Social Icons

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ζ...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.



ΖΑΡΙΑ: Εάν παίζετε με άλλους, φέρεστε επιπόλαια. Εάν η ζαριά είναι καλή, θα έχετε επιτυχία από δουλειά. Εάν παρακολουθείτε τους άλλους να παίζουν θα πετύχετε σε ότι επιθυμείτε.

ΖΑΧΑΡΗ: Εάν είναι σκορπισμένη, θα χάσετε καλές ευκαιρίες στη δουλειά. Εάν την τρώτε, θα περάσετε πίκρες. Εάν σας τη δίνει αγαπημένο πρόσωπο, θα απογοητευτείτε από τη συμπεριφορά του και το αντίθετο εάν τη δίνετε εσείς. Εάν την αγοράζετε, ευχάριστες ειδήσεις. Εάν την ρίχνετε σε γλυκά, θα πάρετε χρήσιμες πληροφορίες.

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ: Εάν κοιτάτε τη βιτρίνα του θα εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας. Εάν είστε μέσα και τρώτε γλυκά, σας περιμένει ευτυχία. Εάν τα αγοράζετε, θα αποκτήσετε καλούς φίλους. Εάν το ανοίγετε, θα έχετε κέρδη.

ΖΗΤΙΑΝΟΣ: Εάν είστε εσείς θα έχετε μεγάλη τύχη. Εάν είναι μεγάλης ηλικίας θα έχετε άνοδο οικονομική. Εάν είναι ανάπηρος θα υπάρχουν καυγάδες στο σπίτι σας. Εάν τον βοηθάτε θα περάσετε δύσκολες στιγμές στη σχέση σας. Εάν μπαίνει κρυφά στο σπίτι σας, θα έχετε κέρδη.

ΖΥΜΑΡΙΚΑ: Εάν τα φτιάχνετε, κάνετε με σύνεση τις δουλειές σας. Εάν τα τρώτε, θα έχετε ευημερία και αν η ποσότητά τους είναι μεγάλη, θα αποκτήσετε χρήματα.

ΖΥΜΗ: Εάν φτιάχνεται ζύμη και σας πετυχαίνει, θα έχετε επιτυχία στα σχέδιά σας, αν δεν πετυχαίνει, θα πάρετε πίκρα. Εάν ζυμώνετε υλικό που δεν είναι για αυτή τη δουλειά, θα έχετε αποτυχίες.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ- ΖΩΓΡΑΦΟΣ: Εάν το πορτρέτο έχει ζωηρά χρώματα, πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν αισθήματα από πρόσωπο που ενδιαφέρεται για εσάς. Εάν το πορτρέτο δε σας αρέσει θα περάσετε στενοχώριες. Εάν περιέχει θάλασσα να περιμένετε αναταραχές, με βουνό θα πετύχετε μετά από σκληρές προσπάθειες. Εάν είναι αγίου θα ομορφύνει η ζωή σας, ζώου θα απειληθείτε από κίνδυνο. Εάν αγοράζετε πίνακα θα πάνε καλύτερα οι επιχειρήσεις σας και αν τον πουλάτε, θα βρεθείτε μπλεγμένοι. Εάν τον καταστρέφετε, καταρρέουν οι ελπίδες σας. Εάν ζωγραφίζετε άνθρωπο ψάχνετε κάποιον να σας βοηθήσει, με προσωπογραφίες υπαρκτών προσώπων θα πάψετε να έχετε ανησυχίες. Εάν ζωγραφίζετε με έντονα χρώματα καλή εξέλιξη τα αισθηματικά σας, με άσπρο χρώμα, θα έχετε απώλειες, με μαύρο θα έχετε προστριβές με αγαπημένο πρόσωπο, με γαλάζιο ευτυχία. Εάν ποζάρετε, θα σας προδώσει το ταίρι σας.

ΖΩΝΗ: Εάν σας είναι σφιχτή θα περάσετε στενοχώρια, αν σας είναι άνετη θα έχετε ευτυχισμένο μέλλον. Εάν τη λύνετε ή σας τη λύνουν, θα απαλλαγείτε από ότι σας βασάνιζε. Εάν δένετε άλλον με ζώνη, θα έχετε καλή αισθηματική ζωή. Η ασημένια δείχνει κέρδη, η χρυσή χρήμα, η μαύρη θάνατο, η καφέ αρρώστια.

ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ: Εάν είστε μόνοι σας, θα νιώσετε ικανοποίηση. Εάν είστε μαζί με άλλους θα έχετε ευνοϊκό μέλλον. Εάν είστε με το ταίρι, δε θα πάει καλά η σχέση σας.