Social Icons

Advertising

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

Κυριακή 23 έως 29/12/2012


ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου- 20 Απριλίου): Σταματήστε να φέρεστε εγωιστικά  και επιτρέψτε σε ένα φίλο σας  να πει την άποψή του. Δείξτε ευσυνειδησία και δημιουργικότητα, για να εδραιώσετε τη θέση σας στην εργασία. Μην καταβάλλεστε από σκέψεις, που το μόνο που σας  δημιουργεί είναι άγχος.
Πριν δώσετε τα χέρια σε μια συνεργασία, πρέπει να προβληματιστείτε. Σε ότι αποφασίσετε  να ακολουθήσετε, κάντε πιο προσεκτικές  επιλογές και κινήσεις. Τολμήστε να πείτε ότι έχετε έξω από  τα δόντια, γιατί όταν προσποιείστε δεν είστε ο εαυτός σας.
Τυχεροί αριθμοί: 8, 14, 22, 35, 42.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου- 20 Μαΐου): Επειδή τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, να είστε προσεκτικοί σε αυτά που  λέτε. Για να μην πλήττετε και  ψυχοπλακώνεστε, βρείτε τρόπους να περνάτε εποικοδομητικά. Χρησιμοποιήστε τη λογική που διαθέτετε, για να λύσετε κάποια προβλήματα που σας ταλανίζουν. Εάν κάνετε πρακτικές κινήσεις, δε θα σας δημιουργηθεί ούτε φόβος, ούτε άγχος. Βρείτε ψυχική ικανοποίηση στις συναναστροφές με τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι αλλαγές που θέλετε, αλλά και αυτές που δεν περιμένετε θα φτάσουν στον επαγγελματικό σας χώρο και θα είναι για καλό.
Τυχεροί αριθμοί: 1, 13, 27, 39, 46.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου- 21 Ιουνίου): Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας, όμως, μην είστε  υπερβολικοί στις εκφράσεις των  συναισθημάτων σας. Απελευθερωθείτε  ψυχικά και πρακτικά για να μπορέσετε  να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα και παράλληλα να αλλάξετε τρόπο  σκέψης αξιοποιώντας όλες τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Χειριστείτε προσεκτικά τα οικονομικά σας ζητήματα, καθώς  η επιθυμία σας για ασφάλεια, ίσως να είναι εξαιρετικά υπερβολική. Φερθείτε έξυπνα και μην αφήσετε το σκεπτικισμό  σας να εναλλάσσει με την ευπιστία.
Τυχεροί αριθμοί: 5, 10, 23, 36, 41.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου): Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 28, δεθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας και από εκεί να αντλήσετε την ασφάλεια που έχετε ανάγκη για να λειτουργήσετε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πρέπει να πέσετε θύμα των άλλων και χωρίς να σας πιάσει η καταπιεστική επιθυμία σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Πάρτε πρωτοβουλίες και δείξτε την αξία σας για να πετύχετε τους στόχους σας, διαχωρίζοντας την κοινή αντίληψη από τις ακραίες ιδέες.
Τυχεροί αριθμοί: 7, 18, 26, 33, 46.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου- 23 Αυγούστου): Θα πρέπει να θυμάστε πως για κανέναν  λόγο δε θα πρέπει να δράσετε παρασκηνιακά ή να πάρετε μέρος σε ανούσιες συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις, γιατί θα είναι μείον για τη μελλοντική σας πορεία. Αυξήστε την ικανότητά  σας να συγκεντρώνεστε στο στόχο  σας και όταν δείτε ότι στο  χώρο υπάρχει νευρικότητα, απλά αποτραβηχτείτε, για να μην πέσετε θύμα της αστάθειας  και της διπροσωπίας. Τα πολλά  απρόοπτα και οι απρόσμενες αλλαγές  θα δίνουν συνέχεια σε εντάσεις, κάνοντας κάποιες σχέσεις σας να κινδυνεύουν  να σπάσουν.
Τυχεροί αριθμοί: 2, 16, 22, 35, 40.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου): Μην εκτεθείτε σε πρόσωπα που  έχετε ανάγκη την στήριξή τους, ενώ μπορείτε κάλλιστα να κρατήσετε  τις ισορροπίες που απαιτούνται. Τολμήστε να κάνετε καινούριους φίλους ή να αποτινάξετε ότι δε σας  ταιριάζει τηρώντας πάντα το μέτρο. Μην αποσυντονιστείτε από το φορτισμένο κλίμα και ρίξετε την ψυχολογία σας. Αναμφίβολα, είστε ικανοί να κάνετε υπομονή για να έρθουν τα καλύτερα που σας υπόσχεται ο καινούριος χρόνος, χωρίς να εκτεθείτε σε κινδύνους.
Τυχεροί αριθμοί: 6, 19, 24, 30, 49.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου): Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης που  σας χαρακτηρίζει, θα σας δώσει  ένα συγκροτημένο και σταθερό  περιβάλλον, που θα πατά γερά στο  έδαφος. Ενισχύστε το αίσθημα της  σταθερότητας στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να είστε περισσότερο γενναιόδωροι με τα αισθήματά σας, εάν δε θέλετε να προκληθούν ρήξεις για λάθος λόγους. Η επικοινωνία σας θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα και  θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για  να προβείτε σε καινούριες γνωριμίες  και να εδραιωθείτε κοινωνικά.
Τυχεροί αριθμοί: 9, 11, 29, 32, 45.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου): Δημιουργούνται αλλαγές στις οικογενειακές  σας σχέσεις αλλά να είστε συγκρατημένοι, γιατί αν ξεσπάσετε κινδυνεύετε  να παρεξηγηθείτε από άτομα που  αγαπάτε. Αφήστε στην άκρη το συντηρητισμό για να γεφυρώσετε το χάσμα που  έχει δημιουργηθεί με οικεία πρόσωπα. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό  για να τους αποδείξετε ότι δεν  τους πολεμάτε αλλά είστε μαζί τους. Απαιτείται να δείξετε προσοχή και  να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια μικροπροβλήματα με την υγεία  σας.
Τυχεροί αριθμοί: 3, 14, 20, 37, 43.

