Social Icons

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Κυριακή 21 έως 27/4/13


ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία και τη μέση οδό, ανάμεσα στην ανάγκη σας για κινητοποίηση και στην απραξία. Με μικρά και προσεκτικά βήματα, θα
μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Μην απαντήσετε σε προκλήσεις που σκοπό έχουν να σας εκθέσουν ή να σας αποπροσανατολίσουν, για να έχετε την ευκαιρία να κάνετε βήματα μπροστά, προκειμένου να σπάσετε τους φραγμούς, αλλά και να υπερβείτε τα εμπόδια. Μόνο έτσι θα μπορείτε να ελέγχετε περισσότερο την κατάσταση σε συνεργασίες ή σχέσεις και ν είστε και ο εαυτός σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Με την έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό στις 25, συγκρατηθείτε και μη χάσετε το μέτρο, ώστε ο εγωκεντρισμός και η ιδιοτροπία που θα ψάχνουν αφορμή για να πάρουν το πάνω χέρι, να μην καταρρακώσουν την τύχη σας. Θα γεμίσει ευφορία τη συναισθηματική σας ζωή. Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα αισθάνεστε καλά με το σύντροφό σας και η κοινή σας ζωή θα αποκτήσει καινούριο ενδιαφέρον. Ακόμα και αν τον τελευταίο καιρό υποφέρατε μεταξύ σας από έλλειψη επικοινωνίας, τώρα θα ζήσετε στιγμές αισθησιασμού και πάθους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για δέσμευση, ώστε οι διαφορετικοί ρόλοι που παίζατε τόσο καιρό να πάρουν τέλος. Η μέρα απαιτεί έξυπνους και λεπτούς χειρισμούς για να μην καταστραφεί τελείως η ρομαντική σας διάθεση. Μια που αρκετά από τα επαγγελματικά σας θέματα θα απορροφούν αρκετή από την ενέργειά σας, αφήστε τον έρωτα να σας δείξει τις κατευναστικές του ιδιότητες και μη γυρίσετε συνέχεια σε κείνα που ανατρέπουν την ηρεμία και τη γαλήνη της προσωπικής σας ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να προσέχετε  τις συναισθηματικές σας επενδύσεις, αφού οι απατηλές καταστάσεις, θα μπορούν  άνετα να περάσουν σαν ιδανικοί έρωτες. Θα πρέπει να περιμένετε λίγο να δοκιμαστεί η σχέση στο χρόνο, για να είστε  σίγουροι για το αν θα πρέπει να αφεθείτε. Όπως και να έχουν τα πράγματα, μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες  που θα σας δοθούν να βγείτε ή  να πλησιάσετε το σύντροφό σας και  να περάσετε όμορφα.

