Social Icons

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013




ΚΡΙΟΣ: Δουλέψτε μεθοδικά και με παρατηρητικότητα για να αξιοποιήσετε και να ταξινομήσετε κατάλληλα τις μεγάλες, αλλά και τις πιο μικρές.


ΤΑΥΡΟΣ: Η άμεση προτεραιότητα σας είναι οι σχέσεις σας και ιδιαίτερα οι συναισθηματικές. Όμως, είναι προτιμότερο ακόμα και αν κάποιες στιγμές πιέζεστε, να μην πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο σύντροφός σας έχει ανάγκη να του δείξετε έμπρακτα τι νιώθετε για αυτόν, αφού με το να ασχολείστε συνέχεια με τα επαγγελματικά σας θέματα, τον κάνει να εισπράττει ότι αδιαφορείτε για αυτόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσοι έχετε μια  σταθερή σχέση, φροντίστε να την  τονώσετε με όποιο τρόπο μπορείτε και γιατί όχι να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα σας φέρει  ακόμα πιο κοντά.

ΛΕΩΝ: Έχετε παραπάνω από  έναν λόγο για να είστε ευτυχισμένοι και θα σας ωθήσει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στον τομέα του  έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παρασυρθείτε από άτομα που δεν ξέρετε καλά και θα τραβήξουν την προσοχή  σας, επειδή νιώθετε ότι ανεβάζουν  τις μετοχές σας στις ερωτικές κατακτήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Θα είναι εύκολο να δημιουργήσετε μια σχέση που  η σοβαρότητα και η διάρκειά της  όχι μόνο δε θα είναι εξασφαλισμένες, αλλά θα σας δημιουργήσει πρόβλημα και στη σταθερή σας σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να βάλετε κινδύνους στη ζωή σας, ειδικά όταν δεν υπάρχει λόγος  αφού με το σύντροφό σας περνάτε  τέλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αδέσμευτοι μπορείτε να αφεθείτε σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν, καθώς ο κεραυνοβόλος έρωτας φαίνεται να σας χτυπάει την  πόρτα, φορώντας τα καλά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε πίσω καταστάσεις  και λάθη του παρελθόντος που  σας πλήγωσαν και ανοίξτε καινούρια  σελίδα στη ζωή σας, συντροφιά  με ένα άτομο που θα είναι πρόθυμο  να σας ακολουθήσει και πάνω απ’  όλα να σας καταλαβαίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαρείτε όσο  μπορείτε τις στιγμές με έναν άνθρωπο  που θα γίνουν το μέλλον σας. Υπερασπίστε  τα συμφέροντά σας και μην απογοητεύεστε  με μικρές αναποδιές που θα σας  συμβούν.

ΙΧΘΥΣ: Δώστε αρμοδιότητες σε άτομα που μπορούν να σας  βοηθήσουν και βρεθείτε κοντά  με όσους σας αγαπούν. Αλλάξτε  σκηνικό στην ερωτική σας ζωή, βάζοντας περισσότερο αισθησιασμό  και ερωτισμό.