Social Icons

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Β...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.




ΒΑΖΟ: Εάν έχει λουλούδια, ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σας. Εάν σας το προσφέρουν, θα έχετε ευχάριστες προτάσεις. Το γυάλινο συμβολίζει ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα και το πήλινο ότι θα στενοχωρηθείτε για κάτι που θα γίνει. Εάν έχει μέσα ακαθαρσίες θα πάρετε λεφτά και αν του βάζετε νερό απ’ ότι υλικό και αν είναι φτιαγμένο, θα αναπτυχθούν οι επιχειρήσεις σας. Εάν έσπασε, προβλήματα στον ερωτικό τομέα και οικονομικές δυσκολίες.

ΒΑΛΙΤΣΑ: Εάν την κρατάτε, θα πάτε ταξίδι με οικονομικό όφελος. Εάν είναι άδεια, θα πάρετε χρήματα που σας χρωστάνε. Εάν είναι πολλές, θα ανακουφιστείτε από πολλά.

ΒΑΡΕΛΙ: Εάν έχει κρασί, θα κάνετε νέους φίλους. Εάν κατρακυλάει, σας περιμένει επαγγελματική επιτυχία. Εάν επιπλέει σε νερό, θα αντιμετωπίσετε περιπέτειες.

ΒΑΡΚΑ- ΒΑΡΚΑΡΗΣ: Εάν είστε μέσα τραβώντας κουπί σε ήρεμα νερά, θα έχετε ευτυχία, ενώ αν είναι ταραχώδη, να περιμένετε καυγάδες. Εάν μπάζει νερά, σας απειλούν κίνδυνοι. Εάν τουμπάρει, θα έχετε οικονομικές απώλειας και αν τη χτυπούν τα κύματα, θα έχετε περιπέτειες. Εάν προσπαθείτε να μη βουλιάξει, θα κουραστείτε αλλά θα επιτύχετε αυτό που θέλετε, αλλά αν δεν κάνετε προσπάθεια, θα ζημιωθείτε. Εάν μιλάτε με βαρκάρη, θα σας κάνουν προτάσεις. Εάν μαλώνουν βαρκάρηδες, θα ξεμπερδέψετε καταστάσεις με συνεργάτες και φίλους.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ: Ο ανθισμένος προμηνύει χαρούμενα γεγονότα που θα σας συμβούν, ενώ ο μαραμένος κίνδυνο.

ΒΑΤΡΑΧΟΣ: Εάν δεν κράζει, θα κάνετε σωστές ανθρώπινες σχέσεις. Εάν κράζει, θα έχετε ερωτικές επιτυχίες με πιθανό γάμο. Εάν τον πιάνετε, θα δείξετε απροσεξία σε θέματα υγείας. Εάν είναι μεγάλος και είστε αδέσμευτοι, θα βρείτε σύντροφο. Εάν τον τρώτε, θα έχετε μικρές χαρές και κέρδη με τη βοήθεια άλλων. Εάν ακούτε βατράχια, θα επισκεφτείτε φίλους.

ΒΕΛΟΝΑ: Εάν της περνάτε κλωστή, θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Εάν τη βρίσκετε, θα αποκτήσετε φίλους που σας εκτιμούν. Εάν σας τρυπάει, πρόσωπο θα σας εκδηλώσει την αγάπη του. Εάν τη σπάτε, προμηνύεται μοναξιά, ενώ αν είναι σκόρπιες θα έχετε τσακωμούς. Εάν βρίσκονται σε κουτί θα έχετε κέρδη. Εάν κάνετε ένεση με βελόνα και πονάτε ή σας τρυπάει βελόνα, θα έχετε απογοήτευση από το συγγενικό περιβάλλον ή το σύντροφό σας.

ΒΕΡΑ: Εάν είστε ανύπαντροι, σύντομα θα παντρευτείτε. Εάν τη χάνετε, σας περιμένει ερωτική απογοήτευση. Εάν η βέρα είναι σε χέρι άλλου, δε θα δείξετε εμπιστοσύνη στο σύντροφό σας.

ΒΕΡΙΚΟΚΟ - ΒΕΡΙΚΟΚΙΑ: Εάν το τρώτε, θα υπάρξει κίνδυνος. Εάν το προσφέρετε, θα δυσαρεστήσετε κάποιο πρόσωπο. Εάν είναι σάπιο ή άγουρο, θα νιώσετε απογοήτευση.

ΒΙΒΛΙΟ: Εάν το διαβάζετε, θα λυθούν οικογενειακά  προβλήματα. Εάν βρίσκεται σε βιβλιοθήκη, όσο πιο μεγάλη τόσο μεγαλύτερα και τα κέρδη. Εάν το σκίζετε, θα σπαταλήσετε χρήματα. Εάν το πουλάτε, θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες

ΒΙΟΛΕΤΕΣ: Εάν τις μαζεύετε θα ευεργετηθείτε. Εάν είναι μαραμένες, θα αγνοηθείτε. Εάν σας τις προσφέρουν, θα δεχτείτε ερωτικές προτάσεις και αν τις μυρίζετε θα τις δεχτείτε. Εάν τις προσφέρετε εσείς, θα διακινδυνεύσετε τα πάντα για να έχετε το πρόσωπο που επιθυμείτε.

