Social Icons

Advertising

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

Κυριακή 13 έως 19/1/13


ΚΡΙΟΣ: Θεωρήστε δεδομένη την αγάπη και την υποστήριξη που θα σας προσφέρουν όσοι σας περιστοιχίζουν. Από το σύντροφό σας μέχρι τους συνεργάτες σας. Δώστε τέλος σε ότι σας άγχωνε και σας στρεσάριζε, ώστε να μπορέσετε να
προγραμματίσετε ταξίδια που είχατε αναβάλει, να βάλετε μπροστά σχέδια που είχατε ματαιώσει και να αποκαταστήσετε τα κακώς κείμενα στην προσωπική σας σχέση. Κάποια εμπόδια είναι λογικό να σας εμφανιστούν αφού ακόμα δεν έχετε ξεκαθαρίσει τις θέσεις σας, αλλά η ανάλυση αυτών που θα σας προκύψουν, θα σας βοηθήσει στη λήψη των σωστών αποφάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ: Γλυκαίνει η συναισθηματική σας ζωή και γεμίζει ρομαντισμό και ερωτισμό, βοηθώντας σας παράλληλα να πάρετε αποφάσεις, κάνοντας σωστές αναθεωρήσεις και παραμερίζοντας κάθε ψυχολογική πίεση. Παράλληλα ασχοληθείτε με θέματα εργασίας που είχατε παραμελήσει και βρείτε λύσεις που θα είναι αποδοτικές και συμφέρουσες για εσάς. Ξεπεράσετε τους κρυφούς σας φόβους, που δε σας αφήνουν να είστε χαρούμενοι. Να είστε προσεκτικοί και μην υποκύψετε σε υπερβολές και βιαστικές κινήσεις, επειδή θα βλέπετε ότι ευνοείστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τον Ερμή στον Υδροχόο από τις 19, θα έχετε αρμονική επικοινωνία με τα άτομα που συναναστρέφεστε και θα μπορείτε με ευκολία να επεκταθείτε κοινωνικά και να κάνετε καινούριες επαφές. Χρησιμοποιήστε τη διορατικότητά σας, για να καταλάβετε τι ρόλο παίζουν οι άλλοι και να μην πέσετε σε παγίδες. Θα έχετε μια τέλεια προσωπική σχέση και η ενισχυμένη αυτοπεποίθησή σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις προστριβές με το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός δε θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε  τις επιθυμίες σας, γι’ αυτό μην  ξεπεράσετε τα όρια. Προσπαθήστε να μην μεταφέρετε τα προβλήματα του  εργασιακού χώρου στο οικογενειακό σας περιβάλλον και το αντίθετο, γιατί έτσι ξεφεύγετε κατά πολύ του  στόχου σας και μπερδεύετε τη ζωή  σας, χωρίς να υπάρχει λόγος. Εάν  κάποιοι αμφισβητήσουν τις ικανότητές σας, δεν χρειάζεται αμέσως να αντιδράσετε  αρνητικά, ενώ μπορείτε με επιχειρήματα να τους κάνετε να αλλάξουν γνώμη. Έχετε  αυτή την ικανότητα, εκμεταλλευτείτε  την και μην την αφήνετε  να πάει χαμένη.

ΛΕΩΝ: Τα συναισθήματά σας  θα αυξηθούν σημαντικά και θα σας  επιτρέψουν να εξασφαλίσετε μια άνετη  συμβίωση. Καλυτερεύουν οι σχέσεις στον εργασιακό σας χώρο με τους συνεργάτες σας, όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που θα πείτε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Εκφράστε, εάν θέλετε τις ιδέες και τους στόχους σας, αρκεί να φροντίσετε να είστε κατανοητοί και ξεκάθαροι στο τι θέλετε σε αυτούς που απευθύνεστε και ειδικά όταν ζητάτε από εκείνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παρασυρθείτε σε καταχρήσεις διατροφικές, κακές  συνήθειες και εξαντλητικά ωράρια εργασίας, γιατί ο οργανισμός σας  χρειάζεται στιγμές ξεκούρασης και  πάνω απ’ όλα το δικαιούται. Επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας και  ενώστε τις δυνάμεις σας, για να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα. Κάποια κοινωνικά  καλέσματα θα είναι αναπόφευκτα, αλλά προσπαθήστε να μην κάνετε έξοδα  παραπάνω από αυτά που σας επιτρέπονται.

