Social Icons

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Κ...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.




ΚΑΒΟΥΡΙΑ: Εάν τα τρώτε, θα πάρετε χαρούμενες ειδήσεις. Εάν περνάνε μπροστά σας, θα περιπλέξουν οι υποθέσεις σας. Εάν τα αγοράζετε, θα συναντήσετε αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα.

ΚΑΓΚΟΥΡΟ: Εάν τρέχει, υπάρχει άτομο που σας στηρίζει. Εάν σας επιτίθεται, υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε. Εάν το σκοτώνετε, θα υπερνικήσετε τα εμπόδια που έχετε.

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ: Εάν μέσα του βλέπετε τη μορφή σας, θα σας προδώσει αγαπημένο πρόσωπο. Εάν είναι πολλοί καθρέφτες στη σειρά θα σας βρουν ατυχίες. Εάν είναι σπασμένος θα αποτύχουν οι δουλειές σας. Εάν μέσα του βλέπετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα έχετε κέρδη.

ΚΑΚΤΟΣ: Εάν φοβάστε να τον αγγίξετε, διστάζετε στην ερωτική σας σχέση. Εάν τον ακουμπάτε, θα νιώσετε πόνο αισθηματικά.

ΚΑΛΤΣΑ: Εάν τις βάζετε, θα αναλάβετε στενόχωρες υποθέσεις, αν τις βγάζετε θα απαλλαγείτε από αυτές. Εάν είναι τρύπιες ή σκισμένες κινδυνεύει η υπόληψή σας. Εάν είναι μεταξωτές θα συναντήσετε σκληρό άνθρωπο. Εάν είναι βαμβακερές, λινές ή μάλλινες, θα έχετε επιτυχία, ενώ αν είναι νάιλον θα σας δώσουν ψεύτικες υποσχέσεις. Εάν είναι λευκές θα συναντήσετε ειλικρινή φιλία, ενώ αν είναι μαύρες κάποιος θα προσπαθήσει να σας βλάψει.

ΚΑΜΗΛΑ: Εάν κάθεται ακίνητη, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αντίπαλους. Εάν διασχίζει την έρημο καραβάνι θα έχετε επιτυχίες. Εάν ταξιδεύετε με καμήλα, δύσκολα θα επιτύχετε. Εάν μεταφέρει φορτίο, θα πάρετε κληρονομιά. Εάν την τρώτε, θα στενοχωρηθείτε.

ΚΑΜΠΑΝΑ: Εάν χτυπάει χαρμόσυνα, θα ακούσετε ευχάριστα νέα και αν χτυπά πένθιμα, θα μάθετε δυσάρεστα. Εάν τη χτυπάτε, θα βγείτε κερδισμένοι. Εάν ανεβαίνετε σε καμπαναριό, θα αποκτήσετε δόξα και αν πέφτετε από αυτό, θα έχετε απώλεια στις δουλειές σας.

ΚΑΝΑΡΙΝΙ: Εάν κελαηδάει, θα νιώσετε χαρά που τελικά θα σας πικράνει. Εάν φτερουγίζει, θα αποκτήσετε κέρδη. Εάν πετάει, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Εάν το πιάσετε θα κερδίσετε κάποια υπόθεση. Εάν φεύγει από το κλουβί του θα κινδυνέψετε. Εάν το αγοράζετε, ετοιμαστείτε για ταξίδι. Εάν σας το προσφέρουν, κάποιος σας αγαπάει. Εάν το διώχνετε, θα απογοητευθείτε. Εάν είναι πεθαμένο, συμβολίζει το θάνατο συγγενή  ή φίλου σας.

ΚΑΝΤΗΛΙ: Το αναμμένο φέρνει χαρά. Εάν το ανάβετε εσείς, θα έχετε επιτυχίες. Εάν τρεμοσβήνει, προμηνύει αρρώστια στο οικογενειακό περιβάλλον. Εάν είναι σβησμένο, θα νιώσετε λύπη.

ΚΑΠΕΛΟ: Το καινούριο φέρνει επιτυχίες, το παλιό στερήσεις. Εάν το φτιάχνεται θα σας κατηγορήσουν, αν το φοράτε θα ανοίξουν νέες προοπτικές, αν το κρατάτε θα αποκτήσετε φήμη, αν σας το προσφέρουν θα δεχτείτε ερωτική εξομολόγηση, αν το προσφέρετε προκαλείτε. Εάν σας το παίρνει ο αέρας, θα γίνουν αλλαγές στη ζωή σας.