ΒΙΟΛΙ: Εάν παίζετε, θα περάσετε στενοχώριες. Εάν παίζει μελωδικά, θα έχετε αρμονικές σχέσεις με το σύντροφό σας. Εάν είναι σπασμένο, θα μάθετε δυσάρεστα πράγματα. Εάν βλέπετε σωρό από βιολιά αχρησιμοποίητα, θα διαψευστούν οι ελπίδες σας.

ΒΟΔΙ: Εάν είναι ζεμένο στο κάρο, θα έχετε μια ευτυχισμένες στιγμές. Εάν είναι στο σφαγείο, θα έχετε επιτυχία στην δουλειά. Εάν είναι καλοθρεμμένο, θα έχετε τύχη και πλούτο, ενώ αν είναι αδύνατο θα έχετε δυσάρεστες καταστάσεις. Εάν είναι δεμένο, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι δεμένο μαζί σας.

ΒΟΜΒΑ: Εάν  την κρατάτε, κρατάτε μυστικά τρίτων. Εάν την πετάτε και δεν γίνεται έκρηξη, θα δημιουργήσετε λίγα προβλήματα, ενώ αν εκρήγνυται θα δημιουργήσετε πολλά. Εάν η βόμβα πέφτει στο σπίτι σας και το καταστρέφει, θα βρεθείτε σε αποτυχία.

ΒΟΥΝΟ: Εάν το ανεβαίνετε και ο δρόμος είναι ευχάριστος, θα έχετε γρήγορη επιτυχία. Εάν είναι δύσβατο, θα κοπιάσετε για να καταξιωθείτε. Εάν το κατεβαίνετε, δυσκολίες στη ζωή σας. Εάν είναι απόκρημνο και ψηλό, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια, αλλά αν δεν το ανεβαίνετε, θα φτάσετε στην επιτυχία. Εάν είναι χιονισμένο, θα έχετε δυσχέρειες. Εάν το περπατάτε χωρίς να δίνετε σημασία αν το ανεβαίνετε ή το κατεβαίνετε και έχει δέντρα, θα πετύχετε νίκη.

ΒΟΥΡΤΣΑ: Εάν χρησιμοποιείτε βούρτσα μαλλιών, θα δοκιμαστείτε. Εάν είναι ρούχων, θα σας αναθέσουν βαριές δουλειές. Εάν καθαρίζετε το σπίτι σας με βούρτσα, θα ξεκαθαρίσετε οικογενειακές υποθέσεις. Εάν βλέπετε διάφορες βούρτσες, θα έχετε ποικίλη εργασία αλλά μάλλον ευχάριστη και καλοπληρωμένη.

ΒΡΑΧΙΟΛΙ: Εάν το φοράτε, είστε δέσμιοι των επιθυμιών σας. Εάν σας το προσφέρουν, θα έχετε μια ωραία προσφορά  με άσχημα αποτελέσματα. Εάν το βγάζετε, θα απαλλαχθείτε από δεσμό που σας βαραίνει. Εάν φοράτε πολλά μαζί, θα έχετε αρκετά προβλήματα στην προσωπική σας ζωή.

ΒΡΑΧΟΣ: Ο απότομος και απόκρημνος, συμβολίζει εμπόδια και ζημιές. Εάν κάθεστε στην κορυφή του, θα έχετε γερές βάσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Εάν προσπαθείτε να ανεβείτε αλλά δεν τα καταφέρνετε, θα συναντήσετε πολλές δυσκολίες που θα εμποδίζουν την επιτυχία σας.

ΒΡΕΦΟΣ- ΜΩΡΟ: Εάν κλαίει, θα υπάρξει αρρώστια στο οικογενειακό περιβάλλον. Εάν χαμογελάει, θα έχετε επιτυχίες και ευτυχία. Εάν σας είναι άγνωστο και είναι κορίτσι, βάσανα σας περιμένουν, αν είναι αγόρι, Εάν κάνει φασαρία, θα πέσετε σε παγίδα. Εάν το σκοτώνετε, θα εκτεθείτε στα μάτια τρίτων προσώπων.

ΒΡΟΧΗ: Εάν είναι καθαρή, η ευημερία βρίσκετε κοντά σας. Εάν είναι καταρρακτώδης, έχετε φοβίες. Εάν ψιλοβρέχει, μικρή αρρώστια. Εάν ο καιρός είναι καλός και πιάνει ραγδαία βροχή, θα συμβούν πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν. Εάν βρέχεστε, να περιμένετε εμπόδια στα σχέδιά σας. Εάν το αγαπημένο σας πρόσωπο περπατάει στη βροχή και έρχεται προς το μέρος σας, θα αποδειχθεί άξιος της εμπιστοσύνης σας.

ΒΡΥΣΗ: Εάν έχει τρεχούμενο νερό, πλούτη και ευτυχία σας περιμένουν. Εάν είναι θολό, θα έχετε αναποδιές. Εάν τρέχει λίγο ή καθόλου, θα υποστείτε φτώχια. Εάν το νερό είναι ζεστό, στενοχώριες. Εάν τη φτιάχνετε, θα δείτε καλό από τρίτο. Εάν τη χαλάτε, θα έχετε δυσάρεστες ειδήσεις.

ΒΥΣΣΙΝΟ: Εάν το τρώτε, θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Εάν το δίνετε, θα χάσετε λεφτά. Εάν το μαζεύετε, θα σας συμβεί κάτι καλό. Εάν σας τα προσφέρουν, θα έχετε ανέσεις. Εάν δείτε βυσσινιά γεμάτη με καρπούς, θα έχετε επιτυχίες.