Social Icons

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012


ΚΡΙΟΣ: Οι προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις, θα κυλούν σε ήρεμο και ευχάριστο κλίμα, σε αντίθεση με τις επαγγελματικές σας που θα τις διακρίνουν εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Δε θα λείπουν οι αντιπαραθέσεις με φιλικά άτομα και ίσως βγει στην επιφάνεια η τάση σας να καταπιέζετε εκείνους που δηλώνουν φίλοι σας, μόνο και μόνο για να κρύψετε την ανασφάλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν η επιλογή σας θα είναι να ρυθμίζετε εσείς το παιχνίδι των σχέσεων, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε πως δε θα κάνετε λάθη και πως γνωρίζετε καλά του κανόνες που πρέπει να ισχύουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε οτιδήποτε και  κυρίως πριν ανοίξετε το στόμα σας, γιατί με το να πείτε ευθέως αυτά που εκείνη τη στιγμή πιστεύετε, δεν  είναι ο πιο ενδεδειγμένος  τρόπος και μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε.

ΛΕΩΝ: Εάν επενδύσετε στις σχέσεις σας μόνο από σκοπιμότητα, ούτε η ανασφάλειά σας θα υποχωρήσει, ούτε κερδισμένοι θα βγείτε. Οι μάχες  που θα δίνετε για τα συμφέροντά σας άφθονες, το ίδιο και οι επιπλοκές, γι’ αυτό χρειάζεται να κάνετε υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετές γνωριμίες  που θα κάνετε, θα έχουν να σας  προσφέρουν πολλά σε επαγγελματικό  επίπεδο. Απολαύστε τη μέρα που θα έχετε στη διάθεσή σας και  ξεχάστε προς το παρόν ρίσκα ή  οποιαδήποτε επεκτατική κίνηση έχετε  στο μυαλό σας.

ΖΥΓΟΣ: Όσοι δεν είστε ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά του συντρόφου  σας, ψάξτε μήπως η ευθύνη είναι  και δική σας και όχι μόνο δικό του αποκλειστικό προνόμιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δε θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε την ανεμελιά που  θα θέλατε και καθώς θα είστε πιο  ευάλωτοι, οι ισορροπίες θα είναι εύθραυστες και θα πρέπει να χειριστείτε τις  καταστάσεις με επιδεξιότητα και  κυρίως διπλωματία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσοι είστε αδέσμευτοι γίνετε πιο κοινωνικοί, πιο ανοιχτοί σε γνωριμίες και πιο πρόθυμοι να ακολουθήσετε τους φίλους σας στις διακοπές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κλείστε πληγές του παρελθόντος και κοιτάξτε μπροστά γιατί σας ανοίγονται νέοι δρόμοι στον αισθηματικό σας  τομέα που δε θα τους περπατήσετε  μόνοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα σας προσφερθεί γόνιμο έδαφος για καινούριες γνωριμίες  και κεραυνοβόλους έρωτες που  μπορεί να μην έχουν εγγυήσεις  για διάρκεια, αλλά σίγουρα θα μείνετε  ευχαριστημένοι.

ΙΧΘΥΣ: Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο έρωτας είναι προσωπική υπόθεση του  καθενός και πρέπει να μένει αθέατη και μακριά από αδιάκριτα μάτια.