ΚΑΡΔΕΡΙΝΑ: Εάν κελαηδάει, θα γνωρίσετε το άλλο σας μισό. Εάν φεύγει από το κλουβί, προσέξτε τη συμπεριφορά σας. Εάν την ταΐζετε, θα κουράσετε με τη ζήλια σας.

ΚΑΡΟΤΟ: Προμηνύει απρόσμενα κέρδη.

ΚΑΡΠΟΥΖΙ: Εάν το τρώτε, ευτυχία και έρωτας, αλλά αν είναι άγουρο, θα γνωριστείτε με άνθρωπο μεγάλης ηλικίας. Εάν το κόβετε φέτες, σας αγαπάνε. Εάν είναι πολλά, θα ακούσετε καλά λόγια.

ΚΑΡΦΙΑ: Εάν κάθεστε ή πατάτε πάνω τους, θα έχετε προβλήματα. Εάν είναι στραβά, θα κάνετε λανθασμένες κινήσεις. Εάν τα ισιώνετε, θα τα καταφέρετε. Εάν είναι σπασμένα ή σκουριασμένα, θα έχετε αποτυχία. Εάν τα πουλάτε, θα καταξιωθείτε.

ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ: Ο καρχαρίας είναι ο εχθρός σας που παραμονεύει να σας βλάψει. Εάν είναι σε κλουβί, ο εχθρός σας είναι ανίσχυρος να σας βλάψει. Εάν σας τραυμάτισε, θα έχετε προβλήματα στη δουλειά. Εάν σας σκότωσε, θα νικήσετε εμπόδια. Εάν επιτίθεται σε άλλους, θα απαλλαχτείτε από δύσκολες καταστάσεις. Εάν είναι πεθαμένος, θα υπάρχει επανασύνδεση με κάποιο πρόσωπο.

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ: Εάν ξεσπάει καταιγίδα, θα σας συγκλονίσει έρωτας. Εάν η καταιγίδα γκρεμίζει το σπίτι σας, να προσέξετε άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Εάν ψωνίζετε, θα επενδύσετε χρήματα. Εάν είστε πωλητής, θα έχετε ευκαιρίες για κέρδη. Εάν είναι δικό σας, θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες. Εάν είναι γεμάτο θα είστε ευτυχισμένοι, αν είναι τελείως θα αποτύχουν οι προσπάθειές σας. Εάν καίγεται, θα απογοητευθείτε.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ: Εάν τη βλέπετε, θα ενοχλήσετε και θα ενοχληθείτε. Εάν τη σκοτώνετε, θα πετύχετε νίκη. Εάν την πατάτε, θα απομακρύνετε όσους σας φθονούν.

ΚΑΦΕ: Χρώμα που συμβολίζει την προδοσία και την απιστία.

ΚΑΦΕΣ: Εάν τον φτιάχνετε, θα ξεπεράσετε προβλήματα. Εάν τον πίνετε, θα πάρετε πίκρα. Εάν τον προσφέρετε, θα βοηθήσετε κάποιο πρόσωπο. Εάν σας τον προσφέρουν, θα σας πικράνουν. Εάν σας χυθεί, θα έχετε γκρίνιες. Εάν τον αγοράζετε, θα έχετε αναγνώριση από τον κύκλο σας. Εάν τον πουλάτε, θα έχετε αποτυχίες. Εάν τον σερβίρετε, θα αισθανθείτε ασφάλεια.

ΚΕΡΑΣΙΑ: Εάν είναι ώριμα και νόστιμα, ευτυχία. Εάν είναι άγουρα και ξινά, αποτυχία. Εάν είναι χαλασμένα, θα απογοητευθείτε από άτομο του περιβάλλοντός σας. Εάν τα κόβετε, θα σας εξαπατήσουν. Εάν τα μαζεύετε, θα αποκτήσετε ηρεμία. Εάν τα τρώτε, θα έχετε επιτυχίες.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Εάν τον ακούτε, γίνονται κουτσομπολιά σε βάρος σας. Εάν πέφτει, θα περάσετε ατυχίες. Εάν πέφτει στο σπίτι σας, θα έχετε οικογενειακά προβλήματα. Εάν σας σκοτώνει, θα πάρετε είδηση. Εάν πέφτει πάνω σας αλλά δε σας χτυπάει, θα έχετε χαρές. Εάν είναι μαζί με αστραπή, θα μάθετε θάνατο.

