Social Icons

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

«Δίας σε ορθή πορεία στους Διδύμους» - από 30 Ιανουαρίου 2013


Φορέστε το πιο καλό σας χαμόγελο και αναπνεύστε ελεύθερα…!!!
Αυτό θα είναι το σύνθημα από τις 30 Ιανουαρίου που ο Δίας παραμένει στους
Διδύμους αλλά επανέρχεται σε ορθή πορεία.
Ετοιμαστείτε να βάλετε μπροστά σχέδια που είχατε αφήσει στην άκρη, να εκπληρώσετε στόχους, αλλά και να ανακαλύψετε νέα δεδομένα χρήσιμα για την επαγγελματική και οικονομική σας πορεία.
Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, την περιέργεια και τις μετακινήσεις. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της αισιοδοξίας και του αυθορμητισμού. Παρόλο που η θέση του στους Διδύμους δεν είναι τόσο αποτελεσματική, καθώς η διάθεση και η ενέργεια διασπάται σε πολλές καταστάσεις, θα ωφεληθείτε στον τομέα των σχέσεων και της επικοινωνίας και παράλληλα θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Περισσότερο θα ευνοηθεί ο μεταβλητός σταυρός (Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς και Δίδυμοι).

Ο Δίας στους Διδύμους σε ορθή πορεία στα ζώδια…

ΚΡΙΟΣ: Δυναμικότητα και προβάδισμα στα εργασιακά σας σχέδια, είναι μερικά από τα καλά που θα δεχθείτε με το Δία ορθόδρομο στους Διδύμους. Απολαύστε τη συνέχεια και χαρείτε τις μέρες που έρχονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξουν ευκαιρίες για οικονομικά ανοίγματα και επεκτάσεις, καθώς και αύξηση του κοινωνικού σας κύκλου. Με γνώμονα τη λογική θα κάνετε θαύματα και θα πετύχετε αποδοχή από άτομα δύσπιστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με το Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας θα είναι πιο εύκολο να πετύχετε στόχους και σχέδια, αλλά και να προσεγγίσετε πιο εύκολα άτομα που είχαν απομακρυνθεί από κοντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέα άτομα μπαίνουν στη ζωή σας, αλλάζοντας μερικά από τα πιστεύω σας. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές και αποτινάξτε ότι σας κούρασε και σας κρατούσε στάσιμους.

ΛΕΩΝ: Δημιουργήστε τις βάσεις στα επαγγελματικά σας σχέδια και προωθήστε τους στόχους σας. Να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις και πρόθυμοι να ακούσετε συμβουλές ανθρώπων που σας αγαπούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ρίξτε περισσότερο βάρος στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, κρατώντας στεγανά και απομακρύνοντας όσους θέλουν να έχουν λόγο και να ορίζουν το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ: Διαλέξτε προσεκτικά τους συνεργάτες σας και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Για να νιώσετε ασφάλεια δε φτάνει μόνο να λέτε σε όλα ναι, πρέπει και να ξεχωρίζετε τις παγίδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναθεωρήστε τον τρόπο που βλέπετε ορισμένους από αυτούς που συναναστρέφεστε και αυτό θα είναι το κλειδί για να προσεγγίσετε πιο εύκολα τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να διαχωρίζετε ποιες ευκαιρίες είναι για καλό σας και ποιες για να σας κρατήσουν στάσιμους. Ακολουθήστε αυτό που λέει η καρδιά σας, ακούγοντας ταυτόχρονα και τη φωνή της λογικής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σταματήστε να ακούτε συγγενικά πρόσωπα που εισβάλουν στη ζωή σας για δικά τους συμφέροντα και απομακρύνουν από κοντά σας άτομα που πρέπει να παραμείνουν στη ζωή σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα που απαιτούν την προσοχή σας, πριν προχωρήσετε σε καινούριες εργασίες. Βάζοντας τάξη στις εκκρεμότητες, θα έχετε περισσότερο ελεύθερο πεδίο.

ΙΧΘΥΣ: Μπορείτε να ξεπεράσετε δυσκολίες χωρίς να γίνετε παρορμητικοί και επιπόλαιοι. Η σταθερότητα θα εκτιμηθεί τόσο από τον κοινωνικό σας περίγυρο, όσο και από τον επαγγελματικό.