Social Icons

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013


ΚΡΙΟΣ: Φερθείτε στον εαυτό σας με τρυφερότητα για να είστε υγιείς. Περιορίστε τους ανασταλτικούς σας φόβους και περάστε στη δράση.


ΤΑΥΡΟΣ: Ανακατατάξεις, μπερδέματα και προβληματισμοί θα είναι στο φόρτε τους, μια που ήδη υπάρχουν από τον προηγούμενο μήνα και θα υπάρχουν αν δεν προσπαθήσετε να απαλλαγείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει πάση θυσία να απαλλαγείτε το συντομότερο από τους φόβους σας και να συντρίψετε όποια εμπόδια έχετε, ακόμα και αν προέρχονται από το οικείο περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε την  απαιτούμενη ενέργεια, αλλά επειδή κάποιες φορές το παρακάνει, συγκρατηθείτε  και μην εμπλακείτε σε προστριβές με τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Μην επιμένετε πως  μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι  σας, γιατί θα αναγκάσετε τους άλλους να στραφούν εναντίον σας και μην  αφήνετε τις αμφιβολίες που έχετε  να διαλύουν την πίστη σας για  το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτιμήστε να εκμεταλλευτείτε  τη μέρα για να βγείτε έξω και  να διασκεδάσετε συντροφιά με αγαπημένα  σας πρόσωπα, φίλους ή το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια  θέματα κληρονομικά, περιουσιακά και  φορολογικά, γι’ αυτό φροντίστε  να τακτοποιήσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε, πριν φτάσετε στο απροχώρητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να οδηγηθεί σε θλίψη, γιατί η εσωτερική δύναμη που  διαθέτετε είναι ικανή να σας  βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε αρνητικό συναίσθημα που νιώθετε και το ξέρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σημερινή μέρα δεν είναι και η καλύτερη για  τις οικογενειακές σας σχέσεις, αφού θα σας απασχολήσουν έντονα, θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι πιθανό να παραπλανηθείτε σχετικά με αυτά που  πιστεύετε και να διχαστείτε ανάμεσα  σε φίλους, οικογένεια και σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εμμονές που  έχετε πολλές φορές στις επαγγελματικές σας σχέσεις, σας κάνουν διστακτικούς στο να πάρετε αποφάσεις, αλλά είναι  επιτακτική ανάγκη να βρείτε λύσεις.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε συζητήσεις με οικογενειακά άτομα σε ήρεμο κλίμα  και διώξτε κάθε δυσάρεστη σκέψη  που σας επηρεάζει αρνητικά, γιατί  δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε  ανασφαλείς και αποκομμένοι από  το περιβάλλον σας.