Social Icons

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Γ...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.






ΓΑΙΔΑΡΟΣ: Εάν περπατάει, θα απολαύσετε κέρδη. Εάν τον ακούτε, θα έχετε ανεπιθύμητες επισκέψεις. Εάν σας κλωτσάει, θα έχετε άγχος και φόβο. Εάν τον τραβάτε θα κυριαρχήσετε. Εάν τον καβαλικεύετε, θα επιτύχετε. Εάν είναι μαύρος, θα έχετε οικογενειακές προστριβές. Εάν είναι γκρίζος, θα απογοητευθείτε από φιλικό σας πρόσωπο.

ΓΑΛΑ: Εάν το πίνετε, θα έχετε δύναμη. Εάν το γάλα είναι άφθονο, σας περιμένουν πλούτη και υγεία. Εάν το πουλάτε, θα έχετε τύχη. Εάν είναι ξινό, θα λάβετε δυσαρέσκεια από φίλους. Εάν είναι καυτό, προμηνύετε αγωνία. Εάν το χύνετε, θα περάσετε δύσκολες στιγμές. Εάν το χύνει άλλος, κάποιος θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σας.

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ: Εάν την αγοράζετε και είστε ελεύθεροι, θα γνωρίσετε τον άνθρωπο της ζωής σας. Εάν την τρώτε, θα μάθετε ευχάριστες εκπλήξεις. Εάν είναι κοπάδι, θα πετύχετε κέρδη. Εάν τη σφάζετε, διώχνετε την τύχη σας.

ΓΑΜΟΣ: Εάν ετοιμάζετε ανοιχτό γάμο, να περιμένετε επιτυχία. Εάν δείτε το ταίρι σας να παντρεύετε άλλο άτομο, θα σας είναι πάντα πιστό. Εάν είστε παντρεμένοι και δείτε ότι ξαναπαντρεύεστε, προσέξτε τα νεύρα σας. Εάν βρίσκεστε σε γάμο αγνώστου, να περιμένετε ειδήσεις. Εάν είστε δίπλα στους νεόνυμφους, θα έχετε φασαρίες με άτομα της οικογένειας σας.

ΓΑΜΠΡΟΣ: Εάν είστε εσείς να προσέχετε την υγεία σας. Εάν γίνεστε γαμπρός, ενώ είστε παντρεμένοι, δείχνει απώλεια προσώπου, ενώ αν δεν είστε, θα έχετε πολλές ερωτικές εμπειρίες. Εάν είναι άλλος, το όνειρο αφορά αυτόν.

ΓΑΝΤΙΑ: Εάν τα φοράτε, ζήσετε ευτυχισμένη ζωή. Εάν είναι λερωμένα, σκισμένα ή πεταμένα, θα έχετε καυγάδες και φιλονικίες. Εάν είναι παλιά ή κουρελιασμένα, θα σας προδώσουν. Εάν τα βγάζετε και τα πετάτε, εμποδίζετε την αγάπη και την τύχη σας. Εάν σας στενεύουν, θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ: Εάν είναι κόκκινο, θα έχετε ερωτικές επιτυχίες οι ελεύθεροι και ευτυχισμένη ζωή οι παντρεμένοι. Εάν είναι λευκό, δείχνει εμπιστοσύνη και το κίτρινο, ζήλιες και ερωτικές απογοητεύσεις. Εάν είναι ανάμικτο στο χρώμα, δεν έχετε ξεκαθαρίσει συναισθήματα. Εάν είναι μαραμένο, θα δεχθείτε εξαπάτηση. Εάν είναι πάνω στη γαριφαλιά, θα πάρετε ευχάριστες εκπλήξεις.

ΓΑΤΑ: Εάν σας επιτίθεται, ένας εχθρός σας θα φανερωθεί. Εάν πετυχαίνετε να την αποκρούσετε, θα νικήσετε εμπόδια. Εάν σας γρατζουνίσει, αντίπαλός θα αποσπάσει οφέλη. Εάν την κρατάτε, θα διαπράξετε απρέπειες. Εάν είναι λευκή, μπερδέματα θα τακτοποιηθούν. Εάν είναι μαύρη, προσέξτε τα ατυχήματα. Εάν τη χαϊδεύετε ή γουργουρίζει, θα έχετε ήσυχη οικογενειακή ζωή. Εάν μπαίνει στο σπίτι σας αλλά δεν είναι δικιά σας, νέο άτομο έρχεται στη ζωή σας. Πολλά γατάκια μαζί, φασαρίες.

