Social Icons

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Φ...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.




ΦΑΒΑ: Εάν την τρώτε, θα έχετε βελτίωση της θέσης σας. Εάν είναι βρασμένη, σας στήνουν παγίδα.

ΦΑΓΟΥΡΑ: Εάν έχετε φαγούρα στα χέρια, θα πάρετε χρήματα. Εάν είναι σε όλο σας το κορμί, μεγάλα κέρδη. Εάν από τη φαγούρα γεμίζετε πληγές, θα έχετε προβλήματα.

ΦΑΚΕΛΟΣ: Εάν είναι ανοιχτός, θα βρείτε ηρεμία. Εάν είναι κλειστός, δυσκολίες. Εάν τον αγοράζετε, αλλαγές στη ζωή σας. Εάν βάζετε μέσα γράμμα, ατυχίες. Εάν σας στέλνουν φάκελο με γράμμα, προβλήματα στη συναισθηματική σας σχέση.

ΦΑΚΗ: Εάν την σπέρνετε, θα πείτε λόγια για άλλους. Εάν την τρώτε, θα λυπηθείτε για κάτι που θα μάθετε. Εάν τη μαγειρεύετε, θα αποκτήσετε μικρά κέρδη.

ΦΑΛΑΙΝΑ: Εάν τη βλέπετε μέσα στο νερό, θα έχετε καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Εάν βγαίνει στην ξηρά, θα συμβεί κάτι παράξενο στη ζωή σας.

ΦΑΝΤΑΣΜΑ: Εάν είναι ντυμένο στα λευκά, θα έχετε γρήγορες ειδήσεις. Εάν είναι ντυμένο στα μαύρα, προμηνύεται ατύχημα. Εάν είναι στα κόκκινα, θα πάρετε χαρά μετά από στενοχώρια. Εάν είναι στα πράσινα, απιστία και εγκατάλειψη. Εάν το φοβηθήκατε, θα έχετε δυσκολίες. Εάν δε σας φόβισε, θα ξεπεράσετε τα προβλήματα. Εάν μιλάτε μαζί του, προσέξτε τους φίλους σας.

ΦΑΡΟΣ: Εάν είναι βράδυ και αναβοσβήνει, θα γίνουν πραγματικότητα αυτά που επιθυμείτε. Εάν είναι μέρα και δεν λειτουργεί, μην ελπίζετε.

ΦΑΣΟΛΙΑ: Εάν τα αγοράζετε ή τα πουλάτε, δείχνουν λόγια που πάνε και έρχονται. Εάν τα τρώτε ή τα βράζετε, θα μάθετε συζητήσεις που γίνονται σε βάρος σας.

ΦΕΓΓΑΡΙ: Εάν είναι φωτεινό, θα έχετε επιτυχία στη ζωής σας. Εάν σκιάζεται, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Εάν είναι πανσέληνος, θα έχετε τύχη στον έρωτα. Εάν είναι στην αρχή του, θα πετύχουν τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΦΙΔΙ: Εάν σας δαγκώνει, άσπονδος φίλος θέλει το κακό σας. Εάν το σκοτώνετε, θα νικήσετε τους εχθρούς σας. Εάν βλέπετε πολλά, άτομα που σας ζηλεύουν προσπαθούν να σας καταστρέψουν.

ΦΙΛΙ: Εάν φιλάτε γνωστό σας πρόσωπο του αντίθετου φύλου, θα δεθείτε μαζί του με βαθύ αίσθημα. Εάν φιλάτε άγνωστο πρόσωπο, θα έχετε προστριβές με αγαπημένα πρόσωπα. Εάν φιλάτε το ταίρι σας, θα έχετε καβγάδες. Εάν φιλάτε νεκρό, θα πάρετε χαρά. Εάν φιλάτε συγγενή, θα πάτε ταξίδι. Εάν φιλάτε χέρι, θα καλυτερεύσουν οι σχέσεις σας.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Εάν είναι γερός, θα έχετε καλή τύχη. Εάν είναι ξερός, θα έχετε αποτυχία στις επιδιώξεις σας.

ΦΟΥΡΝΟΣ: Εάν είναι σε λειτουργία,  θα κερδίσετε τις υποθέσεις σας. Εάν είναι σε αδράνεια, θα υπάρχει στασιμότητα στις δουλειές σας.

ΦΥΚΙΑ: Εάν είναι φρέσκα, έχετε πολλές δυνάμεις. Εάν τα τρώτε, θα πάρετε πίκρα. Εάν είναι σάπια, συμβολίζουν τη φθορά.

ΦΥΛΑΚΗ: Εάν μπαίνετε, θα έχετε ευτυχία. Εάν μπαίνει άλλος, σας περιμένει δυστυχία. Εάν μιλάτε με φυλακισμένο, θα έχετε φιλονικίες στην οικογένειά σας.

ΦΩΣ: Εάν κατεβαίνει από τον ουρανό, θα σας δώσουν βοήθεια. Εάν έρχεται από μακριά, θα επιτύχετε τα σχέδιά σας. Εάν είναι σκοτεινά και ξαφνικά εμφανίζεται φως, θα έχετε σταθερότητα στη ζωή σας, ενώ αν το φως χάνεται και σκοτεινιάζει, θα υπάρχει αστάθεια. Εάν σβήνει σταδιακά και σας αφήνει στα σκοτεινά, θα μάθετε κάτι δυσάρεστο για φίλο σας. Εάν δεν μπορείτε όσο και να προσπαθείτε να βρεθείτε στο φως, θα πάρετε στενοχώρια εξαιτίας ατυχημάτων. Εάν το σβήνετε εσείς, θα σας εξαπατήσουν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Εάν στη φωτογραφία είστε εσείς, σας παραμονεύει κίνδυνος. Εάν είναι το ταίρι σας, η σχέση σας θα έχει αίσιο τέλος. Εάν είναι φίλου ή συγγενούς, θα μάθετε κάτι δυσάρεστο για αυτούς. Εάν είναι αγνώστου, θα μάθετε τον ερχομό κάποιου. Εάν φωτογραφίζετε κάποιον, θα μαλώσετε. Εάν φωτογραφίζουν άλλοι, θα σας γίνει κάτι καλό.