την έκλειψη ηλίου στον Ταύρο στις 10, ο προσεκτικός χειρισμός του λόγου, θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε το σύντροφό σας και να βρείτε κοινές συντεταγμένες για τα σχέδιά σας. Η πίεση που θα νιώθετε θα σας κάνει να πνίγεστε, αλλά δε θα υπάρξουν προβλήματα που να σας κάνουν να ανησυχήσετε για το μέλλον της σχέση σας. Με υπομονή και ψυχραιμία, θα αποφύγετε τις συγκρούσεις μεταξύ σας που δεν έχουν και λόγο να υφίστανται, αλλά και να διορθώσετε λάθη. Μη φοβάστε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα και τα παράπονά σας, στους δικούς σας ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ: Τολμήστε το και θα βρείτε ανταπόκριση, αφού και αυτοί  προσπαθούσαν να ανακαλύψουν τι σας  ταλαιπωρούσε, αλλά κρυβόσασταν συνεχώς  πίσω από χαμόγελα και αστεία πειράγματα. Αφήστε τον εαυτό σας να εκφραστεί, ξεκινώντας από το να ξανανεβάσετε την ψυχολογία και το ηθικό  σας, ακόμα και αν αυτό προϋποθέτει  αρκετές συζητήσεις. Γίνετε για μια  φορά ήρωες του εαυτού σας και  μετά φροντίστε και για τους άλλους. Προμηνύονται γεγονότα που θα σας  χαροποιήσουν ιδιαίτερα στους περισσότερους  τομείς της ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εξελίξεις θα είναι θετικές και οι σχέσεις  σας με τους άλλους θα γίνουν ακόμα  καλύτερες. Η γοητεία σας θα μαγνητίζει τους άλλους, ώστε να τους πλησιάζετε με περισσότερη άνεση και ευκολία, είτε για να πετύχετε τους στόχους  σας, είτε για να περάσετε ευχάριστα. Η καλή επικοινωνία θα είναι σύμμαχός σας, για να έχετε άριστες σχέσεις  με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα  σας πρόσωπα.
Πραγματοποιήστε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, που θα σας βοηθήσουν να ενθέσετε τις  απόψεις σας, αλλά και να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ικανοποίηση  που θα πάρετε θα είναι αρκετά μεγάλη, καθώς στις σχέσεις σας θα επικρατεί  αρμονία και θα πρέπει να τη διατηρήσετε, γι’ αυτό μη δώσετε υποσχέσεις που  θα σας είναι δύσκολο να κρατήσετε  και μην υπολογίσετε σε αυτές  που μπορεί να σας δώσουν. Τα άτομα  του περιβάλλοντός σας θα έχουν  την καλή διάθεση να σας δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για  να κινηθείτε σύμφωνα με τις επιλογές σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσουν  να βρείτε και τις πληροφορίες  που χρειάζεστε για να καταλήξετε σε σωστές επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε άμεση  ανάγκη από αλλαγές στην εμφάνισή σας, για να καλυτερέψετε την ψυχολογία  σας. Αποφασίστε τις, λοιπόν, αυτό το μήνα, γιατί μπορεί να είναι καταλυτικές  για την εικόνα σας. Τολμήστε κάτι εντελώς νέο και πρωτοποριακό, κάτι που θα αλλάξει την εμφάνισή σας στα μάτια των άλλων. Τονώστε  τη γοητεία σας προς το αντίθετο φύλο για να ξανανιώσετε και κάντε  τους να έλκονται από τη μαγική σας  εικόνα. Η βδομάδα σας βοηθάει  να ανεβείτε τα σκαλιά της ιεραρχίας  ακόμα πιο γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο ανταγωνισμός στον εργασιακό σας χώρο θα εξακολουθεί  να είναι μεγάλος, όμως, αυτό δε φαίνεται να σας πτοεί. Αντιθέτως, σας εξιτάρει και οι δυσκολίες σας δυναμώνουν για να πετύχετε τα πάντα. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, παρόλο που τα έξοδά σας  έχουν ανέβει κατακόρυφα, εξαιτίας των μεγάλων σχεδίων που έχετε  ξεκινήσει. Ή που θα ερωτευθείτε  παράφορα κάποιο άτομο που βρισκόταν  δίπλα σας και απλά δεν το είχατε αντιληφθεί ή τα νέα πρόσωπα που  θα εισβάλουν στη ζωή σας, θα σας  συναρπάσουν.

ΙΧΘΥΣ: Με την έκλειψη ηλίου στον Ταύρο στις 10, φανείτε χρήσιμοι στα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξεδιαλύνετε τα μπερδεμένα σας αισθήματα. Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας και διεκδικήστε το καλύτερο παντού, ακόμα και στο συναισθηματικό σας τομέα. Ζητάτε μια σχέση που να σας δίνει συγκινήσεις, εκπλήξεις και εξάρσεις και όχι απλώς να σας προσφέρει ασφάλεια. Δεν ανήκετε σε εκείνους που επιζητούν ένα σύντροφο, μόνο και μόνο επειδή δεν αντέχετε τη μοναξιά. Τα στάνταρ των περισσοτέρων σε μια σχέση για εσάς είναι ανιαρά, αφού προτιμάτε την ποικιλία σε συνδυασμό με την ξεγνοιασιά.