Social Icons

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Σ...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.




ΣΑΚΑΚΙ: Εάν το φοράτε και σας κάνει, θα συμβεί κάτι ευχάριστο. Εάν σας στενεύει, θα έχετε δυσκολίες. Εάν σας είναι μεγάλο, θα τοποθετήσετε άσχημα τα χρήματά σας. Εάν είναι καινούριο, θα έχετε προβλήματα στον εργασιακό χώρο. Εάν είναι παλιό, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Εάν το λερώνετε, θα κόψετε σχέσεις με αληθινό φίλο. Εάν το χάνετε, θα έχετε οικονομικά προβλήματα.

ΣΑΚΙ: Εάν είναι γεμάτο, κέρδη και ευτυχία. Εάν είναι άδειο, φτώχεια και στενοχώρια.

ΣΑΛΑΜΙ: Εάν το τρώτε, θα δοκιμάσατε χαρά και λύπη μαζί. Εάν είναι στο τραπέζι, θα πάρετε είδηση. Εάν το παρασκευάζετε, δυσάρεστο ταξίδι. Εάν το αγοράζετε, θα εκτίμηση και αγάπη.

ΣΑΛΑΤΑ: Εάν βρίσκεται στο τραπέζι σας, οικογενειακή ευτυχία και χαρά. Εάν την τρώτε, θα έρθουν καλύτερες μέρες. Εάν την ετοιμάζετε, θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις.

ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ: Εάν τα τρώτε, δυσάρεστες ειδήσεις. Εάν περπατούν, απάτη σε βάρος σας. Εάν είναι στο καβούκι τους, θα έχετε στασιμότητα στις υποθέσεις σας.

ΣΑΠΟΥΝΙ: Εάν το χρησιμοποιείτε, θα δυσκολευτείτε να ξεκαθαρίσετε τις υποθέσεις σας. Εάν το κατασκευάζετε, θα φανείτε χρήσιμος σε άτομα που σας έχουν ανάγκη. Εάν πλένετε με σαπούνι, θα επανορθώσετε τα λάθη σας.

ΣΑΡΔΕΛΕΣ: Εάν είναι ζωντανές στη θάλασσα, θα ακούσετε ειδήσεις. Εάν τις ψαρεύετε ή τις αγοράζετε, θα ακούσετε πικρά λόγια από αγαπημένο πρόσωπο. Εάν τρώτε τηγανισμένες, θα μάθετε ευχάριστα γεγονότα. Εάν είναι παστές, θα αναπολήσετε το παρελθόν.

ΣΑΥΡΑ: Εάν είναι σπίτι σας, δολιότητες από μέλη της οικογενείας σας. Εάν την έχετε στο κλουβί, θα ανεβείτε κοινωνικά. Εάν σας δαγκώνει, φθορές. Εάν τη σκοτώνετε, κέρδη.

ΣΗΜΑΙΑ: Εάν είναι κόκκινη, προβλήματα με τους αντιπάλους σας. Εάν είναι μαύρη, άσχημες ειδήσεις. Εάν είναι πράσινη, μπλε, άσπρη ή πορτοκαλί, ευχάριστα νέα.

ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ: Συμβολίζει αισθηματική σύνδεση, που θα σας προκαλέσει χαρές και λύπες.

ΣΙΤΑΡΙ: Εάν βρίσκεται σε χωράφι, καλές ειδήσεις. Εάν το σπέρνετε, ευτυχισμένη ζωή. Εάν είναι καρπός, καλοπέραση. Εάν το θερίζετε, οικονομικά οφέλη. Εάν το αλέθετε, ερωτική περιπέτεια. Εάν το μεταφέρετε σε αποθήκη, ευημερία. Εάν το πουλάτε,  κέρδη. Εάν καίγεται, παραμονεύει κίνδυνος.

ΣΚΑΚΙ: Εάν παίζετε σκάκι και κερδίζετε, θα τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Εάν χάνετε, θα χάσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε.

ΣΚΑΛΑ: Εάν την ανεβαίνετε, προχωράτε σε δύσκολους δρόμους. Εάν την κατεβαίνετε, θα εκπληρωθούν τα όνειρά σας. Εάν πέφτετε από σκάλα, θα χαθούν οι ελπίδες σας.

ΣΚΙΑΧΤΡΟ: Εάν βλέπετε σκιάχτρο, οι φόβοι που έχετε είναι ανυπόστατοι.

ΣΚΙΟΥΡΟΣ: Εάν τον βλέπετε, θα απιστήσετε. Εάν σας δαγκώνει, στηρίζεστε στο συμφέρον.

ΣΚΟΡΔΑ: Εάν είναι κρεμασμένα σπίτι σας, τα κακόβουλα σχόλια που έχουν γίνει για το άτομό σας δεν έχουν επηρεάσει κανέναν. Εάν τα τρώτε, θα πάρετε στενοχώρια. Εάν τα προσφέρετε, θα απογοητεύσετε και αν σας τα προσφέρουν, θα απογοητευτείτε.  Εάν νιώθετε το στόμα σας να μυρίζει σκόρδο, να περιμένετε οικογενειακές προστριβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν τριγυρίζει στο σπίτι σας κυνηγώντας έντομα, οικογενειακή ηρεμία. Εάν τον πιπανετε, έχετε κοντά σας ανθρώπους που θα σας βλάψουν. Εάν σας δαγκώνει, θα σας βλάψει οικονομικώς αντίπαλός σας. Εάν τον σκοτώνετε, θα σας βλάψουν οι αντίπαλοί σας. Εάν είναι πολλοί μαζί, λέγονται πολλά πίσω από την πλάτη σας.