ΖΥΓΟΣ: Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 19, σας ωθεί να σκεφτείτε πως για να επεκτείνετε τη φήμη σας και να δείξετε την αξία σας, δεν χρειάζεται να σπαταλάτε αλόγιστα χρήματα. Κάντε καινούριες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες και εκδηλώστε την αγάπη σας στα φιλικά σας πρόσωπα. Πραγματοποιήστε ευχάριστες συζητήσεις με τους φίλους σας και βελτιώστε το προφίλ σας στον κοινωνικό περίγυρο. Αισθανόμενοι ψυχική ευφορία, θα θελήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, όμως, φροντίστε να μην έχετε παράλογες απαιτήσεις από το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε του περισσότερες ελευθερίες και προσπαθήστε να του  έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη, εάν θέλετε να προχωρήσει αυτή η  σχέση. Αποφύγετε να παρασυρθείτε από  κάποιο άτομο γνωστό σας που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον, γιατί  εκτός του ότι θα είναι προσωρινό, πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν και  κάποιοι που μπορεί να εκμεταλλευτούν το αδύνατο σημείο σας, καταλήγοντας να πέσετε θύμα των συναισθημάτων  σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επικεντρωθείτε στην υπάρχουσα σχέση σας που ακόμα  έχει πολλά να σας προσφέρει και  μην αφήνεστε σε ικανοποιήσεις της  ψυχικής σας διέγερσης και  της ανασφάλειάς σας. Έτσι κι αλλιώς η γοητεία που θα εκπέμπετε, θα υπερθερμάνει την ερωτική σας  ζωή και οι εξελίξεις που θα έχετε θα είναι ανώτερες από αυτές  που περιμένατε. Κάντε σχέδια για  το κοινό σας μέλλον και εκφράστε ο ένας την αγάπη του για  τον άλλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να πείσετε τους άλλους για την ικανότητα  και την εξυπνάδα σας με επιχειρήματα, για να δημιουργήσετε μια σταθερή συμμαχία για εσάς, που θα σας βοηθήσει στην εξέλιξή σας. Μη χάνετε χρόνο αν έχετε αποφασίσει να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, αλλά αρχίστε αμέσως τις προσπάθειες για να βρεθείτε με ανθρώπους που θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 19, δώστε στον εαυτό σας το χρόνο που χρειάζεται για να μετρήσει όλα τα πλην και τα συν για τα οικογενειακά σας θέματα που σας απασχολούν, καθώς η αντιμετώπισή τους με επιπολαιότητα θα σας βάλει σε μεγαλύτερες υποχρεώσεις. Μπορεί να έχετε πολλές υποχρεώσεις, αλλά το καλό είναι πως με τη συνεχή απασχόληση σας, ξεφεύγετε να γυρίζετε στο παρελθόν που σας θλίβει και δε σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις προς όφελός σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι αναμνήσεις του  παρελθόντος, ενδέχεται να περάσουν σαν κινηματογραφική ταινία από  το μυαλό σας, αλλά δεν πρόκειται  να σας χαλάσουν τη συναισθηματική σας ηρεμία. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε με ήρεμο τρόπο και ήπιους τόνους κάποιες προστριβές, για να μην  χαλάσετε την όμορφη ατμόσφαιρα που  επικρατεί μεταξύ σας, αλλά ούτε και  να έχει επιπτώσεις ο ψυχικός σας  κόσμος. Λύστε τις εκκρεμότητες που  υπάρχουν, ταξινομώντας τα πράγματα με τέτοιο τρόπο, που να μη χρειάζεται να ανατρέχετε στο παρελθόν, για  να πάρετε τις πληροφορίες που  σας είναι απαραίτητες.