Social Icons

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Χ...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.




ΧΑΛΑΖΙ: Εάν πέφτει πάνω σας με μανία, θα σας συκοφαντήσουν.

ΧΑΛΙΝΑΡΙΑ: Εάν τα κρατάτε, θα δεχτείτε περιορισμούς. Εάν τα βάζετε σε άλογο, θα μειωθούν οι φιλικές σας προθέσεις. Εάν τα βάζετε σε άνθρωπο, θα καταπιέσετε τους γύρω σας.

ΧΑΠΙ: Εάν τα πίνετε, θα σας δώσουν στενοχώριες. Εάν τα δίνετε, θα στενοχωρήσετε.

ΧΑΡΤΗΣ: Εάν δείτε χάρτη, θα πραγματοποιήσετε ασήμαντα πράγματα.

ΧΕΡΙΑ: Εάν είναι λεπτά και όμορφα, θα πετύχετε στη δουλειά σας. Εάν είναι λευκά και παχουλά, θα τεμπελιάζετε. Εάν είναι ισχνά και νευρώδη, δείχνουν δύναμη. Εάν είναι τριχωτά, προμηνύονται καβγάδες.

ΧΕΛΙ: Εάν το τρώτε, θα ξεπεράσετε εμπόδια. Εάν το βγάζετε από τη θάλασσα, σας στήνουν απάτη. Εάν κολυμπάει στο νερό, κάποιο άτομο σας κοροϊδεύει.

ΧΕΛΙΔΟΝΙ: Εάν το πιάνετε, θα έχετε αρμονική ζωή. Εάν το ακούτε να κελαηδάει, ευχάριστες ειδήσεις.

ΧΕΛΩΝΑ: Συμβολίζει την αργοπορία στα σχέδιά σας.

ΧΗΝΑ: Εάν την τρώτε, θα κάνετε απάτες σε βάρος άλλου. Εάν περνάει από μπροστά σας, δε θα δείξετε δύναμη. Εάν είναι πολλές μαζί, θα ακούσετε κουτσομπολιά.

ΧΙΟΝΙ: Εάν πέφτει χιόνι, θα συναντήσετε δυσκολίες. Εάν περπατάτε στο χιόνι, θα νιώσετε χαρά. Εάν είναι βρώμικο, θα νιώσετε λύπη. Εάν το τρώτε, θα σας εξαπατήσουν. Εάν το μαζεύετε, θα μαλώσετε. Εάν πέφτουν στοίβες χιονιού, θα πάθετε αρκετές ζημιές.

ΧΟΡΟΣ: Εάν χορεύετε, θα πετύχετε στον αισθηματικό σας τομέα. Εάν χορεύουν άλλοι, θα πάρετε λύπη.

ΧΟΡΤΑ: Εάν είναι ωμά, στενοχώρια. Εάν είναι μαγειρεμένα, θα αρρωστήσετε. Εάν είναι ξερά ή σάπια, οικονομικές απώλειες.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Εάν παίρνετε, θα χάσετε χρήματα που σας χρωστάνε. Εάν δίνετε, οικονομικές απώλειες. Εάν στέλνετε, θα χάσετε ευκαιρίες. Εάν σας στέλνουν, θα ζημιωθείτε. Εάν τα χάνετε, θα κερδίσετε την ησυχία σας.

ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΟ: Εάν το κρατάτε ή σας το προσφέρουν, θα έχετε κέρδη από τη δουλειά σας.

ΧΩΡΑΦΙ: Εάν είναι καλλιεργημένο, θα έχετε κέρδος, αν δεν είναι θα έχετε οικονομικές δυσχέρειες.