Social Icons

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ν...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.




ΝΕΚΡΟΣ: Είναι καλό όταν το πρόσωπο που βλέπετε είναι και την πραγματικότητα ζωντανό. Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι πέθανε ένας από τους γονιούς σας ενώ ζουν, τον εαυτό σας ή οποιονδήποτε, είναι σημάδι μακροζωίας. Εάν ο νεκρός που βλέπετε είναι σε φέρετρο και ελεύθερος, θα παντρευτεί. Εάν δείτε νεκρό να σας μιλάει που είναι πράγματι πεθαμένος, θα συναντήσετε δυσκολίες. Εάν δείτε νεκρούς τους πεθαμένους γονείς ή συγγενείς σας, προσέξτε τη συμπεριφορά σας. Εάν φιλάτε ή αγγίζετε πεθαμένα άτομα, θα μάθετε άσχημες ειδήσεις.

ΝΕΡΑΙΔΑ: Εάν είστε άντρας και τη δείτε, θα γνωρίσετε γυναίκα που θα σας φέρει στενοχώρια. Εάν είστε γυναίκα, θα στενοχωρηθείτε από στενή φίλη.

ΝΕΡΟ: Εάν είναι καθαρό, αγάπη, ευτυχία και χρήμα. Εάν είναι θολό και βρώμικο, λύπη, αποτυχία και κίνδυνος. Εάν τρέχει από πηγή καθαρό, ευτυχία και χρήμα, ενώ αν τρέχει βρώμικο, στενοχώρια. Εάν βραχείτε από οποιοδήποτε καθαρό νερό εκτός από θαλασσινό, απρόσμενη ευτυχία. Εάν πλημμυρίζει το σπίτι σας, διαμάχες με τους εχθρούς σας. Εάν το ρίχνετε στο κεφάλι σας, κέρδη. Εάν το χύνετε στο χώμα και η γη το πίνει, οικονομικές απώλειες. Εάν το ρίχνετε σε λουλούδια, θα έχετε κέρδη.

ΝΗΣΙ: Εάν είναι μεγάλο ευτυχία, ξερονήσι δυσκολίες, ενώ το μικρό προμηνύει νεογέννητο.

ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ: Εάν σας τα δίνουν, θα ακούσετε λόγια. Εάν τα δίνετε σε κάποιον, θα πείτε λόγια που θα τον στενοχωρήσουν. Εάν είναι κάλπικα, κοινωνική προσβολή. Εάν είναι χρυσά, πολλά κέρδη, ενώ αν είναι ασημένια, λιγοστά κέρδη.

ΝΥΦΗ: Προμηνύει δυσάρεστες ειδήσεις και στενοχώρια.

ΝΥΧΙΑ: Εάν είναι μακριά και βρώμικα, θα έχετε εύκολο χρήμα. Εάν είναι μακριά και περιποιημένα, θα έχετε χρήματα κερδισμένα με τίμιο τρόπο. Εάν τα χέρια σας δεν έχουν νύχια, οικονομικά προβλήματα.

ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ: Εάν τη βλέπετε, προμηνύει προδοσία και στενοχώρια. Εάν δε σας αγγίζει, θα διατρέξετε κίνδυνο. Εάν τη σκοτώνετε, θα απαλλαγείτε από εχθρό.