Social Icons

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

«Πανσέληνος στον Καρκίνο» - 28 Δεκεμβρίου 2012


Απρόσμενες αλλαγές και μια μικρή αναστάτωση στον οικογενειακό χώρο, θα είναι μερικά από τα στοιχεία που θα προκαλέσει η Πανσέληνος στον Καρκίνο που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Δεκεμβρίου 2012.
Ότι θα γίνεται αυτή τη μέρα, αλλά και μια μέρα πριν όπως και μια μέρα μετά, καθώς η επιρροή της διαρκεί τόσο, θα παίρνει μεγαλύτερη έκταση από την αναμενόμενη.
Προσπαθήστε, λοιπόν, να είστε  εγκρατείς σε ότι έχετε να πείτε, είτε θα σχετίζεται με τον επαγγελματικό  χώρο, είτε με τον προσωπικό και  αποφύγετε να πάρετε μέρος σε παρασκηνιακές  καταστάσεις που αργότερα μπορεί να σας εκθέσουν.
Σε αυτήν την Πανσέληνο  περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί) του 1ου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

Η Πανσέληνος στα ζώδια…

ΚΡΙΟΣ: Θα είναι αρκετά δύσκολη η επικοινωνία στον οικογενειακό χώρο, οπότε είναι καλύτερα να απομονωθείτε και να κρατήσετε την ψυχραιμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε χρόνο για να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε, καθώς τα νεύρα σας δεν αντέχουν άλλη πίεση και ίσως ξεσπάσετε σε άτομα που δε φταίνε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν περιμένετε να σας καταλάβουν και να σας στηρίζουν αυτοί που χρόνια εσείς βοηθάτε, μάλλον πρέπει να ξυπνήσετε γιατί βρίσκεστε σε λάθος όνειρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να αλλάξετε ότι συμβαίνει γύρω σας , πρέπει πρώτα να κάνετε αλλαγές στον ίδιο σας τον εαυτό που επιμένει να βλέπει τα πάντα από λάθος οπτική γωνία.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και περάστε μαζί τους όμορφες στιγμές. Αφήστε για αργότερα επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε καιρό να χαρείτε το σπίτι σας και ήρθε η ώρα να το κάνετε. Προβείτε σε μικρές αλλαγές που θα φτιάξουν αισθητά τη διάθεσή σας.

ΖΥΓΟΣ: Μοιράστε ισόποσα το χρόνο σας ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή, τόσο για να κρατήσετε τις ισορροπίες που επιθυμείτε, όσο και για να είστε ευχαριστημένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε τα πράγματα και τις καταστάσεις που ζείτε ως έχουν και μη ζείτε μέσα σε ουτοπίες. Η επαφή με την πραγματικότητα θα είναι σωτήρια για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους με συνεργάτες και άτομα κύρους. Ο οικονομικός σας τομέας έρχεται στο προσκήνιο για να σας προβληματίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Αυτή η Πανσέληνος θα σας κάνει να αισθανθείτε έντονα την έλλειψη των προσώπων που ήταν πάντα κοντά σας και αφήσατε να φύγουν από τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Άγχος, υπερένταση και νεύρα, δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα εκτός από το να χάνετε την προσωπική σας ηρεμία. Στο χέρι σας είναι να περάσετε καλά.

ΙΧΘΥΣ: Η μυστικοπάθεια που έχετε αυτή τη φορά δεν πρόκειται να σας οδηγήσει πουθενά. Αφεθείτε για λίγο στις χαρές της ζωής και πλησιάστε περισσότερο αγαπημένα σας πρόσωπα.