Social Icons

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Λ...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.




ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ: Εάν είναι περίπλοκος, πολλές δυσκολίες στις υποθέσεις σας. Εάν δεν μπορείτε να βγείτε, μην ξεκινήσετε ακόμα σχέδια. Εάν καταφέρνετε να βγείτε, θα ξεπεράσετε εμπόδια και δυσκολίες.

ΛΑΓΟΣ: Εάν τρέχει ελεύθερος, θα έχετε οικονομική άνοδο. Εάν τον κυνηγάτε, θα εκτεθείτε. Εάν τον πυροβολείτε, θα αργήσει να έρθει η επιτυχία. Εάν τον τρώτε, υπάρχει έντονο παρασκήνιο.

ΛΑΜΠΑ: Η αναμμένη, δείχνει δυνατή αισθηματική σχέση είναι δυνατή, η σβηστή, εγκατάλειψη και η σπασμένη απογοήτευση.

ΛΑΣΠΗ: Εάν περπατάτε σε λάσπες, θα έχετε δυσκολίες και αναποδιές. Εάν τα ρούχα σας είναι λερωμένα με λάσπες, θα πάρετε στενοχώριες. Εάν είναι άλλοι λερωμένοι, θα έχετε καυγάδες στην οικογένειά σας. Εάν τα παπούτσια σας είναι λασπωμένα, σας περιμένουν ατυχίες.

ΛΑΧΑΝΟ: Δείχνει υγεία και μακροζωία.

ΛΑΧΕΙΟ: Εάν το αγοράζετε, σκορπάτε τα λεφτά σας. Εάν το κερδίσατε, δε θα έχετε εύκολα κέρδη. Εάν χάσατε, θα σας παρουσιαστεί πολύ καλή ευκαιρία.

ΛΕΜΟΝΙΑ (δέντρο): Είναι το μοναδικό δέντρο, που προμηνύει γάμο δικό σας ή στην οικογένειά σας. Εάν είστε ανύπαντροι και βλέπετε να κόβετε κλαδιά λεμονιάς ή να κρατάτε άνθη λεμονιάς, να περιμένετε σύντομα γάμο. Εάν είστε παντρεμένοι, δεν αποκλείεται να γίνετε κουμπάροι.

ΛΕΜΟΝΙΑ (καρπός): Εάν τα κόβετε, θα έχετε οικογενειακή ευτυχία. Εάν το τρώτε, θα έχετε πίκρες και στενοχώριες. Εάν τα στύβετε, θα πικραθείτε στον ερωτικό σας τομέα.

ΛΕΥΚΑ: Η ψηλή και γέρικη στο σπίτι σας, δείχνει προστασία από ισχυρό πρόσωπο. Εάν είναι πολλές και ξεκουράζεστε στον ίσκιο τους, θα έχετε ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη.

ΛΕΥΚΟ: Το λευκό χρώμα δείχνει καθαρές προθέσεις και ευχάριστα γεγονότα. Το λευκό πρόσωπο, προμηνύει αγνή αγάπη.

ΛΙΜΑΝΙ: Εάν βρίσκεστε στο λιμάνι, θα βρείτε ησυχία. Εάν είστε μόνοι σε πλοίο που βρίσκεται στο λιμάνι, θα έχετε κέρδη. Εάν βρίσκεστε μαζί με το ταίρι σας, θα αποκαλυφθεί πλεκτάνη που γίνεται σε βάρος σας.

ΛΙΜΝΗ: Είτε καθαρή, είτε βρώμικη, συμβολίζει τη στασιμότητα. Εάν βυθίζεστε σε αυτήν, θα κάνετε προσπάθεια χωρίς κέρδος. Εάν κάνετε βόλτα με βάρκα σε ήσυχα νερά, ήρεμη οικογενειακή ζωή, ενώ αν είναι ταραγμένα, δυσκολίες που στο τέλος θα τις ξεπεράσετε.

ΛΙΟΝΤΑΡΙ: Εάν βρυχάται, θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν. Εάν είναι σε κλουβί, οι εχθροί δε θα μπορέσουν να σας πειράξουν. Εάν είστε φίλοι μαζί του, θα έχετε επιτυχία. Εάν είναι νεογέννητο, θα αποκτήσετε σημαντική φιλία. Εάν το σκοτώνετε, θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

ΛΟΥΚΕΤΟ: Εάν δεν μπορείτε να το ανοίξετε ή το χρησιμοποιείτε για να κλείσετε κάτι, θα έχετε εμπόδια.

ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ: Εάν τους τρώτε, θα πάρετε δυσάρεστες ειδήσεις. Εάν τους αγοράζετε, θα σας συκοφαντήσουν. Εάν τους κατασκευάζετε, θα έχετε χαρά και ευτυχία.

ΛΥΚΟΣ: Εάν σας επιτίθεται, φοβάστε για την επιτυχία σας. Εάν τον κυνηγάτε, θα ξεπεράσετε κινδύνους. Εάν τρέχει, σας περιβάλλουν επικίνδυνοι άνθρωποι. Εάν σας δαγκώνει, θα σας βλάψουν οι εχθροί. Εάν τον σκοτώνετε, θα έχετε επιτυχίες. Εάν είναι κοπάδι, έχετε αντίπαλους.