Social Icons

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013


ΚΡΙΟΣ: Ο αγώνας σας θα δικαιωθεί, μόνο αν καταλάβετε τις ουσιαστικές ανάγκες και των άλλων. Στους αδέσμευτους του ζωδίου, ίσως μια σχέση του παρελθόντος επιστρέψει μετανιωμένη.


ΤΑΥΡΟΣ: Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές επαγγελματικής καταξίωσης, θα είναι σαφώς περισσότερες, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα κάνετε την επανάστασή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και συζητήσεις που γίνονται με κλειστά χαρτιά στον εργασιακό σας χώρο, γιατί αλλιώς θα βρεθείτε εσείς εκτεθειμένοι αντί των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα προβλήματα του  οικογενειακού χώρου, θα σας σπρώξουν στο να χάσετε τον έλεγχο και να παραφερθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ η βασική αιτία θα εντοπίζεται  στα διαφορετικά πιστεύω του  καθενός σας.

ΛΕΩΝ: Η οικειότητα που  έχετε και η καλή θέληση των  άλλων πρέπει να σας κάνουν να καταλάβετε ότι τα βιώματα που έχει ο καθένας  τον κάνει να θέτει διαφορετικές αξίες για ένα πράγμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τροποποιήστε τον  επαγγελματικό σας προσανατολισμό και επαγγελματισμό, καθώς ο φθόνος κάποιων ατόμων μπορεί να σας κάνει  τη ζωή σας πιο δύσκολη.

ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία σας  με τους άλλους θα καλυτερεύει και  ίσως είναι καλύτερα να αποφασίσετε  να κάνετε κάποιο ταξίδι πριν σας καταβάλει  και πάλι το άγχος της καθημερινότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε  την ευκαιρία να απαλλαγείτε από  στριμώγματα και να ανανεωθείτε  εκ νέου, κάνοντας τομές στη ζωή  σας και αποβάλλοντας ότι σας  είναι άχρηστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προστριβές με τους άλλους θα κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πολύ πιθανό να ταλαιπωρηθείτε από την εμφάνιση εγωισμών και  συμφερόντων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής, γιατί είναι  πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις και  διαφωνίες με τους συνεργάτες αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καλή σας διάθεση  θα αρχίσει και πάλι να επηρεάζεται  αρνητικά και η νευρικότητά σας  θα αρχίσει να εκδηλώνετε με αυστηρή  κριτική προς τους άλλους.

ΙΧΘΥΣ: Οργανώστε τη δική σας συμπεριφορά και στάση  πριν πάρετε αποφάσεις, για το αν θα δεχτείτε ή θα απορρίψετε τα κίνητρα  των άλλων.