ΛΕΩΝ: Οι δυσκολίες μπορεί να είναι πολλές και να μη σας  επιτρέπουν να πάρετε την ικανοποίηση  που θα θέλατε αφού θα έχετε παράλληλα  και άλλα σημαντικά θέματα που  απαιτούν προτεραιότητα, όμως, χρειάζεται να είστε δυναμικοί και να προσπαθήσετε να αγνοήσετε τα εμπόδια. Συγκεντρωθείτε στους προσωπικούς σας στόχους, αποφεύγοντας καταστάσεις που σας  αποδυναμώνουν. Με πρακτικότητα και  στρατηγική θα εξαλείψετε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε θα είναι εύκολο στους άλλους να δεχτούν τις αλλαγές  που θέλετε, θα αντιδρούν και θα αντιστέκονται. Με εναλλακτικές προσεγγίσεις σε κάποια θέματα, θα καταφέρετε να κρατήσετε  τις αποστάσεις που χρειάζονται. Περιορίστε τις όποιες δυσκολίες  και ανατροπές κάνοντας ελιγμούς, αλλά μένοντας πιστοί στις θέσεις σας. Τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και είστε αποφασισμένοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη. Αλλάξτε το εύρος των δυνατοτήτων σας και ευθυγραμμιστείτε στην επιτυχία από κάθε άποψη.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή οι δεύτεροι ρόλοι  σας καθηλώνουν σε αδράνεια, μην  παίξετε τις σχέσεις σας κορώνα- γράμματα για να είστε πρωταγωνιστές. Η δυναμική τροπή που θα πάρει  η ζωή σας, δικαιολογεί γιατί  δε μπορείτε να νιώσετε χαλαροί. Ανακατατάξεις  και αλλαγές στον τρόπο που  εκτιμάτε τις καταστάσεις, θα σας  τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Φροντίστε  να πολιορκήσετε καινούριες προοπτικές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής σας. Εάν οι σχέσεις σας ταλαντεύονται, φταίνε οι δικές σας αναθεωρήσεις και κανείς άλλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την μερική έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 25, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πείτε λόγια που θα πικράνουν τους δικούς σας ανθρώπους, μια που θα έχετε την τάση να είστε αρκετά εριστικοί και δύστροποι. Κρατώντας τη θέση «όλα ή τίποτα», αυξάνετε την πιθανότητα να κρατήσετε κοντά σας ότι σας αξίζει. Για να βγείτε κερδισμένοι στην καθημερινότητά σας, πρέπει να δείχνετε αποφασιστικότητα. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος και ενισχύστε τη διάθεσή σας τολμώντας αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επιφυλακτικότητά σας, εμποδίζει λάθη που μπορεί να γίνουν εξαιτίας του αυθορμητισμού  σας. Η τύχη δε σας εγκαταλείπει εύκολα, αλλά οργανωθείτε για να έχετε  αποτελέσματα. Κινητοποιηθείτε με θάρρος, ώστε να καλύψετε ανάγκες σας που  είχατε αφήσει πίσω. Οργανωθείτε και  διεκδικήστε για τον εαυτό  σας περισσότερη ικανοποίηση  σε όλα τα επίπεδα. Η καταπίεση  που ασκούν οι άλλοι σε εσάς, σας  κάνει να δυσανασχετείτε και να αντιδράτε  έντονα. Για να βγάλουν οι άλλοι  τις μάσκες τους, δώστε πρώτοι εσείς  το παράδειγμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συνθήκες του  περιβάλλοντός σας έχουν αρχίσει  να βελτιώνονται και μαζί και η  αισιοδοξία σας. Σκεφτείτε έξυπνα και  αιφνιδιάστε τους άλλους, για να μην μπορούν να κάνουν αλλιώς. Η  αλήθεια θα σας κάνει να νιώσετε  πιο κατασταλαγμένοι και έτοιμοι  να πάρετε τις αποφάσεις σας. Από  τις ίδιες σας τις πράξεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να νιώσετε  αρκετά εξαντλημένοι. Κρατήστε τις  αποστάσεις σας, για να συγκεντρώσετε  όση περισσότερη ψυχική δύναμη μπορείτε. Επιβάλετε να είστε εγκρατείς, εφόσον έχετε να ανταποκριθείτε σε διάφορες προκλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αποφάσεις που  καλείστε να πάρετε σας δημιουργούν  ένταση, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά. Προσπαθήστε να αποκομίσετε  καινούριες εμπειρίες, για να βγείτε κερδισμένοι. Λειτουργήστε με αμεσότητα  και πάνω απ’ όλα να έχετε πίστη  στον εαυτό σας. Ανοίξτε τα χαρτιά της καρδιάς σας με λιγότερους ενδοιασμούς και εκμεταλλευτείτε  τη σειρά προκλήσεων που θα αλλάξει  τις καθημερινές σας παραστάσεις. Οι προοπτικές ευαισθητοποιούν τη δημιουργικότητά  σας και σας βγάζουν από  την καθήλωση της ευθείας.

ΙΧΘΥΣ: Με την έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό στις 25, αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα ή να πάρετε ρίσκα, γιατί δε θα είναι εύκολο να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι ακριβώς θέλετε. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πλούσιες και θα διέπετε σε κοινωνικό επίπεδο, ώστε να ωφελείστε και επαγγελματικά. Δουλέψτε σκληρά για να ανταμειφθείτε και κρατήστε καλά τα μυστικά σας.
Η άνοδός σας θα είναι θεαματική, γι’ αυτό να είστε προνοητικοί  στις επενδύσεις σας ότι κι αν θα αφορούν.