Social Icons

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ρ...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.




ΡΑΒΑΣΑΚΙ: Εάν παίρνετε ραβασάκι, θα επιθυμήσετε συναισθηματικά πρόσωπο που θα σας ωφελήσει. Εάν το στέλνετε εσείς, μην περιμένετε τίποτα καλό.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ: Περιμένετε ειδήσεις χωρίς να ξέρετε αν θα σας ευχαριστήσουν.

ΡΑΦΤΗΣ: Εάν είστε εσείς ή άλλος, θα έχετε καλή και προσοδοφόρα δουλειά. Εάν σας κάνει πρόβα, θα έχετε ζημιές.

ΡΕΒΙΘΙΑ: Εάν είναι χλωρά, θα έχετε φασαρίες. Εάν είναι βρασμένα, θα έχετε αποτυχίες.

ΡΙΓΑΝΗ: Εάν την τρώτε, θα περάσετε πίκρα. Εάν τη μαζεύετε, δε θα έχετε κέρδος.

ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ: Συμβολίζει οικονομικές επιτυχίες και ερωτικές αποτυχίες.

ΡΟΔΑΚΙΝΙΑ: Συμβολίζει τον ευχάριστο και καλό έρωτα και το ροδάκινο την αγωνία που έχετε για την απόκτησή του.

ΡΟΔΙΑ: Η ροδιά συμβολίζει την αφθονία αγαθών. Δείχνει πλούτη και αν είναι σπασμένο πολλά παιδιά και καλούς φίλους.

ΡΟΛΟΙ: Εάν το κουρδίζετε, θα κάνετε σωστά σχέδια. Εάν σας πέσει και σπάσει, χάνετε τον καιρό σας. Εάν κοιτάτε την ώρα, περιμένετε κάτι που ίσως δεν έρθει. Εάν το αγοράζετε, προσπαθείτε να βάλετε τάξη σε ότι σας απασχολεί. Εάν σας το χαρίζουν, δε σας έχουν εμπιστοσύνη. Εάν είναι χαλασμένο, θα χάσετε μια ευκαιρία. Εάν είναι πολυτελείας ή στολισμένο με πετράδια, σας ετοιμάζουν παγίδες. Εάν το ακούτε σε δημόσιο χώρο, θα έχετε άνετη ζωή.

ΡΟΥΧΑ: Εάν είναι καινούρια θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες, αν είναι παλιά οι καταστάσεις είναι ευνοϊκές. Εάν είστε ημίγυμνοι θα αποκτήσετε χρήματα. Εάν είναι πολύχρωμα, σας περιτριγυρίζουν άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι. Εάν είναι κακοφτιαγμένα, δεν έχετε σοβαρότητα. Τα λευκά και τα κόκκινα, σημαίνουν επιτυχία και κέρδη. Τα μαύρα και τα πράσινα, στενοχώρια και βάσανα. Τα λευκά, καθαρά και σιδερωμένα, θα τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Εάν είστε άντρας και φοράτε γυναικεία ρούχα ή το αντίθετο θα πέσετε θύμα κακών σχολίων. Εάν είναι βρώμικα, θα εγκαταλείψετε το σπίτι σας. Εάν είναι ξεθωριασμένα, θα αρρωστήσετε. Εάν είναι ξεβαμμένα, θα σας απατήσουν. Εάν τα φοράτε ανάποδα, αυτοί που σας ζηλεύουν δε θα μπορέσουν να σας βλάψουν. Εάν τα απλώνετε, θα αλλάξετε τρόπο ζωής.

ΡΥΖΙ: Εάν είναι καθαρό είτε το αγοράζετε, είτε το τρώτε να περιμένετε κέρδη. Εάν βρίσκεται στους ορυζώνες, θα καταβάλλετε προσπάθειες για να πετύχετε.


ΡΥΤΙΔΕΣ: Εάν είναι στο πρόσωπό σας, θα έχετε ευχάριστη ζωή. Εάν εξαφανίζονται οι ρυτίδες σας, κάποιοι προσπαθούν να σας ξεγελάσουν.