Social Icons

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

«Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω» - 11 Ιανουαρίου 2013


Την Παρασκευή αρχίζει  ο σχηματισμός ενός νέου φεγγαριού  με θέση στον Αιγόκερω. Οι μέρες που  θα ακολουθήσουν θα είναι ιδανικές για να προωθήσετε επαγγελματικές συμφωνίες,
οικονομικά σχέδια, αλλά και για  να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας  κύκλο.
Με λογική, σύνεση και μεθοδικότητα θα φτάσετε πιο γρήγορα στους  στόχους σας, αλλά και στο επιθυμητό  αποτέλεσμα. Μια που η συγκεκριμένη Σελήνη θα είναι άκρως δημιουργική, αναπτύξτε τα ταλέντα σας και  απελευθερώστε το μυαλό σας. Η  διατήρηση της ακεραιότητας του  χαρακτήρα σας, θα βοηθήσει να αναδυθείτε, ακόμα και να ξαναγεννηθείτε. Καθώς  η περισσότερη ενέργειά σας θα διοχετεύεται στον επαγγελματικό σας  χώρο, προσπαθήστε να μην προκαλέσετε  αναστάτωση στις προσωπικές σας σχέσεις, επειδή άτομα του περιβάλλοντός  σας θα αποζητήσουν την προσοχή  σας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια  του παρορμητικού σταυρού (Αιγόκερω, Κριό, Καρκίνο, Ζυγό) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και Σκορπιούς και Ιχθείς.

Η Πανσέληνος στα ζώδια…

Κριός: Διατηρήστε το κέφι και την αισιοδοξία σας, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό, προωθώντας τα σχέδιά σας.

Ταύρος: Αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο και επωφεληθείτε από τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε, αλλά διατηρήστε τις ισορροπίες ανάμεσα σε καινούριους και παλιούς φίλους.

Δίδυμοι: Μην καταδικάζετε τον εαυτό σας να μένει δίπλα και να στηρίζει άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας, αλλά δεν την άξιζαν και ποτέ.

Καρκίνος: Ο οικονομικός σας τομέας θα αρχίσει να δείχνει σημάδια βελτίωσης, οπότε κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις.

Λέων: Βάλτε μια τάξη στο καθημερινό σας πρόγραμμα για να καλυτερέψετε τη ζωή σας, αλλά και για να επωφεληθείτε σωστά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Παρθένος: Καλύτερα να ασχοληθείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας, παρά να καταπιαστείτε με εργασιακά θέματα που αγγίζουν άμεσα τον οικονομικό τομέα.

Ζυγός: Εάν θέλετε πραγματικά κάτι να αλλάξει στη ζωή σας, μη γυρνάτε την πλάτη σε όσους σας στηρίζουν ή ακολουθείτε άτομα που σας εκμεταλλεύονται.

Σκορπιός: Αισθητή θα είναι η καλυτέρευση στις σχέσεις σας με τους άλλους, οπότε προχωρήστε αργά και σταθερά τα σχέδιά σας και ελάτε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας.

Τοξότης: Αποφύγετε ανούσιες σπατάλες και αγορές που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και χαρείτε στιγμές συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως: Μην αφήσετε τα καινούρια πρόσωπα που βάλατε στη ζωή σας, να σας παρασύρουν σε κινήσεις και να σας απομακρύνουν από άτομα που ήταν πάντα δίπλα σας, γιατί αργότερα σίγουρα θα μετανιώσετε.

Υδροχόος: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες επαγγελματικές και οικονομικές, πριν αναλάβετε νέες ευθύνες. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ιχθύς: Αφήστε τη λογική σας να δουλέψει και να υπερισχύσει του συναισθήματος, ειδικά αν πρόκειται να ασχοληθείτε εντατικά με τα επαγγελματικά σας.