ΤΟΞΟΤΗΣ ( 23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου): Οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν  θα επηρεάσουν κάπως αρνητικά την  ψυχολογία σας και μόνο αν φροντίσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία  σας, δε θα πάθουν τα νεύρα σας. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό σας  τομέα, γι’ αυτό θα ήταν σκόπιμο  να κρατηθείτε μακριά από περιττά  έξοδα ή επεκτατικές κινήσεις που δεν έχετε μελετήσει. Με σωστές επιλογές θα καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά και να κλείσετε καινούριες συνεργασίες.
Τυχεροί αριθμοί: 8, 12, 28, 32, 48.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου): Μην δημιουργήσετε αντιπαλότητες  και κόντρες με τους συνεργάτες σας, αν δε σας αρέσουν αυτά που θα προτείνουν.
Μη βιαστείτε να επενδύσετε σε ότι θα σας προτείνουν, γιατί  θα κινδυνέψετε να χάσετε κομμάτι  από την πίτα που ήδη έχετε  κερδίσει με το σπαθί σας. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με την επέκταση της κοινωνικής σας ζωής καθώς εκεί ευνοείστε, σε αντίθεση με τις σχέσεις που θα αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Εξιδανικεύστε τον έρωτα που νιώθετε για το σύντροφό σας, με μια πιο όμορφη και ρομαντική εικόνα, απ’ αυτό που ίσως είναι στην πραγματικότητα.
Τυχεροί αριθμοί: 4, 15, 21, 38, 44.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου): Με τον Άρη στο ζώδιό σας στις 25, χρησιμοποιείτε συχνότερα τη λογική σας, για να μπορέσετε να αγαπήσετε τους άλλους γι’ αυτό που είναι και όχι για όπως σας βολεύει, γιατί μπορεί ο ρομαντισμός να είναι απαραίτητος για να λειτουργήσει η σχέση, αλλά η πλασματική εικόνα μπορεί και είναι ικανή να τη διαλύσει. Επειδή αυτό που θα σας εξιτάρει είναι το μυστήριο και όχι το συναίσθημα, όσοι είστε ελεύθεροι, αποφασίστε να δεσμευτείτε σε μία σχέση που είναι πολύ πιθανόν να σας οδηγήσει σε γάμο.
Τυχεροί αριθμοί: 6, 13, 27, 31, 42.

ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου): Σχεδιάστε τη στρατηγική σας όπως κάνετε συνήθως για να κινηθείτε  πιο ευέλικτα, αλλά μην το παρακάνετε και περιμένετε περισσότερο από  όσο πρέπει για να δράσετε, γιατί  το αποτέλεσμα θα είναι να σας προλάβει κάποιος άλλος και αν το πρόσωπο  που σας ενδιαφέρει καταλήξει  στην αγκαλιά άλλου ατόμου, εσείς  θα είστε ο μοναδικός φταίχτης. Χαλαρώστε και ξελαφρώστε το μυαλό  σας από τα πολλά που σκέφτεστε, γιατί ακόμα και αν έχετε σοβαρούς σκοπούς στη ζωή σας, μπορείτε να είστε κεφάτοι και χαρούμενοι.
Τυχεροί αριθμοί: 5, 17, 25, 34, 47.