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ: Εάν τα φοράτε, θα αποτύχετε στις προσπάθειές σας. Εάν τα φοράει το αγαπημένο σας πρόσωπο, δε θα πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις που σας έχει δώσει. Εάν τα προσφέρετε ή σας τα προσφέρουν, θα υπάρχει υποκρισία.

ΣΚΟΥΠΑ: Εάν σκουπίζετε, θα ξεκαθαρίσετε τις δύσκολες υποθέσεις σας. Εάν την κρατάει άλλος στο σπίτι σας, θα έχετε βοήθεια στις δουλειές σας. Εάν την αγοράζετε, κέρδη. Εάν την πετάτε, καινούρια γνωριμία. Εάν χτυπάτε με σκούπα, θα κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.

ΣΚΥΛΟΣ: Εάν είναι έξω από το σπίτι σας, πιστός φίλος θα σας βοηθήσει. Εάν γαβγίζει, εχθρός σας θα προσπαθήσει να σας βλάψει. Εάν σας κυνηγάει ή σας δαγκώνει, εχθρός σας ψάχνει ευκαιρία να σας κάνει κακό. Εάν σκοτώνετε σκύλο που σας κυνηγάει, θα εξουδετερώσετε εχθρούς. Εάν είναι λυσσασμένος, υπάρχει επικίνδυνος εχθρός. Εάν είναι μαύρο αδιάλλακτος εχθρό, λευκό συναλλαγή μαζί του. Εάν μαλώνει με γάτα, θα έχετε αντιδικίες με συγγενείς.

ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Εάν την τρώτε, θα ευχαριστήσετε και θα ευχαριστηθείτε. Εάν σας την προσφέρουν, κατανόηση. Εάν την προσφέρετε στο ταίρι σας, θα ανταμειφθείτε. Εάν την αγοράζετε, στενοχώριες. Εάν την πουλάτε, θα απαλλαχθείτε από ευθύνες.

ΣΠΗΛΙΑ: Εάν είναι βαθιά και σκοτεινή, σοβαρός κίνδυνος. Εάν μπαίνετε μέσα, να είστε προσεκτικοί. Εάν περιπλανιέστε μέσα της, θα αισθανθείτε κενό στη ζωή σας. Εάν δεν μπορείτε να βγείτε από μέσα, οικονομικά προβλήματα.

ΣΠΙΡΤΑ: Εάν τα κρατάτε, θα απογοητευτείτε. Εάν ανάβουν εύκολα θα κερδίσετε, αν ανάβουν δύσκολα θα κοπιάσετε και αν δεν ανάβουν καθόλου θα απελπιστείτε.

ΣΠΙΤΙ: Εάν είναι μικρό και στενόχωρο, συμβολίζει τη στενοχώρια. Εάν είναι ετοιμόρροπο, δυστυχία και αποτυχίες. Εάν είναι γκρεμισμένο, θα χαθούν οι ελπίδες σας. Εάν είναι κλειστό, θα χάσετε καλούς φίλους. Εάν μπαίνετε σε πλούσιο σπίτι, θα μάθετε θάνατο που θα σας λυπήσει. Εάν το πουλάτε, ζημιές. Εάν μπαίνετε σε άγνωστο, οι προσωπικές σας υποθέσεις θα καλυτερέψουν. Εάν δεν έχει θεμέλια, θα κινδυνέψετε.

ΣΤΑΒΛΟΣ: Εάν είναι γεμάτος ζώα, θα έχετε επιτυχίες. Εάν είναι άδειος, προμηνύει φτώχεια. Εάν τον χτίζεται χαρά και αν καίγεται δυστυχία.  

ΣΤΑΥΡΟΣ: Εάν τον κρατάτε, όλα θα σας πάνε όπως θέλετε. Εάν τον φοράτε, θα είναι στο πλευρό σας οι φίλοι σας. Εάν είναι σε εκκλησία, θα πάρετε χαρά. Εάν είναι σε τάφο, θα χρειαστείτε στήριξη.

ΣΤΑΦΥΛΙΑ: Εάν είναι ώριμα και κρέμονται στην κληματαριά, χαρά. Εάν είναι σε καλάθι, κέρδη. Εάν τα τρώτε, θα συνδεθείτε ερωτικά. Εάν είναι σάπια ή άγουρα, θα δυσαρεστηθείτε.

ΣΤΟΜΑ: Εάν έχετε μεγάλο στόμα με σαρκώδη κόκκινα χείλη, θα έχετε επιτυχία στον έρωτα. Εάν είναι μικρό, δείχνει υποκρισία. Εάν δεν μπορείτε να ανοίξετε το στόμα σας να μιλήσετε, δε θα υπερασπίσετε τον εαυτό σας. Εάν σας φιμώνουν, επηρεάζεστε από τους άλλους.

ΣΥΚΑ: Εάν τα αγοράζετε, αστάθεια στις επιδιώξεις σας. Εάν τα πουλάτε, στασιμότητα στις δουλειές σας. Εάν τα προσφέρετε ή σας τα προσφέρουν, θα σας προσφερθεί φιλία χωρίς αξία. Εάν είναι ξερά, θα κάνετε ταξίδι.

ΣΥΝΝΕΦΑ: Εάν καλύπτουν τον ουρανό, θα περάσετε θλίψη. Εάν τρέχουν, θα βρεθείτε σε αβέβαιες καταστάσεις. Εάν διαλύονται, θα απαλλαχτείτε από στενοχώριες. Εάν ο ουρανός είναι σκοτεινός, θα μάθετε κάτι δυσάρεστο. Εάν τα σύννεφα φέρνουν βροχή, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες.