Social Icons

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012


ΚΡΙΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα καλυτερεύει και ίσως είναι καλύτερα να αποφασίσετε να κάνετε κάποιο ταξίδι πριν σας καταβάλει και πάλι το άγχος της καθημερινότητας.


ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από στριμώγματα και να ανανεωθείτε εκ νέου, κάνοντας τομές στη ζωή σας και αποβάλλοντας ότι σας είναι άχρηστο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι προστριβές με τους άλλους θα κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πολύ πιθανό να ταλαιπωρηθείτε από την εμφάνιση εγωισμών και συμφερόντων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής, γιατί είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες  με τους συνεργάτες αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Η καλή σας διάθεση  θα αρχίσει και πάλι να επηρεάζεται  αρνητικά και η νευρικότητά σας  θα αρχίσει να εκδηλώνετε με αυστηρή  κριτική προς τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανώστε τη δική σας συμπεριφορά και στάση  πριν πάρετε αποφάσεις, για το αν θα δεχτείτε ή θα απορρίψετε τα κίνητρα  των άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε την  αφηρημάδα σας να σας προξενήσει ζημιά, εφόσον ξέρετε το σωστό τρόπο  που μπορείτε να χειριστείτε τις  λεπτομέρειες των εργασιών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναλύστε τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας για  να μπορέσουν να σας καταλάβουν και  κάντε το με ήρεμο τρόπο και  όχι με διαφωνίες και εριστική διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το γεγονός ότι  βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των  πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας, δε συμβαδίζει με την τύχη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις  και οι παρανοήσεις, θα έχουν την  τάση να καταργούν και να διαμορφώνουν ότι καινούριο σας προκύπτει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και συγκρατημένοι  στις αποφάσεις σας, ώστε να μη δημιουργήσετε  από μόνοι σας προβλήματα στο  μέλλον σας, αργότερα που όλα θα έχουν  βρει τους κανονικούς τους ρυθμούς.

ΙΧΘΥΣ: Οι τάσεις φυγής όταν βλέπετε ότι στριμώχνεστε, θα είναι  έντονες και δε θα σας οδηγούν  εκεί που πρέπει, ενώ παράλληλα  τα ερωτηματικά που θα γεννιούνται, θα είναι περισσότερα από τις  απαντήσεις.