ΚΕΡΙ:  Εάν αναβοσβήνει, θα υπάρχει εναλλαγή συναισθημάτων. Εάν τα ανάβετε θα κάνετε νέους φίλους, αν τα σβήνετε θα χάσετε φίλους. Εάν αγοράζετε, προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε.

ΚΗΔΕΙΑ: Εάν γίνεται σπίτι σας, θα έχετε φιλονικίες. Εάν περνάει στο δρόμο, θα μάθετε δυσάρεστα νέα συγγενή. Εάν είναι η δική σας, θα έχετε καλή υγεία. Εάν είναι γνωστού σας, ευτυχία στη ζωή σας, αν είναι αγνώστου, θλιβερές ειδήσεις.

ΚΗΠΟΣ: Με λουλούδια και φυτά θα έχετε επιτυχίες, ρημαγμένος θα έχετε αποτυχίες. Με λαχανικά, οικονομικές απώλειες. Εάν περπατάτε σε ανθισμένο κήπο, ευτυχία. Εάν τον ποτίζετε, οικονομική άνεση. Εάν τον  φυτεύετε, ευχάριστες ειδήσεις. Εάν είστε ο κηπουρός, μεγάλη τύχη.

ΚΙΤΡΙΝΟ: Είναι ένα χρώμα προαναγγέλλει απάτες, απιστίες και δυσάρεστες ειδήσεις. Εάν είναι το πρόσωπό σας, ίσως αρρωστήσετε, αν είναι αλλουνού, θα μαλώσετε. Εάν φοράτε εσείς ή κάποιος άλλος κίτρινα ρούχα, υπάρχει παρασκήνιο.
Εάν βλέπετε κίτρινα λουλούδια, θα πέσετε θύμα απιστίας.

ΚΛΑΜΑ: Εάν κλαίτε με πόνο, θα πάρετε μεγάλη χαρά. Εάν κλαίτε από χαρά, θα πάρετε πόνο. Εάν κλαίει αγαπημένο σας πρόσωπο, θα το στενοχωρήσετε, αλλά αν κλαίτε μαζί του, σας περιμένει χαρά και ευτυχία. Εάν κλαίει άλλος, θα ενωθείτε με πρόσωπο που είχατε απομακρυνθεί. Εάν παρηγορείτε άτομο που κλαίει, θα απαλλαγείτε από στενοχώριες.

ΚΛΕΙΔΙ: Εάν το φτιάχνετε, επιτυχία. Εάν το βρίσκεται στο δρόμο, ανοίγει η τύχη σας. Εάν δίνετε ή σας δίνουν, θα πάρετε και θα σας δώσουν ευτυχία. Εάν σας το χαρίζει το ταίρι σας, κρατάτε την καρδιά του. Το καινούριο είναι ευτυχία, το σπασμένο ατυχίες. Άσχημο είναι το όνειρο, μόνο αν δείτε ότι το χάσατε ή σας το έκλεψαν.

ΚΟΚΚΙΝΟ: Το κόκκινο χρώμα γενικά δείχνει το γρήγορο, το ξαφνικό, το αναπάντεχο. Για σωστή ερμηνεία του ονείρου σας πρέπει να το συνδυάσετε και με τα υπόλοιπα στοιχεία που έχετε.

ΚΟΚΟΡΑΣ: Εάν βρίσκεται ανάμεσα στις κότες, οικογενειακή ευτυχία. Εάν λαλάει, θα πάρετε χαρούμενη είδηση. Εάν μαλώνει με άλλον, καυγάδες στην οικογένειά σας. Εάν τον τρώτε, θα νικήσετε εχθρούς. Εάν είναι πεθαμένος, θα έχετε οικογενειακή ευτυχία. Εάν σας επιτίθεται, έχετε έναν ύπουλο φίλο θέλει το κακό σας.

ΚΟΠΕΛΑ: Η όμορφη και ξανθιά φέρνει ευχάριστη είδηση, η καστανή δείχνει αρχή δεσμού. Εάν κλαίει, θα στενοχωρηθείτε από φίλο. Εάν τη φιλάτε, θα αγανακτήσετε, αλλά αν σας φιλάει, θα αποκτήσετε χρήματα. Εάν είναι γυμνή, θα ζήσετε μεγάλο έρωτα.