ΓΕΝΙΑ: Τα γκρίζα είναι φιλονικίες, τα μαύρα κατάκτηση, τα ξανθά αδιαφορία και τα καστανά περιπέτειες. Εάν το έχει γυναίκα, δυσάρεστες σχέσεις. Εάν τα χτενίζετε, απώλεια χρημάτων. Εάν σας ξυρίζουν θα έχετε ατυχίες, ενώ αν ξυρίζετε κάποιον, θα επιτύχετε.

ΓΕΡΑΚΙ: Εάν πετάει γύρω σας ή πάνω από το σπίτι σας, έχετε εχθρούς. Εάν σας πιάνει με τα νύχια του, θα χάσετε χρήματα. Εάν δεν σας αγγίζει, θα ξεπεράσετε κίνδυνο. Εάν είναι πολλά μαζί, να περιμένετε πολλά λόγια. Εάν το σκοτώνετε, θα ξεπεράσετε τις αντιξοότητες.

ΓΕΦΥΡΑ: Εάν τη διασχίζετε, θα ξεπεράσετε αδικίες, αλλά αν δεν τα καταφέρνετε θα είστε ματαιόδοξοι. Εάν είναι γκρεμισμένη και σκοτεινή, θα περάσετε θλιβερές καταστάσεις. Εάν την περνάτε με ασφάλεια, θα υπερνικήσετε εμπόδια. Εάν καταρρέει μπροστά σας, προφυλαχθείτε από προδοσία.

ΓΙΑΣΕΜΙ: Εάν κρατάτε, κόβετε ή μυρίζετε, θα έχετε πολλές ερωτικές επιτυχίες. Εάν είστε παντρεμένοι, δείχνει πως έχετε το ιδανικό ταίρι.

ΓΙΑΤΡΟΣ: Εάν έρχεται στο σπίτι σας ως επισκέπτης, θα βγείτε από προβλήματα. Εάν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε γιατρό, θα εξαπατηθείτε. Εάν σας εξετάζει, χρειάζεστε συμβουλές για να πάρετε κάποιες αποφάσεις.

ΓΚΡΕΜΟΣ: Εάν τον κοιτάτε, θα συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες. Εάν πέφτετε, θα έχετε οικονομικές απώλειες. Εάν τον προσπερνάτε, θα ξεπεράσετε προβλήματα που έχετε.

ΓΛΑΡΟΣ: Δείχνει ευχάριστες συμφωνίες, αλλά αν είναι πεθαμένος, θα απογοητευθείτε από φίλους.

ΓΛΥΚΙΣΜΑ- ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ: Εάν το αγοράζετε, θα εξαπατηθείτε. Εάν το τρώτε, θα περάσετε χαρούμενη ζωή. Εάν είναι χαλασμένο, θα έχετε συναισθηματική απογοήτευση. Εάν ψήνετε γλυκά, θα αποτύχετε στις επιδιώξεις σας. Εάν σας τα προσφέρουν, κάποιος προσπαθεί να σας κάνει κακό. Εάν είναι πικρό, θα πάρετε ευχάριστη είδηση. Εάν τρώτε γλυκό κουταλιού, θα σας έρθουν ευχάριστες εκπλήξεις και ταξίδια. Εάν το φτιάχνετε, θα έχετε καλούς φίλους και ευχάριστο σπιτικό.

ΓΟΝΕΙΣ: Εάν τους βλέπετε ευτυχισμένους, θα έχετε ευτυχία, ευημερία και αλλαγές στην οικογένειά σας. Εάν φοράνε μαύρα ρούχα, θα πάρετε απογοήτευση. Εάν τους δείτε πεθαμένους ενώ είναι ζωντανοί, θα συναντήσετε δυσκολίες. Εάν τους ονειρεύεστε ζωντανούς ενώ δεν είναι, σας προειδοποιούν για προβλήματα που έρχονται.

