Social Icons

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ξ...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.




ΞΕΝΑΓΟΣ: Εάν είστε εσείς, θα εκτιμηθείτε από το περιβάλλον σας. Εάν σε αυτούς που ξεναγείτε βρίσκονται και παιδιά, θα έχετε ευτυχία. Εάν είναι φιλικό πρόσωπο, καλή τύχη στη ζωή σας. Εάν είναι εχθρός σας, δώστε προσοχή.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Εάν μένετε, κοιμάστε ή τρώτε σε αυτό, κέρδη από τη δουλειά σας. Εάν μπαίνετε, θα στενοχωρηθείτε οικονομικά. Εάν μπαίνει συγγενής ή φίλος, θα του συμβεί κάποιο ευχάριστο γεγονός.

ΞΕΝΟΣ: Προμηνύει ευτυχία και οικονομική επιτυχία.

ΞΙΦΙΑΣ: Εάν το κυνηγάτε, θα ωφεληθείτε. Εάν σας κυνηγάει, προσέξτε στενούς φίλους.

ΞΙΦΟΛΟΓΧΗ: Εάν είναι πάνω σας, θα πετύχετε στις δουλειές σας. Εάν την έχει άλλος θα σας νικήσουν οι εχθροί.

ΞΙΦΟΣ: Εάν το κρατάτε, θα αποκτήσετε φήμη. Εάν το κρατάει άλλος, είναι καλό για αυτόν. Εάν σας πληγώνουν με ξίφος, θα υποστείτε κοινωνική προσβολή. Εάν πληγώνετε άλλον, θα έχετε επιτυχία. Εάν είναι σπασμένο, θα αμφισβητηθεί η αξία σας.

ΞΥΔΙ: Εάν το χρησιμοποιείτε στο μαγείρεμα, θα έχετε προβλήματα στη δουλειά. Εάν το τρώτε, οικονομικά προβλήματα. Εάν το αγοράζετε, άφθονα αγαθά.

ΞΥΛΑ: Εάν είναι ξερά σας περιμένει ευτυχία, αν είναι χλωρά θα συμβεί κάτι δυσάρεστο. Εάν τα κουβαλάτε, θα καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για τους στόχους σας. Εάν τα κόβετε, θα κερδίσετε στο περιβάλλον σας. Εάν τα καίτε στη φωτιά, θα έχετε κέρδη. Εάν σκαλίζετε πάνω τους, θα βρείτε λύσεις για ότι σας απασχολεί.

ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ: Εάν είστε ξυπόλυτοι, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και στενοχώριες.

ΞΥΡΑΦΙ: Εάν το χρησιμοποιείτε για καλό θα επιτύχετε στις δουλειές σας. Εάν το χρησιμοποιείτε για κακό, θα κερδίσουν οι εχθροί σας. Εάν το αγοράζετε, θα χάσετε φίλους. Εάν κοπήκατε, μπερδεύετε τα συναισθήματά σας. Εάν το ακονίζετε, θα πάθετε υλικές ζημιές.

ΞΩΤΙΚΟ: Εάν έχει μορφή τέρατος, θα πάρετε στενοχώρια. Εάν έχει μορφή ανθρώπου, υπάρχει δόλος από δικά σας πρόσωπα.