ΚΟΡΑΚΙ: Εάν βρίσκεται στον αέρα, θα βρεθείτε σε κίνδυνο. Εάν χτυπάει τις φτερούγες του, προμηνύει θάνατο γνωστού. Εάν κράζει, θα πάρετε στενοχώρια. Εάν πετάει πάνω από το κεφάλι σας, δυσάρεστες ειδήσεις. Εάν πετάει μακριά σας, να προσέχετε ατυχήματα. Εάν το σκοτώνετε, θα απαλλαγείτε από αντίπαλο.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ: Εάν δίνετε ή παίρνετε, θα έχετε τύχη. Εάν τα κλέβετε, θα εκτεθείτε. Εάν τα βρίσκετε, θα έχετε άνοδο επαγγελματική. Εάν τα πουλάτε, θα χάσετε χρήματα. Εάν τα φοράτε, θα πετύχετε.

ΚΟΤΑ: Η μαύρη προαναγγέλλει κακές ειδήσεις, η λευκή αγνές προθέσεις και η παρδαλή αδιέξοδο. Εάν γεννάει, η τύχη είναι με το μέρος σας. Εάν τη σφάζετε, σας ζηλεύουν. Εάν την μαγειρεύεται, δείχνει πως ασχολείστε με ανούσια πράγματα. Εάν την τρώτε, θα πετύχετε στόχους. Εάν είναι πολλές μαζί, θα ακούσετε δυσάρεστες ειδήσεις.

ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ: Εάν τη βλέπετε, θα ακούσετε δυσάρεστα. Εάν την πιάνετε, προβλήματα με την υγεία σας. Εάν τη σκοτώνετε, κάτι άσχημο θα γίνει. Εάν ακούτε το λάλημά της, προμηνύετε θάνατος.

ΚΟΥΝΙΑ: Εάν κάνετε, ευτυχία. Εάν πέφτετε, διακοπή σχέση σας. Εάν είστε με το ταίρι σας, επιτυχία στα αισθηματικά. Εάν είναι σε δέντρο, ευτυχισμένη ζωή. Εάν η κούνια είναι μωρού, προμηνύει γάμο, αλλά αν μέσα υπάρχει μωρό, προσοχή στους αντιπάλους σας. Εάν κουνάτε το δικό σας μωρό, θα γίνουν πολλά σχόλια για το άτομό σας.

ΚΟΥΦΕΤΑ: Εάν είναι από γάμο ή βαφτίσια, ευχάριστες ειδήσεις. Εάν τα τρώτε, θα σας πικράνουν. Εάν σας τα προσφέρουν και είστε αδέσμευτοι, πολύ σύντομα θα κάνετε μια πετυχημένη σχέση, ενώ αν είστε παντρεμένοι, θα περάσετε στενοχώριες.

ΚΡΑΣΙ: Εάν κόκκινο χύνεται  ή τρέχει από βαρέλι, θα έχετε συγκρούσεις. Εάν το πίνετε, θα νιώσετε χαρά. Εάν είναι μαύρο, επιτυχία που θα έρθει μετά από δύσκολες στιγμές. Εάν είναι λευκό, η επιτυχία έρχεται. Εάν είναι ξινισμένο, στενοχώριες. Εάν αγοράζετε, θα βρείτε καινούριες ιδέες. Εάν το πουλάτε, θα ανταμειφθούν οι κόποι σας. Εάν μεθάτε, θα έχετε επιτυχίες. Εάν σας κάνουν δώρο μπουκάλι με κρασί, θα απογοητευθείτε. Εάν σπάτε μπουκάλι με κρασί, κάποιος έρωτα θα ναυαγήσει.

ΚΡΕΒΑΤΙ: Το όμορφα στρωμένο δείχνει επιτυχία, το χωρίς στρώμα άδικη προσμονή, το νυφικό πίκρες, το σπασμένο απρόοπτα, το καμένο ασθένεια σε οικογενειακό πρόσωπο

ΚΥΚΝΟΣ: Ο κύκνος είναι το σύμβολο του έρωτα και το όνειρο των ερωτευμένων. Ο νεκρός κύκνος συμβολίζει τον έρωτα που πεθαίνει.