ΓΟΡΓΟΝΑ: Εάν βγαίνει από τη θάλασσα, θα πετύχετε. Εάν είναι ζωγραφισμένη ή ανάγλυφη, μην ελπίζετε. Εάν είναι τατουάζ, θα βρεθείτε μπλεγμένοι αισθηματικά ή οικονομικά.

ΓΟΥΡΟΥΝΙ: Εάν είναι καλοθρεμμένο, θα τακτοποιηθούν τα οικονομικά σας. Εάν είναι ισχνό, προβλήματα στον εργασιακό τομέα. Εάν τρώτε, θα έχετε κέρδη. Εάν κυλιέται στη λάσπη, προσέξτε τη συμπεριφορά σας. Εάν το σφάζετε, δικό σας πρόσωπο θα αρρωστήσει. Εάν σας επιτίθεται, θα δεχτείτε χτυπήματα για την υπόληψή σας. Εάν το ταΐζετε,  θα αυξηθούν τα κέρδη σας. Εάν το πουλάτε, θα κάνετε περιουσία.

ΓΡΑΒΑΤΑ: Εάν τη φοράτε, ερωτικές περιπέτειες και μεγάλες στενοχώριες. Εάν τη βγάζετε, θα βγάλετε από πάνω σας προβλήματα.

ΓΡΑΜΜΑ: Εάν το παίρνετε, θα πάρετε ικανοποιητική απάντηση σε ότι σας απασχολεί. Εάν είστε ο παραλήπτης και δεν το ανοίγετε, θα πάρετε άσχημη είδηση, εάν το ανοίγετε και έχει ευχάριστα νέα, τα πραγματικά που θα σας έρθουν θα σας δυσαρεστήσουν και το αντίθετο. Εάν είναι συστημένο, οικονομικά προβλήματα. Εάν είναι ερωτικό, θα διαψευσθείτε συναισθηματικά. Εάν το γράφετε, θα ζηλέψετε. Εάν είναι σκισμένο, τα λάθη σας θα φέρουν προβλήματα.

ΓΡΑΦΕΙΟ: Εάν κάθεστε και τα πράγματά σας είναι σε τάξη, όλα θα πάνε καλά, ενώ αν είναι ακατάστατο, θα έχετε στρες. Εάν δεν είναι το δικό σας, θα πάρετε στενοχώρια από δικό σας πρόσωπο. Εάν κάθεστε σε δημόσιο γραφείο, οι επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν. Εάν πάνω έχει χρήματα, θα έχετε ξαφνικές αλλαγές.

ΓΥΑΛΙΑ: Εάν τα φοράτε, θα έχετε μακροζωία. Εάν τα χάνετε, θα σπαταλήσετε τα έσοδά σας. Εάν σπάνε, να είστε προσεκτικοί στα ατυχήματα.

ΓΥΜΝΙΑ- ΓΥΜΝΟΣ: Εάν είστε γυμνός και νιώθετε άνετα, κρύβεστε από τους άλλους. Εάν δείτε άλλους γυμνούς, θα προσπαθήσουν να σας παρασύρουν. Εάν μπαίνουν σπίτι σας, φίλοι θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Εάν προσπαθούν να σας γδύσουν, θα βγει στην επιφάνεια το παρελθόν σας.. Εάν δείτε γυμνή γυναίκα που δε σας προκαλεί, θα πετύχετε σε δύσκολη υπόθεση, ενώ αν σας προκαλεί, θα σας εκμεταλλευτούν. Εάν βλέπετε άντρα γυμνό, θα κάνετε τομές στη ζωή και στις σχέσεις σας.

ΓΥΝΑΙΚΑ: Εάν είναι μελαχρινή θα σταματήσετε κάτι που κάνετε, με καστανή θα εμπιστευτείτε νέα πρόσωπα, με κοκκινομάλλα θα έχετε αγωνία, με ξανθιά, οι επιχειρήσεις σας θα έχουν αίσιο τέλος, με ηλικιωμένη θα περάσετε στενοχώριες. Εάν κρατάει μωρό, σας περιμένει ευτυχία. Εάν τη φιλάτε, κέρδος. Εάν είναι όμορφη, θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις, άσχημη, δυσάρεστες ειδήσεις. Εάν είναι πολλές μαζί και κουβεντιάζουν, θα μάθετε λόγια. Εάν μοιρολογούν, θα συμβεί κάτι δυσάρεστο.